הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות קלוריות הכי מומלצת

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
יש לי שאלה אני רוצה להמשיך את החיטוב שלי (חח לא שעצרתי אותו) אבל אני רוצה לסיים אותו הכי מהר שאפשר...
הנתונים שלי:
177
76
15

עכשיו אני רוצה לדעת איזה חיטוב הכי שווה לעשות? (דל פחמימה או לא), מה הגרעון קלורי הכי גדול וכמובן בלי עיבוד גדול של מסת שריר ומה הדרך הכי מהירה והכי טובה? (ואל תתייחסו לזה אם אני יהיה רעב או לא כי אין לי תיאבון ממש גדול אפילו כשאני אוכל יחסית קצת קלוריות אני לא רעב)...
אז כמה פחמימות הכי מומלץ? איזה גרעון מומלץ? כמה שומן? וחלבון אני אוכל כנראה פי 2 ממשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ אני בטוח שזה יעזור לך. פעם הבאה שאלות כאלה יתאימו לפורום תזונה ותוספים

אופס כן חח לא שמתי לב שאני בפורום אימונים... טוב לא נוראה וכן קראתי את זה אני רוצה לשמוע לפי נסיון של אנשים שימליצו מה כמה ואיזה גרעון הוא כבר גדול מידי...

אופס כן חח לא שמתי לב שאני בפורום אימונים... טוב לא נוראה וכן קראתי את זה אני רוצה לשמוע לפי נסיון של אנשים שימליצו מה כמה ואיזה גרעון הוא כבר גדול מידי...

הניסיון הכי טוב הוא ניסיון עצמי, אתה צריך ללמוד להכיר את הגוף שלך, יכול להיות שמישהו יתקע בחיטוב עם גירעון שלילי של 400 קל ולך זה יהיה סבהה וההפך. תתחיל מי מספר סתנדרטי - 500 ואז תוריד או תעלה בהתאם להרגשה שלך ובהתאם לתוצאות שתקבל, ככה לפחות אני יעשה אחרי שיסיים שבועיים ניטרלי...

• פותח/ת השרשור
טוב תודה, יש לי עוד שאלה כשסופרים את הקלוריות שיוצא נגיד מהחזה הודו צלוי אז סופרים כאילו זה בשר נטו אבל כשמבשלים את זה נספג שמן בבשר אז איך לחשב את זה? זה כמות משמעותית בכלל בשביל להחשיב אותה? וגם תמיד נגיד אני שותה תה עם שני כפיות סוכר אז נגיד ואני שותה 2-3 כאלה ביום אז זאת כמו קלוריות משמעותית? כמה קלוריות זה?

נערך לאחרונה:
טוב תודה, יש לי עוד שאלה כשסופרים את הקלוריות שיוצא נגיד מהחזה הודו צלוי אז סופרים כאילו זה בשר נטו אבל כשמבשלים את זה נספג שמן בבשר אז איך לחשב את זה? זה כמות משמעותית בכלל בשביל להחשיב אותה? וגם תמיד נגיד אני שותה תה עם שני כפיות סוכר אז נגיד ואני שותה 2-3 כאלה ביום אז זאת כמו קלוריות משמעותית? כמה קלוריות זה?

בכפית סוכר ממוצעת יש 5 גרם סוכר שזה שווה ל20 קלוריות
תלוי כמה שמן אתה שם אני אישית מבשל בלי שמן או בגריל או משתמש בתרסיס שזה כמות קלוריות לא משמעותית...גרם אחד של שומן זה 9 קלוריות לדעתי אם אתה סופר אז כדאי לספור גם את זה...

• פותח/ת השרשור
בכפית סוכר ממוצעת יש 5 גרם סוכר שזה שווה ל20 קלוריות
תלוי כמה שמן אתה שם אני אישית מבשל בלי שמן או בגריל או משתמש בתרסיס שזה כמות קלוריות לא משמעותית...גרם אחד של שומן זה 9 קלוריות לדעתי אם אתה סופר אז כדאי לספור גם את זה...

אה טוב ואצלי ההורים תמיד מבשלים חזה עוף\הודו עם שמן לא יודע כמה בדיוק סתם כרגיל לא יותר מידי כמות ממוצעת של שמן כמו שבכל בית מבשלים איתו את הבשר אני לא יודע כמה זה בדיוק אז מה אתה אומר נגיד אם אני לוקח 250 גרם חזה הודו גמה גרם שומן מזה לספור ? וכמה קלוריות להוסיף?

אין לי מושג, משקל גרמים יכול לעזור פה...או שתגיד לאמא לקנות תרסיס שומן...

אפילו אם תדע כמה מל שמן היא שמה על המחבט אי אפשר לדעת כמה גרם נספג בבשר, קיצר זה לא מדויק...תוסיף 50-70 קלוריות, אם אמא שלך לא ממלא חצי מחבט בשמן אז זה נירא לי הגבולות...

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, משקל גרמים יכול לעזור פה...או שתגיד לאמא לקנות תרסיס שומן...

אפילו אם תדע כמה מל שמן היא שמה על המחבט אי אפשר לדעת כמה גרם נספג בבשר, קיצר זה לא מדויק...תוסיף 50-70 קלוריות, אם אמא שלך לא ממלא חצי מחבט בשמן אז זה נירא לי הגבולות...

ל250 גרם בשר להוסיף משהו כמו 50-70 קלוריות?

ל250 גרם בשר להוסיף משהו כמו 50-70 קלוריות?

זאת דעתי, גרם אחד של שומן זה 9 קלוריות. אני מאמין ש250 גרם בשר יכולים לספוג איתם 6-8 גרם שומן

מצד שני יכול להיות שיוצא אפילו יותר מי זה השאלה כמה שמן נכנס למחבט לפני הבישול וכמה נשאר שם אחרי ;aagtwq

• פותח/ת השרשור
זאת דעתי, גרם אחד של שומן זה 9 קלוריות. אני מאמין ש250 גרם בשר יכולים לספוג איתם 6-8 גרם שומן

מצד שני יכול להיות שיוצא אפילו יותר מי זה השאלה כמה שמן נכנס למחבט לפני הבישול וכמה נשאר שם אחרי ;aagtwq

חח טוב תודה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית