הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לתוכנית אימונים שבנה המאמן במכון.

artium1

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן בערך חצי שנה ורציתי תוכנית יותר אינטנסיבית להעלאה במסת השריר קראתי פה הרבה על הSS ותוכניות שונות והם פחות או יותר כמו התוכנית הישנה שלי, את התוכנית SS בכלל לא הבנתי איך ולמה , כל אימון 3 תרגילים נראה לי קצת מדי והיה נראה לי שאני ממש לא אראה תוצאות בתוכנית הזאת. לכן הלכתי למאמן במכון וביקשתי ממנו שיבנה לי תוכנית. הוא אמר שאם יש לי זמן ואחרי חצי שנה במכון אני יכול לעבור לתוכנית ABC למסה וזאת התוכנית שהוא נתן לי, רציתי לראות מה אתם אומרים, המלצות, הערות האם התוכנית הזאת באמת טובה למסה ואם לא המלצה אחרת שלכם. תודה מראש.

a1 חזה
לחיצת חזה עם מוט אולימפי 8*4
פרפר עם משקוליות יד 8*4
שכ"ס עם פלטה על הגב 8*3
לחיצת חזה בשיפוע עליון 8*4
כרוס אובר 8*4

a2 יד קדמית
כפיפות מרפק עם מוט W בעמידה 8*4
כפיפות מרפק מול פולי תחתון יד יד 8*4
כפיפות מרפק בישיבה על ספסל 8*4

b1 גב
מתח עם משקל 8*4
משיכת פולי עליון עם מוט 8*4
פול דאון מול פולי עליון בעמידה 8*4
חתירה בישיבה 8*4

b2 יד אחורית
פשיטת מרפק מול פולי עליון 8*4
פשיטת מרפק עם W בשכיבה 8*4
שכ"ס צמוד לגוף 8*4
פשיטת מרפק יד יד בכריעה על ספסל 8*3

с1 רגליים
לחיצת רגליים במכונה 8*4
פשיטת ברך במכונה 8*4
סקוואט 8*4
כפיפות ברך 8*4
לחיצת תאומים 8*4

c2 כתפיים
חתירה בעמידה עם מוט 8*4
לחיצת כתפיים משקולות 8*4
כפיפות כתף עם משקולות בישיבה 8*4
הרחקת כתף חופשי 8*4
הרמת שכמות עם פלטות 8*4

ABCABCX

הנפח הרבה יותר מידי גדול והתנית בנויה לא טוב.
יד אחורית 15 סטים?
עדיף שתיכח איזה תכנית מהנעוץ הי הרבה יותר טובה. מה שהבאת זה מתכון לפציעה

אתה צריך SS אתה מתאמן מתחיל
אתה לא סתם בא ועושה 3 תרגילים כל אימון
SS זאת תכנית שבנויה מכל התרגילים המורכבים וכשאתה מעלה בהם משקלים כל אימון אתה תגדל מאוד תאמין לי

• פותח/ת השרשור
למה אין בSS תרגילים לידיים לדוגמא? איך הידיים יגדלו בלי לעבוד עליהם? זאת נשמעת תוכנית פשוטה מדי שאחרי 20 דקות האימון נגמר. יכול להיות שאני טועה זאת דעתי כרגע אבל אם ההמלצה לתוכנית הזאת אני ינסה אותה בכל מקרה, אין פה מה להוסיף ומה לשנות? אימון יהיה בנוי מסקווט בנץ ודדליפט? זאת התוכנית האופטימלית למתאמן ברמה שלי?

למה אין בSS תרגילים לידיים לדוגמא? איך הידיים יגדלו בלי לעבוד עליהם? זאת נשמעת תוכנית פשוטה מדי שאחרי 20 דקות האימון נגמר. יכול להיות שאני טועה זאת דעתי כרגע אבל אם ההמלצה לתוכנית הזאת אני ינסה אותה בכל מקרה, אין פה מה להוסיף ומה לשנות? אימון יהיה בנוי מסקווט בנץ ודדליפט? זאת התוכנית האופטימלית למתאמן ברמה שלי?
ss נועד כדי לעלות תמשקלים בתרגילים המורכבים שעובדים גם הם טוב על הידיים

• פותח/ת השרשור
אוקי אז כדי לסגור את זה, SS התוכנית הכי טובה כרגע להעלאת מסת שריר לכל הגוף וזו התוכנית שאני צריך לעבור אליה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית