אני רוצה לראות שהבנתי מה שאני קורא..
עד עכשיו הייתי עושה אינטרוולים של 50 שניות ספרינט ו4 דקות הליכה (היה יוצא לי 35 דקות סה"כ) ובערך 4.7 ק"מ.
כמובן שאני לוקח יוהמיבין ו 200 מ"ג קפאין לפני.
אבל עכשיו נכנסתי עוד פעם לפרוטוקולים של השומן עיקש וקראתי את פרוטקול 3 ו-4 ואני רוצה לראות שאני מבין נכון:
קודם כל גם בפרוטוקולים האלה צריך לצרוך יהומיבין וקפאין לפני נכון?
בפרוטוקול 3 צריך לעשות סה"כ 10 דקות ספרינטים? כלומר 30 שניות ספרינט 60 שניות התאוששות (אז פה לא הבנתי כמה פעמים אני אמור לבצע את זה? זה יוצא סה"כ דקה וחצי לספרינט כולל הליכה וצריך סה"כ 10 דקות אז 6 כאלה לעשות?)
ואז לאחר מכן עוד 30-40 דקות אירובי בעצימות בינונית?
בפרוטוקול 4
עושים את אותו דבר כמו בפרוטוקול 3 רק שמבחינת זמנים זה סה"כ 5 דקות
15 שניות ספרינט ו-45 דקות התאוששות? (ככה 5 פעמים?)
לאחר מכן אירובי בעצימות בינונית 30-40 דקות?
ואז באותו אימון אני אמור לעשות את המחזור אינטרוולים השני? (שזה האינטרוולים הארוכים)
כלומר אחרי שסיימתי את המחזור אינטרוולים הקצר ועשיתי אירובי בעצימות בינונית אני צריך לעשות עכשיו עוד 5 דקות סה"כ של אינטרוולים ארוכים?
30 שניות ספרינט ו-30 שניות התאוששות?
(בקשר למחזור השני אני יודע שזה בגדר המלצה אבל עקרונית זה מה שאמורים לעשות?)
מצטער על החפירה אבל זה חשוב לי לחיטוב
עד עכשיו הייתי עושה אינטרוולים של 50 שניות ספרינט ו4 דקות הליכה (היה יוצא לי 35 דקות סה"כ) ובערך 4.7 ק"מ.
כמובן שאני לוקח יוהמיבין ו 200 מ"ג קפאין לפני.
אבל עכשיו נכנסתי עוד פעם לפרוטוקולים של השומן עיקש וקראתי את פרוטקול 3 ו-4 ואני רוצה לראות שאני מבין נכון:
קודם כל גם בפרוטוקולים האלה צריך לצרוך יהומיבין וקפאין לפני נכון?
בפרוטוקול 3 צריך לעשות סה"כ 10 דקות ספרינטים? כלומר 30 שניות ספרינט 60 שניות התאוששות (אז פה לא הבנתי כמה פעמים אני אמור לבצע את זה? זה יוצא סה"כ דקה וחצי לספרינט כולל הליכה וצריך סה"כ 10 דקות אז 6 כאלה לעשות?)
ואז לאחר מכן עוד 30-40 דקות אירובי בעצימות בינונית?
בפרוטוקול 4
עושים את אותו דבר כמו בפרוטוקול 3 רק שמבחינת זמנים זה סה"כ 5 דקות
15 שניות ספרינט ו-45 דקות התאוששות? (ככה 5 פעמים?)
לאחר מכן אירובי בעצימות בינונית 30-40 דקות?
ואז באותו אימון אני אמור לעשות את המחזור אינטרוולים השני? (שזה האינטרוולים הארוכים)
כלומר אחרי שסיימתי את המחזור אינטרוולים הקצר ועשיתי אירובי בעצימות בינונית אני צריך לעשות עכשיו עוד 5 דקות סה"כ של אינטרוולים ארוכים?
30 שניות ספרינט ו-30 שניות התאוששות?
(בקשר למחזור השני אני יודע שזה בגדר המלצה אבל עקרונית זה מה שאמורים לעשות?)
מצטער על החפירה אבל זה חשוב לי לחיטוב