הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בעבודה

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אהלן,אני מתחיל חיטוב בעוד כשבועיים וחצי , יוני-ספטמבר. במהלך החודשים יולי-אוגוסט אני עובד בתור "מפקח" כזה של כמה נערים בצוות תחזוקה בקייטנה.
בכל אופן זה מחייב אותי לקום ממש מוקדם בסביבות 5 וחצי בבוקר ולסיים את היום עבודה ב5-6 בערב. בכל אופן , במהלך היום אני אוכל ארוחת צהריים גדולה , ארוחת בוקר קטנה, ולפני שאני יוצא אל העבודה אני כנראה יעשה על הבוקר שייק או משהו בסגנון. ואז בערב כשאני חוזר גם אני אוכל טוב.
אני יעשה את זה על תקופה של חיטוב כדי שהזמן ירוץ לי מהר, ולכן יש לי כמה שאלות אליכם:

1. אם הRMR שלי הוא 2100-2200 קלוריות בערך , העבודה עצמה (שאני בד"כ יהיה בתזוזה באופן קבוע) תתרום לי גם למכסת הקלוריות שלי בכל יום , יש למשהו מושג איך אני מחשב את זה? כמה קל' להוסיף בכל יום עבודה? איך אתם מחשבים את הקלוריות שנשרפות לכם בעבודה ? (למי שעובד פיסי)

2. מ17%-18 בערך , וחיטוב של 4 חודשים יקדם אותי לאיזה אחוז לדעתכם ? (נגיד וקצב ירידה ממוצע של 400-500 ג' לשבוע) יכול להוריד אותי על דיאטה רגילה לכיוון ה10 נכון?

3. בדיאטה הראשונה שלי שירדתי 20 ק"ג(לפני שנתיים) נשארו לי כמו לכולם תמיד עודפי שומן , שומן "עיקש" , ובחיטוב זה טיפה נהיה מטושטש יותר כי אני יורד במשקל אבל בחזה תמיד נשאר עדיין קצת וזה מפריע לאסתטיקה מאוד. במידה ואגיע לאחוז שומן נמוך 10-12 זה יסתדר לדעתכם ? (ד"א,אף פעם לא הגעתי לאחוז כזה , אחרי הדיאטה הגדולה שלי תמיד עשיתי רוטינות מסה-חיטוב, וכל חיטוב סגרתי על 15 אחוז בערך..הפעם אני רוצה לרדת עד הסוף)

1.יש לך מחשבונים כאלה שנקראים EMR ושם יש מבחר רחב של פעילויות כגון : עמידה, אכילה,הליכה,סקס ועוד חחח פשוט תחשב שמה כמה יוצאה לך ותוסיף את זה ל RMRhttp://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=23
בקשר לשאלה 2 ו3 קצת קשה לענות כי אני לא יודע מה הגנטיקה שלך ומה אתה בדיוק עושה אז קשה מאוד לדעת.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טוב,נראה כבר איך יסתדר בשבוע הראשון לעבודה, ולפי הירידה שלי במשקל אני כבר אתאים את התזונה שלי.
בקשר ל2- אני מדבר באופן רנדומלי, נגיד ואני מחטב 4 חודשים , כאשר 3 חודשים דיאטה רגילה , חודש אחרון עם טיפה "פוש" של קיצוץ פחמימה לכיוון ה50 ג' ליום שזה לא כזה קריטי, מאמינים שאני אוכל לסגור על 10%?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית