ייעוץ בנוגע לפרוטוקולים של השומן עיקש

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני רוצה לראות שהבנתי מה שאני קורא..
עד עכשיו הייתי עושה אינטרוולים של 50 שניות ספרינט ו4 דקות הליכה (היה יוצא לי 35 דקות סה"כ) ובערך 4.7 ק"מ.
כמובן שאני לוקח יוהמיבין ו 200 מ"ג קפאין לפני.

אבל עכשיו נכנסתי עוד פעם לפרוטוקולים של השומן עיקש וקראתי את פרוטקול 3 ו-4 ואני רוצה לראות שאני מבין נכון:
קודם כל גם בפרוטוקולים האלה צריך לצרוך יהומיבין וקפאין לפני נכון?
בפרוטוקול 3 צריך לעשות סה"כ 10 דקות ספרינטים? כלומר 30 שניות ספרינט 60 שניות התאוששות (אז פה לא הבנתי כמה פעמים אני אמור לבצע את זה? זה יוצא סה"כ דקה וחצי לספרינט כולל הליכה וצריך סה"כ 10 דקות אז 6 כאלה לעשות?)
ואז לאחר מכן עוד 30-40 דקות אירובי בעצימות בינונית?

בפרוטוקול 4
עושים את אותו דבר כמו בפרוטוקול 3 רק שמבחינת זמנים זה סה"כ 5 דקות
15 שניות ספרינט ו-45 דקות התאוששות? (ככה 5 פעמים?)
לאחר מכן אירובי בעצימות בינונית 30-40 דקות?

ואז באותו אימון אני אמור לעשות את המחזור אינטרוולים השני? (שזה האינטרוולים הארוכים)
כלומר אחרי שסיימתי את המחזור אינטרוולים הקצר ועשיתי אירובי בעצימות בינונית אני צריך לעשות עכשיו עוד 5 דקות סה"כ של אינטרוולים ארוכים?
30 שניות ספרינט ו-30 שניות התאוששות?

(בקשר למחזור השני אני יודע שזה בגדר המלצה אבל עקרונית זה מה שאמורים לעשות?)

מצטער על החפירה אבל זה חשוב לי לחיטוב

1. אתה לא באחוז השומן לקחת יוהימבין
2. אתה לא נתקעת במשקל ולכן אתה לא צריך את סעיף 1
3. על פי סעיף 1+2 אין לך מה לעשות פרוטוקולים

אין לך סבלנות ואתה עושה שטויות. אם לבלוע כדורים עם אבקה שלא תתרום לך להמשך התהליך עושה לך את זה פסיכולוגית, אז תמשיך.

• פותח/ת השרשור
מאיפה לך שאני לא באחוז שונן המתאים? אני ירדתי מאז.. אנע אעלה תמונה ותראה.
אשמח אם תענה לי בנוגע לפרוטוקולים זה חשוב לי לדעת גם להמשך.
תודה

מאיפה לך שאני לא באחוז שונן המתאים? אני ירדתי מאז.. אנע אעלה תמונה ותראה.
אשמח אם תענה לי בנוגע לפרוטוקולים זה חשוב לי לדעת גם להמשך.
תודה
תעלה תמונה... ומגיד לך עם אתה 12 אחוז או פחות שזה האחוז לעשות פרוטוקולים לשומן עיקש

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שאני באחוז שומן המתאים.. לפחות תענו בבקשה על השאלות ואחרי זה אני אעלה תמונה ותגידו אם צריך או לא צריך.
אני רוצה לדעת אם הבנתי נכון

אני רוצה לראות שהבנתי מה שאני קורא..
עד עכשיו הייתי עושה אינטרוולים של 50 שניות ספרינט ו4 דקות הליכה (היה יוצא לי 35 דקות סה"כ) ובערך 4.7 ק"מ.
כמובן שאני לוקח יוהמיבין ו 200 מ"ג קפאין לפני.

אבל עכשיו נכנסתי עוד פעם לפרוטוקולים של השומן עיקש וקראתי את פרוטקול 3 ו-4 ואני רוצה לראות שאני מבין נכון:
קודם כל גם בפרוטוקולים האלה צריך לצרוך יהומיבין וקפאין לפני נכון?
בפרוטוקול 3 צריך לעשות סה"כ 10 דקות ספרינטים? כלומר 30 שניות ספרינט 60 שניות התאוששות (אז פה לא הבנתי כמה פעמים אני אמור לבצע את זה? זה יוצא סה"כ דקה וחצי לספרינט כולל הליכה וצריך סה"כ 10 דקות אז 6 כאלה לעשות?)
ואז לאחר מכן עוד 30-40 דקות אירובי בעצימות בינונית?

בפרוטוקול 4
עושים את אותו דבר כמו בפרוטוקול 3 רק שמבחינת זמנים זה סה"כ 5 דקות
15 שניות ספרינט ו-45 דקות התאוששות? (ככה 5 פעמים?)
לאחר מכן אירובי בעצימות בינונית 30-40 דקות?

ואז באותו אימון אני אמור לעשות את המחזור אינטרוולים השני? (שזה האינטרוולים הארוכים)
כלומר אחרי שסיימתי את המחזור אינטרוולים הקצר ועשיתי אירובי בעצימות בינונית אני צריך לעשות עכשיו עוד 5 דקות סה"כ של אינטרוולים ארוכים?
30 שניות ספרינט ו-30 שניות התאוששות?

(בקשר למחזור השני אני יודע שזה בגדר המלצה אבל עקרונית זה מה שאמורים לעשות?)

מצטער על החפירה אבל זה חשוב לי לחיטוב

1)כן צריך לקחת יוהימבין וקפאין לפי הפרוטוקול גם אל טירוזין
2)רשום 5-10 דקות עם אתה משוגע ממש תעשה 9 דקות שזה 6 אינטרוולים כאלה
3)וכן לאחר האינטרוולים עוד איזה 5 דקות של הליכה קלה להרגע רגע ואז 40 דקות אירובי בעצימות בינונית (ריצה קלה)
4)בפרוטוקול 4 עושים את האינטרוולים לפי בדיוק אותם הזמנים כל אדם יכול לשנות בשבילו את הזמנים של האינטרוולים לפי מה שמתאים לו מהזמנים שמצויינים במאמר כמובן...
5)המחזור השני מיותר לגמרי...

• פותח/ת השרשור
אתה מפנה אותי למשהו שכבר אמרתי שקראתי..
אני רוצה לדעת אם הבנתי נכון כדי לא לעשות שטויות

ההבדל בין 3 ל4, זה שבפרוטוקול מספר 3 אתה עושה אינטרוולים במשך 10 דקות, ואחרי זה אירובי בעצימות בינונית.
בפרוקטול מספר 4 אתה עושה שני מחזורי אינטרוולים עם אירובי בין לבין.
אם אתה עושה את מספר 4 - אז תהנה =]

• פותח/ת השרשור
אז זהו שאמרו לי פה שהמחזור השני הוא מיותר אבל זה בעצם עושה את כל ההבדל בין פרוטוקול 3 ל-4..
האם מומלץ לדעתכם לעשות כזה דבר?
יום שני - פרוטוקול 3
יום רביעי - פרוטוקול 4
יום שישי - פרוטוקול 3

ושוב רק כדי להבין אם בפרוטוקול 3 אני עושה אינטרוולים במשך 10 דקות זאת אומרת: 30 שניות ספרינט 60 שניות התאוששות ככה 6 פעמים? (שיצא 10 דקות סה"כ?)

1)
5)המחזור השני מיותר לגמרי...
מה אתה אומר ?
יצא לך לקרוא את הספר במקרה שאתה אומר שהוא מיותר ?
למה הוא ביותר מה הטענה ?

אז זהו שאמרו לי פה שהמחזור השני הוא מיותר אבל זה בעצם עושה את כל ההבדל בין פרוטוקול 3 ל-4..
האם מומלץ לדעתכם לעשות כזה דבר?
יום שני - פרוטוקול 3
יום רביעי - פרוטוקול 4
יום שישי - פרוטוקול 3

ושוב רק כדי להבין אם בפרוטוקול 3 אני עושה אינטרוולים במשך 10 דקות זאת אומרת: 30 שניות ספרינט 60 שניות התאוששות ככה 6 פעמים? (שיצא 10 דקות סה"כ?)
אל תעשה יותר מ2 פרוטוקולים בשבוע ובמידה ואתה עושה 3 תוריד אימון רגליים אחד בשבוע בהנחה שאתה עושה תכנית כמו ליניארית לדוגמא.

פרוטוקול 3 אומר בידיוק מה שכתבת רק תוסיף 5-10 דק' מנוחה (משתנה מאחד לאחד ) כדי לאפשר לחומצת חלב להתפנות ממחזור הדם.

פרוטוקול 4 אומר 5 דק' של 15/30 (בעצימות הכי גבוהה שלך לדוגמא מ1-10 זה יהיה 9-10)
נח 5-10 דק' ואז אירובי למשך 20 דק'
עושה את המחזור הארוך 30/60 למשך 5-10 דק' בעצימות (7-8 ) תחליט באותו רגע אם להמשיך או להפסיק תקשיב לגוף שלך.
נח 5 דק' אירובי וסלאמת.
בהצלחה

לא לשכוח תוספים חצי שעה 40 דק' לפני האימון על בטן ריקה

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר ?
יצא לך לקרוא את הספר במקרה שאתה אומר שהוא מיותר ?
למה הוא ביותר מה הטענה ?

אל תעשה יותר מ2 פרוטוקולים בשבוע ובמידה ואתה עושה 3 תוריד אימון רגליים אחד בשבוע בהנחה שאתה עושה תכנית כמו ליניארית לדוגמא.

פרוטוקול 3 אומר בידיוק מה שכתבת רק תוסיף 5-10 דק' מנוחה (משתנה מאחד לאחד ) כדי לאפשר לחומצת חלב להתפנות ממחזור הדם.

פרוטוקול 4 אומר 5 דק' של 15/30 (בעצימות הכי גבוהה שלך לדוגמא מ1-10 זה יהיה 9-10)
נח 5-10 דק' ואז אירובי למשך 20 דק'
עושה את המחזור הארוך 30/60 למשך 5-10 דק' בעצימות (7-8 ) תחליט באותו רגע אם להמשיך או להפסיק תקשיב לגוף שלך.
נח 5 דק' אירובי וסלאמת.
בהצלחה

לא לשכוח תוספים חצי שעה 40 דק' לפני האימון על בטן ריקה

תוספים כמובן זה יוהמיבין ו 200 מ"ג קפאין בערך 40 דקות לפני האימון
גם אחרי המחזור השני אני צריך לעשות אירובי של 20 דקות על האליפטיקל? או כל מכשיר אחר.
לפי מה שהבנתי עושים את האינטרוולים הקצרים -> נחים 5 דקות -> עושים 20 דקות עצימות בינונית -> עושים אינטרוולים ארוכים -> וזהו

תקרא שוב גם אחרי המחזור הארוך לייל לא אומר בידיוק 20 דק אלא אונר עד שתרגישו
שזה מספיק כי הגוף שלך יהיה מאוד תשוש
20 דק זה הממוצע

• פותח/ת השרשור
טוב בקיצור אני הולך על זה נראלי:
שני - פרוטוקול 3
רביעי - פרוטוקול 4
שישי - ריצה ארוכה עם שילוב של הליכה מהירה 35 דקות\פרוטוקול 3 (הכל תלוי באיך אני מרגיש באותו שבוע) רוב הסיכויים שזה יהיה פרוטוקול 3
יאללה נקווה לטוב..

• פותח/ת השרשור
אל תדאג קראתי בפעם הראשונה ואני אעשה את זה..
האם עשית פעם אינטרוולים וראית תוצאות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית