הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר הכושר המטורף שלנו

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם 😃

קטלני זה אחד מהחלומות שלי לבנות חד״כ פרטי!
רק למה המוט + המשקולות כל כך יקר?

זה דווקא לא כל כך יקר. פלטות קרוספיט אקונומי של פנדליי עולות בסביבות ה-15-16 לקילו. כמובן שאי אפשר להשוות אבל עדיין, לא נראה לי שזה כל כך נורא. אם יש דרך אחרת שאתה מכיר להשיג באמפרים במחיר יותר זול מ-19 ש"ח לקילו, חדשים, אשמח לשמוע...

חזק! אתם הולכים לבנות גם במה בהמשך ?

כן הבמה היא הדבר הבא שאנחנו הולכים לטפל בו. זה הולך להיות 2.5X3.5 כשהכלוב עומד על ומוברג לבמה.

תתחדשו. מקווה שהמוט לא יתעקם. וזה פלטות קרוספיט לא?

תודה 😃 ואני חושב לצערי שזה כן יתעקם אחרי שנה לפחות...אבל לא נורא. וכן אני מניח שפלטות כאלו נקראות ככה.

נראה מגניב ביותר! חוץ מזה שאני מתאר לעצמי שבקיץ אתה תזיע שם כמו בהמה. ה-safety bars יחזיקו מוט עם 200 קילו שייפול מעליהם?

דווקא בקיץ זה לא כל כך נורא. נכון שזה מבנה עם קירות וגג מפח אבל התקרה גבוהה מאוד וזה מבנה גדול והוא די פתוח ויש המון רוח. נשים שם גם מאווררים תעשיתיים גדולים. זה בכל מקרה עדיף על הצפיפות הנוראית והמחניקה בחד"כ הקטן במתנ"ס שהיינו תקועים בו עד עכשיו, גם כשמפעילים שם מזגנים 😃

בנוגע למוטות הבטחון, החלק שמחזיק אותם מרותך בתפרים עבים וכפולים לפרופילים בעובי 4 מ"מ. השקענו המון בריתוך וריתך אותן מסגר איש מקצוע. אנחנו שוקלים גם פתרונות אחרים ובכלל כנראה שנצטרך לשנות כמה דברים, אבל כל המבנה והריתוכים הם מעל ומעבר לעומסים שיופעלו עליהם (מקווים בכל מקרה).

אולי היה עדיף לקנות כלוב? יש ב 2300 באחד האתרים .

לא חבל? בנינו כלוב משלנו ב-800 ש"ח.

פלטות קרוספיט בגודל הפיזי שלהן נראות בדומה לפלטות אולימפיות, רק שכל פלטה שוקלת רבע/חצי מהמשקל.

אני חושב שזה בגלל שאין להן ליבת ברזל וגם הגומי עצמו הוא כנראה פחות מסיבי.

נראה מצויין רק איך תתאמנו שמה בקיץ הכבד ?

כמו שעניתי לחיים, אני חושב שזה יהיה בסדר. זה בכל מקרה עדיף על האלטרנטיבה שהיינו איתה עד כה 😃

את המוט בטחון בסקוואט אני מציע לך לקדוח חורים בברזל עצמו (בעמודי גובה) ולהשחיל שם את המוט בטחון, לא נראה לי שהריתוך ככה יחזיק מוט נופל
גם מה שאתה מוציא ממנו את המוט לסקוואט הייתי מציע לך לקדוח ולהשחיל שם מוט ברזל
images

חוץ מזה נראה אחלה עבודה

חשבנו על זה. הבעיה היא שעובי הפרופילים הוא 4 מ"מ. עובי סטנדרטי זה 1.5-2. ניסינו לקדוח עם מכונת קדיחה וזה פשוט לא הלך. רצינו בהתחלה לעשות הכל עם חורים לפי הפטנט של ריפטו. אני אדבר עם החבר'ה ונדון שוב בעניין למרות שהריתוכים עצמם כן חזקים מספיק. אם יכולה להיות בעיה זה עם הפינים שנכנסים לתושבות. ותודה 😃

קודם כל מזל טוב ובשעה טובה.

שנית, אני גם ממליץ על SAL-SPORT, קיבלתי מהם שירות על הכיפאק כשקניתי ציוד, והמחירים מאוד הוגנים.
שווה מאוד להגיע ולראות את מגרש המשחקים שלהם בראשון לציון !

לגבי השאלה שמר לטיסימוס שאל, אני גם תוהה האם הסידור שמחזיק את המוטות בטיחות מספיק חזק? (המוטות עצמם יספגו כל משקל שהוא יזרוק עליהם)
ואני לא שואל את זה ממקום של סתם צופה, יש לי פז"מ רציני בענייני ריתוך (ע"ע פורום ג'יפולוג).

אשמח אם תדווח על עמידות הפלטות של CROSSFIT, קניתי קצת ואני מתכוון לקנות עוד בעתיד במידה והן לא מתפרקות.

תודה 😃 לגבי החוזק כבר עניתי לאחרים, הריתוך עצמו הוא תפר כפול ועמוק באמפרים מאוד גבוהים (160~) בין 2 חלקים בעובי 4 מ"מ ו-4-5 מ"מ. זה חזק כמו חור דרך הפרופיל עצמו. לגבי התושבות והפינים שעליהם המוט האולימפי יישב, את זה נצטרך לשוב ולוודא.

נערך לאחרונה:
חלום, תאמין לי... אם היה לי מקום לעשות דבר כזה הייתי מוציא 5 אלף.
תהנו!
המוטות ביטחון לא נראים עמידים כל כך

תרתך מוט מתחת לתופסנים של המוט ביטחון כדי שיהיה להם תמיכה.
ככה שאם המוט נופל התופסנים האלו לא ישברו כי אין להם בעצם לאן להישבר.

מי זה אנחנו? עם מי בנית את החדר כושר?
יפה יצא לכם הלוואי עליי כזה חדר כושר להביא רמוקולים ככה בכיף להתאמן חלום

• פותח/ת השרשור
אני לא דואג על מוטות הבטחון.

מי זה אנחנו? עם מי בנית את החדר כושר?
יפה יצא לכם הלוואי עליי כזה חדר כושר להביא רמוקולים ככה בכיף להתאמן חלום

אני ועוד כמה חברים.

תודה 😃 לגבי החוזק כבר עניתי לאחרים, הריתוך עצמו הוא תפר כפול ועמוק באמפרים מאוד גבוהים (160~) בין 2 חלקים בעובי 4 מ"מ ו-4-5 מ"מ. זה חזק כמו חור דרך הפרופיל עצמו. לגבי התושבות והפינים שעליהם המוט האולימפי יישב, את זה נצטרך לשוב ולוודא.

שלא תבין לא נכון - החשש שלי לטובתכם ועדיף שיהיו מקדמי בטיחות שאין עליהם עוררין.
פרוייקט יפה ונדיר, שיהיה לכם בהצלחה.
אם אתם צריכים עזרה בריתוכים , צרו קשר.

גם מצטרף לשאלה. אני מתלבט אם להירשם לחדר כושר או לקנות את מה שצריך לבית (לתוכנית SS, וכנראה תוכניות דומות מאוד אחרכך).
החבילה הזו נראית לא רע, רק איך האיכות? נוחות? משהו לרעה חוץ מהמחיר?

ניסיתי לחפש ביד2 אגב, לא מצאתי. רק אחד שמוכר כמעט במחיר של חדש

גם מצטרף לשאלה. אני מתלבט אם להירשם לחדר כושר או לקנות את מה שצריך לבית (לתוכנית SS, וכנראה תוכניות דומות מאוד אחרכך).
החבילה הזו נראית לא רע, רק איך האיכות? נוחות? משהו לרעה חוץ מהמחיר?

ניסיתי לחפש ביד2 אגב, לא מצאתי. רק אחד שמוכר כמעט במחיר של חדש

במחיר הזה עדיף תירשם למכון.
תמצא מכון זול עד 200ש"ח ויהיה לך מנוי לשנתיים לעומת המחיר המוגזם הזה + לא יהיה לך חבל על הרצפה בבית בדד ליפט וכדומה.

• פותח/ת השרשור
שלא תבין לא נכון - החשש שלי לטובתכם ועדיף שיהיו מקדמי בטיחות שאין עליהם עוררין.
פרוייקט יפה ונדיר, שיהיה לכם בהצלחה.
אם אתם צריכים עזרה בריתוכים , צרו קשר.

תודה על המחמאות 😃 אני אעדכן במידה והגענו למסקנות מסויימות. כפי שאמרתי אנחנו הולכים לעשות לא מעט שינויים ותיקונים.

מה אתה אומר על החבילה הזאת? http://salsport.com/shop/content/?ID=1068
המוטות והספה יחזיקו? ואיך אתה מתרשם מהפלטות נכון לרגע זה?

סט הפלטות+מוט לבדו שווה את המחיר לדעתי. החבילה הזאת לא. כי זה יוצא יותר מ-1500 ש"ח על סטנד וספה. הפלטות אחלה, למרות שרק מבחן הזמן יעיד עליהן כמו שצריך.

במחיר הזה עדיף תירשם למכון.
תמצא מכון זול עד 200ש"ח ויהיה לך מנוי לשנתיים לעומת המחיר המוגזם הזה + לא יהיה לך חבל על הרצפה בבית בדד ליפט וכדומה.
אבל הם כמה חברים אז זה לא נורא
וחדר כושר בבית זה כיף פי 10 זה חלום אם יש לך תכסף
ו:YFjeoKfawB:

כל הכבוד ושווה את הכסף לכאלה שיתאמנו כמה שנים חוסך הרבה הלוואי עלי מקום פתוח כזה שלא יפריע לאף אחד

אבל הם כמה חברים אז זה לא נורא
וחדר כושר בבית זה כיף פי 10 זה חלום אם יש לך תכסף
ו:YFjeoKfawB:

דווקא זה לא יוצא "כל כך" יקר. תחשוב על זה, מכיוון שהם הרכיבו את הכלוב לבד הם חסכו המון כסף (ממה שהבנתי החומרים עלו להם בסביבות ה800 שקל). לא ראיתי כמה עלו המוט, הפלטות והספה. נגיד עוד 2000 שקל.
נגיד והם הוציאו אפילו ה3000 שקל. (ובטח הם התחלקו בניהם).
היום מנוי לאדם ברשתות כדוגמת גרייט שייפ, לתקופה של שנה בסופו של דבר יוצא בערך אותו מחיר.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Cygnus, ניראה תתחדשו וכל הכבוד על העבודה! ניראה חלום, גם הנוף שיש לכם שם מדהים וגם הכלוב נראה מצויין. תהנו!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה לכולכם. למי שתוהה לגבי עצמו ומתעניין, עם מספיק זמן פנוי אפשר להרים הכל בשבוע. גם אין ידע בריתוך אפשר ללכת למסגריה מקומית קטנה ולבקש שירתכו לפי תכנית וזה עדיין לא יעלה חצי מהעלות של כלוב מוכן. למי שמתאמן באופן קבוע ויש לו מקום ואמצעים לעשות את זה, אני לא רואה סיבה למה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית