הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרינטים ואסתטיקת הגוף.

barr17490

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום. רציתי לשאול האם פעילות ספורטיבית שכוללת במהלך השבוע רק אימוני ספרינטים (מרחקים משתנים) תשמור על אסתטיות הגוף מבחינת מסת השריר בפלג הגוף העליון?. מהמאמר על ספרינטים לא רק לאצנים פחות הבנתי מה בנוגע לפלג הגוף העליון. האם גם הוא מקבל איזה גירוי מסוים? שיכול להראות בא.ש נמוך כמסת שריר נאה? תודה

שלום. רציתי לשאול האם פעילות ספורטיבית שכוללת במהלך השבוע רק אימוני ספרינטים (מרחקים משתנים) תשמור על אסתטיות הגוף מבחינת מסת השריר בפלג הגוף העליון?. מהמאמר על ספרינטים לא רק לאצנים פחות הבנתי מה בנוגע לפלג הגוף העליון. האם גם הוא מקבל איזה גירוי מסוים? שיכול להראות בא.ש נמוך כמסת שריר נאה? תודה

-אם אתה מעוניין בהוספת מסת שריר אני ממליץ לך להשקיע בהרמת ברזלים ולא בתיזוז על המסלול.
-אני ממליץ לך להשקיע בהרמת ברזלים ולא בתיזוז על המסלול.
-אם כבר השגת מסת שריר "נאה" באימוני כוח לא תוכל לשמור עליה לאורך זמן אם תפסיק להרים ברזלים.
-אם מעולם לא הרמת ברזלים ומסת השריר שלך "נאה" בעיניך אז לדעתי ה"אסתטיות" שאתה מעוניין בה תישמר.

*אני לא מבין שום דבר בספרינטים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. אשמח לעוד תשובות בנוגע לעניין. בכל מקרה הרמתי בעבר משקולות היום אני לא בדיוק יכול להרשות לעצמי בגלל אופי המקצוע שלי בחיי היום יום. השאלה האם ספרינטים נותנים איזה "נגיעה" גם בחלק העליון של הגוף? אפילו מינימלית ולא לשם העלאת מסת שריר אלא לשם שמירה על א.ש נמוך וכמובן גירוי מסוים לשרירים בפלג הגוף העליון?

תודה רבה. אשמח לעוד תשובות בנוגע לעניין. בכל מקרה הרמתי בעבר משקולות היום אני לא בדיוק יכול להרשות לעצמי בגלל אופי המקצוע שלי בחיי היום יום. השאלה האם ספרינטים נותנים איזה "נגיעה" גם בחלק העליון של הגוף? אפילו מינימלית ולא לשם העלאת מסת שריר אלא לשם שמירה על א.ש נמוך וכמובן גירוי מסוים לשרירים בפלג הגוף העליון?

מה אופי המקצוע שלך?

למיטב ידיעתי ספרינטים נוגעים בכל הגוף בגלל הצורך בכח מתפרץ.
הם בטוח לא יפתחו לך את הגוף העליון, אך יוכלו לשמור על מסה בסיסית וטונוס שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית