נק' מוניטין:
10
- 166
- 0
והוא?קניתי מבחור שפרסם כאן בפורום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
והוא?קניתי מבחור שפרסם כאן בפורום.
והוא?
איך ההתרשמות שלך מהפלטות סה"כ?(הסט של הבאמפרים)
איזה חלום באמת !!!! כל הכבוד לכם ! תגיד סיגנוס לא חושב שהבנתה את השאלה שלי מקודםעדכון:
היום בונים עוד כלוב בסגנון קרוספיט. זה יהיה סה"כ מסגרת "ח" פשוטה שתרותך לעמוד ברזל בקיר ע"י מוט מתח ותוברג לרצפה. זה לא יהיה שלד כלוב מלא. כמו כן קונים עוד מוט ככה שיהיו 2 עמדות. נראה לי שנקנה גם עוד כמה זוגות 20 קילו. גדלנו פתאום ל-10-12 מתאמנים חברים. תמונות מעודכנות בקרוב.
איזה חלום באמת !!!! כל הכבוד לכם ! תגיד סיגנוס לא חושב שהבנתה את השאלה שלי מקודם
שאלתי אם אולי הלכת לפני שבניתם את הכלוב לרתח ושאלתם אותו כמה הוא רוצה על לבנות כזה כלוב ... סתם כאדי לבדוק הצעות מחיר
אחלה עבודה. איך האוורור? כמה עולה לכם להשכיר?
כמה חברה אתם? כולם באים באותן שעות וימים?
אתה רצני?תודה. זה ממוקם באמצע השדות המקיפים את הכפר שלנו, כפי שניתן לראות מהתמונות בפוסט הראשון, ככה שיש אחלה רוח והמקום די פתוח. ואנחנו לא משכירים, זה שייך לחבר שלנו שמתאמן איתנו.
כרגע אנחנו 12-10. ברמדאן כולנו צמים אז אנחנו די מוכרחים להתאמן באותן השעות שזה כרגע 21:00. כמו כן רובם מתחילים גמורים אז הם צריכים לבוא להתאמן איתי.
אתה רצני?
תענוג. מקנא.
פשוט חייב..לגבי מה?
אני חושב שכל מי שיש לו את המשאבים המתאימים כמו כסף, זמן ומקום מתאים צריך להשקיע אותם במשהו כזה. לגבי כסף, מדובר בסה"כ על 5 אלף מקסימום אם אתה בונה הכל לבד כפי שעשינו. הדבר היחיד שבאמת צריך לבזבז עליו כסף הוא חומרי בניה כמו הפרופילים והקורות, וציוד כמו מוטות ופלטות. לגבי מקום, סה"כ מדובר כאן על כלוב של מטר על מטר בערך. זה וכל מה שיש מסביב יכול להיכנס לכל בית או חצר קטנה. לגבי זמן, אפשר להשלים את העבודה הבסיסית בסופ"ש אחד או שניים. גם אנחנו סה"כ סטודנטים ואנשים שעובדים במשמרות ועדיין סידרנו את הכל איך שהוא.
בקיצור, ממליץ בחום לכולם. אימון במקום ששייך לך עם הציוד שלך בזמן שלך זאת חוויה שונה לגמרי מאימון בחד"כ כלשהו. במיוחד כשמתאמנים עם חברים רציניים. ובסופו של דבר כמובן שזה ממש ממש חסכוני.
אני סתום בכל מה שקשור לריתוך. אם אני ארצה לעשות לעצמי חיים קלים אז זה אפשרי פשוט לתת לרתך את התוכנית הזאת? הוא ידע כמה מה לעשות ואיך לדעתך? (בתור אחד שכבר בנה כלוב לפי התוכנית הזאת בעצמו).חומרים פירטתי. כלים זה סה"כ מה שאתה צריך לרתך: רתכת מן הסתם, כל מני ג'פקות וקלמפרים להחזיק הכל במקום, דיסק חיתוך. ותכנית: http://startingstrength.com/files/120524_starting_strength_rack.pdf
אני סתום בכל מה שקשור לריתוך. אם אני ארצה לעשות לעצמי חיים קלים אז זה אפשרי פשוט לתת לרתך את התוכנית הזאת? הוא ידע כמה מה לעשות ואיך לדעתך? (בתור אחד שכבר בנה כלוב לפי התוכנית הזאת בעצמו).
יצרתי קשר עם GODAM והוא מוכר רק כלובים מוכנים יש לך מקום אולי איפה לקנות את הברזלים עצמך או שלרתך\מסגר יהיה ברזל...?השאלה הנכונה היא האם אתה תדע להביא לו את המידע שהוא צריך. אבל כן, אם תיתן לו תכנית מפורטת מספיק, מסגר ירתך לך מה שתרצה.