הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן וצמצום היקפים

ברוך

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן וסהלן,חג פורים שמח בקרוב לכולם !!!

אני רוכב אופניים והמטרה שלי היא כאמור בכותרת הנושא

אני דוחף כ- 3 עד ארבע אימוני חד"כ בשבוע שעיקר העבודה על חיזוק רגליים בטן גב,
כמו כן כמובן שאני עובד על כל שאר החלקים אבל הם בעדיפות משנית,

בנוסף אני צובר כ- 10 עד 14 שעות אימון על האופניים כ-4 פעמים בשבוע

הגובה שלי 166 סמ' והמשקל 75.500 ק"ג.ובגיל 42

אשמח לקבל המלצות על תוספים על מנת להגיע לאפשרות של איבוד מסת השומן בערכים
של 600-700 ג'ר בשבוע,ומבלי לאבד מסת שריר או דיכוי אימונים ועייפות מנטלית.
הערת ביינים :אני חושב שמבחינה תזונתית אני די בסדר ולא מגזים,בכל זאת צריך לאכול משהו בין לבין

המטרה שלי היא להגיע לסוף יוני עם כמה שפחות אחוזי שומן בגוף,שכן אני מתיימר להשתתף בטרנס אלפ,שזה אומר השתתפות בשבעה ימי רכיבה באלפים וטיפוס מצתבר של כ- 18000 מטר.
על מנת להיות מטפס יעיל עלי להיות קליל.
לעזרתכם אודה

אני רוצה שלום עולמי וג'יני שמחלק משאלות ולא מתעצבן כשאתה מבקש אינסוף משאלות.

זה לא יקרה. לכל דבר יש מחיר. אתה לא תוכל להחזיק ארבעה חודשים ברמת פעילות כזאת (במיוחד פעילות גליקוליטית) בלי אוכל. מה שאתה יכול לעשות זה לחלק את הזמן שנותר לך לשניים. חודשיים ראשונים (או כמה שיקח) תוריד משקל עם אימונים בהתאם (הביצועים שלך ישארו סטטים במקרה הטוב) ובחודשיים אחרי תוכל לשמור על המשקל ולהשתפר.

מכיוון שהלו"ז שלך צפוף הייתי שוקל אפילו לעשות משהו דרסטי כמו מחזור PMSF.

• פותח/ת השרשור
איפה אני יכול לקרא על מחזור PMSF

האם אתה יכול לכוון אותי ?
אני רוצה שלום עולמי וג'יני שמחלק משאלות ולא מתעצבן כשאתה מבקש אינסוף משאלות.

זה לא יקרה. לכל דבר יש מחיר. אתה לא תוכל להחזיק ארבעה חודשים ברמת פעילות כזאת (במיוחד פעילות גליקוליטית) בלי אוכל. מה שאתה יכול לעשות זה לחלק את הזמן שנותר לך לשניים. חודשיים ראשונים (או כמה שיקח) תוריד משקל עם אימונים בהתאם (הביצועים שלך ישארו סטטים במקרה הטוב) ובחודשיים אחרי תוכל לשמור על המשקל ולהשתפר.

מכיוון שהלו"ז שלך צפוף הייתי שוקל אפילו לעשות משהו דרסטי כמו מחזור PMSF.

PSMF היא דיאטה קיצונית שהמטרה שלה היא ירידה מקסימלית בשומן. בקיצור נמרץ הרעיון הוא לאכול יחסית הרבה חלבון, קצת ירקות, שמן דגים וזהו. זה יוצא בערך 800 קלוריות ביום. זה בטח לא משהו שאפשר לעשות להרבה זמן (אם אתה לא שמן במיוחד) ובטח לא במקביל לכמות האימונים שאתה עושה. המחזור הקצר ביותר המומלץ בספרון הוא של 11 יום ויכול להיות שזה אפילו יספיק לך. לא נתת פרטים לגבי כמה משקל (אחוזי שומן) אתה רוצה להוריד.

• פותח/ת השרשור
שריפת שומנים

כרגע אני שוקל 75.500 ההיתי רוצה לרדת ל-68 אני חושב שזה יביא אותי ל-12 אחוזי שומן,
עכשיו תבין משהו,ביום אימונים על האופניים אני יכול להגיע ל-1500- 3000 שריפת קלוריות כך שלהסתדר עם 800 ק"ל ביום לא נראה לי אפשרי,לכן ההיתי רוצה להעזר בתוספים.

PSMF היא דיאטה קיצונית שהמטרה שלה היא ירידה מקסימלית בשומן. בקיצור נמרץ הרעיון הוא לאכול יחסית הרבה חלבון, קצת ירקות, שמן דגים וזהו. זה יוצא בערך 800 קלוריות ביום. זה בטח לא משהו שאפשר לעשות להרבה זמן (אם אתה לא שמן במיוחד) ובטח לא במקביל לכמות האימונים שאתה עושה. המחזור הקצר ביותר המומלץ בספרון הוא של 11 יום ויכול להיות שזה אפילו יספיק לך. לא נתת פרטים לגבי כמה משקל (אחוזי שומן) אתה רוצה להוריד.

ברוך הבא,
מבחינת תוספים דברים חוקיים לא יעשו לך הרבה אם בכלל, רק מרץ מה שקפאין יכול לעשות לבדו.
אני חושב שהקטע של "מבחינה תזונתית אני בסדר" זאת הבעיה שלך, ממליץ לעבור על המדריך השלם לחיטוב
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חן חן ותודה רבה

מקווה להעזר בך בהמשך הדרך
ברוך הבא,
מבחינת תוספים דברים חוקיים לא יעשו לך הרבה אם בכלל, רק מרץ מה שקפאין יכול לעשות לבדו.
אני חושב שהקטע של "מבחינה תזונתית אני בסדר" זאת הבעיה שלך, ממליץ לעבור על המדריך השלם לחיטוב
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית