הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר הכושר המטורף שלנו

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עדכון:

היום בונים עוד כלוב בסגנון קרוספיט. זה יהיה סה"כ מסגרת "ח" פשוטה שתרותך לעמוד ברזל בקיר ע"י מוט מתח ותוברג לרצפה. זה לא יהיה שלד כלוב מלא. כמו כן קונים עוד מוט ככה שיהיו 2 עמדות. נראה לי שנקנה גם עוד כמה זוגות 20 קילו. גדלנו פתאום ל-10-12 מתאמנים חברים. תמונות מעודכנות בקרוב.

עדכון:

היום בונים עוד כלוב בסגנון קרוספיט. זה יהיה סה"כ מסגרת "ח" פשוטה שתרותך לעמוד ברזל בקיר ע"י מוט מתח ותוברג לרצפה. זה לא יהיה שלד כלוב מלא. כמו כן קונים עוד מוט ככה שיהיו 2 עמדות. נראה לי שנקנה גם עוד כמה זוגות 20 קילו. גדלנו פתאום ל-10-12 מתאמנים חברים. תמונות מעודכנות בקרוב.
איזה חלום באמת !!!! כל הכבוד לכם ! תגיד סיגנוס לא חושב שהבנתה את השאלה שלי מקודם
שאלתי אם אולי הלכת לפני שבניתם את הכלוב לרתח ושאלתם אותו כמה הוא רוצה על לבנות כזה כלוב ... סתם כאדי לבדוק הצעות מחיר

• פותח/ת השרשור
איזה חלום באמת !!!! כל הכבוד לכם ! תגיד סיגנוס לא חושב שהבנתה את השאלה שלי מקודם
שאלתי אם אולי הלכת לפני שבניתם את הכלוב לרתח ושאלתם אותו כמה הוא רוצה על לבנות כזה כלוב ... סתם כאדי לבדוק הצעות מחיר

חבר שלי שעבד איתנו על זה ובערך ריתך את הכל לפחות את הכלוב עובד כמסגר. ככה שלא חשבנו על בדיקת הצעות מחיר בכלל. ובלי קשר היינו מרתכים בעצמנו, זה לא קשה.

• פותח/ת השרשור
עדכונים ותמונות: סיימנו ראק, ספה נוספת (למרות שהיא צריכה עדיין ריפוד) ו-prowler. בקרוב נוסיף גם מקבילים. השבוע קונים עוד מוט או 2 וזוגות נוספים של פלטות ברזל 20 קילו.

עובדים על הראק:

fPK8q.jpg

הראק מוכן:

knIG1.jpg

ספה חדשה, בלי קרש וריפוד:

jQuKJ.jpg

עבודה על ה-prowler:

AORk9.jpg

ה-prowler הכי מכוער בעולם:

YkqIX.jpg

אחרי ניקיון וסידור, הערב (עדיין חושבים על המיקומים של הראק/כלוב):

QZxms.jpg

j7B9v.jpg

N0DdG.jpg

hbHju.jpg

ZMv6t.jpg

לדעתי הראק יצא הרבה יותר טוב מהכלוב. הכלוב מסיבי ומאולתר מדי. אחרי שהכנו את השלד של הראק הבאנו אותו לקידוח חורים במסגריה, שמנו תושבות המוחזקות במקום ע"י פיני בטחון, וזה עובד מעולה.

ה-prowler יצא מטורף. הוא די מסיבי, קצת יותר גדול מהמידות של המקור. המוטות העגולים שדרכם משחילים את הפלטות מרותכים למזחלת, אבל לא נורא. עדיין לא ניסינו אותו על משטח ראוי, אבל אני אעדכן לגבי זה. ניסינו אותו על כמה עשרות מטרים של בטון ואנחנו עדיין צריכים לשייף אותו קצת. הרגליות הן סה"כ פלטות שחתכנו ממדרגת מתכת ועצבנו במכות פטיש.

כל חלקי הברזל הפעם הם סה"כ קורות ופרופילים שמצאנו פה ושם, לא קנינו חומרים במיוחד.

• פותח/ת השרשור
אחלה עבודה. איך האוורור? כמה עולה לכם להשכיר?

תודה. זה ממוקם באמצע השדות המקיפים את הכפר שלנו, כפי שניתן לראות מהתמונות בפוסט הראשון, ככה שיש אחלה רוח והמקום די פתוח. ואנחנו לא משכירים, זה שייך לחבר שלנו שמתאמן איתנו.

כמה חברה אתם? כולם באים באותן שעות וימים?

כרגע אנחנו 12-10. ברמדאן כולנו צמים אז אנחנו די מוכרחים להתאמן באותן השעות שזה כרגע 21:00. כמו כן רובם מתחילים גמורים אז הם צריכים לבוא להתאמן איתי.

נערך לאחרונה:
תודה. זה ממוקם באמצע השדות המקיפים את הכפר שלנו, כפי שניתן לראות מהתמונות בפוסט הראשון, ככה שיש אחלה רוח והמקום די פתוח. ואנחנו לא משכירים, זה שייך לחבר שלנו שמתאמן איתנו.

כרגע אנחנו 12-10. ברמדאן כולנו צמים אז אנחנו די מוכרחים להתאמן באותן השעות שזה כרגע 21:00. כמו כן רובם מתחילים גמורים אז הם צריכים לבוא להתאמן איתי.
אתה רצני?

• פותח/ת השרשור

לגבי מה?

תענוג. מקנא.

אני חושב שכל מי שיש לו את המשאבים המתאימים כמו כסף, זמן ומקום מתאים צריך להשקיע אותם במשהו כזה. לגבי כסף, מדובר בסה"כ על 5 אלף מקסימום אם אתה בונה הכל לבד כפי שעשינו. הדבר היחיד שבאמת צריך לבזבז עליו כסף הוא חומרי בניה כמו הפרופילים והקורות, וציוד כמו מוטות ופלטות. לגבי מקום, סה"כ מדובר כאן על כלוב של מטר על מטר בערך. זה וכל מה שיש מסביב יכול להיכנס לכל בית או חצר קטנה. לגבי זמן, אפשר להשלים את העבודה הבסיסית בסופ"ש אחד או שניים. גם אנחנו סה"כ סטודנטים ואנשים שעובדים במשמרות ועדיין סידרנו את הכל איך שהוא.

בקיצור, ממליץ בחום לכולם. אימון במקום ששייך לך עם הציוד שלך בזמן שלך זאת חוויה שונה לגמרי מאימון בחד"כ כלשהו. במיוחד כשמתאמנים עם חברים רציניים. ובסופו של דבר כמובן שזה ממש ממש חסכוני.

אתם הולכים לארגן פלטפורמה לדדליפט?

• פותח/ת השרשור
בנתיים רצפת בטון ושטיח מספיקים לנו.

לגבי מה?

אני חושב שכל מי שיש לו את המשאבים המתאימים כמו כסף, זמן ומקום מתאים צריך להשקיע אותם במשהו כזה. לגבי כסף, מדובר בסה"כ על 5 אלף מקסימום אם אתה בונה הכל לבד כפי שעשינו. הדבר היחיד שבאמת צריך לבזבז עליו כסף הוא חומרי בניה כמו הפרופילים והקורות, וציוד כמו מוטות ופלטות. לגבי מקום, סה"כ מדובר כאן על כלוב של מטר על מטר בערך. זה וכל מה שיש מסביב יכול להיכנס לכל בית או חצר קטנה. לגבי זמן, אפשר להשלים את העבודה הבסיסית בסופ"ש אחד או שניים. גם אנחנו סה"כ סטודנטים ואנשים שעובדים במשמרות ועדיין סידרנו את הכל איך שהוא.

בקיצור, ממליץ בחום לכולם. אימון במקום ששייך לך עם הציוד שלך בזמן שלך זאת חוויה שונה לגמרי מאימון בחד"כ כלשהו. במיוחד כשמתאמנים עם חברים רציניים. ובסופו של דבר כמובן שזה ממש ממש חסכוני.
פשוט חייב.. ללא שם.png

חומרים פירטתי. כלים זה סה"כ מה שאתה צריך לרתך: רתכת מן הסתם, כל מני ג'פקות וקלמפרים להחזיק הכל במקום, דיסק חיתוך. ותכנית: http://startingstrength.com/files/120524_starting_strength_rack.pdf
אני סתום בכל מה שקשור לריתוך. אם אני ארצה לעשות לעצמי חיים קלים אז זה אפשרי פשוט לתת לרתך את התוכנית הזאת? הוא ידע כמה מה לעשות ואיך לדעתך? (בתור אחד שכבר בנה כלוב לפי התוכנית הזאת בעצמו).

• פותח/ת השרשור
אני סתום בכל מה שקשור לריתוך. אם אני ארצה לעשות לעצמי חיים קלים אז זה אפשרי פשוט לתת לרתך את התוכנית הזאת? הוא ידע כמה מה לעשות ואיך לדעתך? (בתור אחד שכבר בנה כלוב לפי התוכנית הזאת בעצמו).

השאלה הנכונה היא האם אתה תדע להביא לו את המידע שהוא צריך. אבל כן, אם תיתן לו תכנית מפורטת מספיק, מסגר ירתך לך מה שתרצה.

השאלה הנכונה היא האם אתה תדע להביא לו את המידע שהוא צריך. אבל כן, אם תיתן לו תכנית מפורטת מספיק, מסגר ירתך לך מה שתרצה.
יצרתי קשר עם GODAM והוא מוכר רק כלובים מוכנים יש לך מקום אולי איפה לקנות את הברזלים עצמך או שלרתך\מסגר יהיה ברזל...?

• פותח/ת השרשור
קנינו את הברזל ממחסן ברזל באיזור תעשיה טבריה. ואני מניח שמסגר דואג לחומרי גלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית