הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר הכושר המטורף שלנו

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
עדכונים ותמונות: סיימנו ראק, ספה נוספת (למרות שהיא צריכה עדיין ריפוד) ו-prowler. בקרוב נוסיף גם מקבילים. השבוע קונים עוד מוט או 2 וזוגות נוספים של פלטות ברזל 20 קילו.

עובדים על הראק:

fPK8q.jpg

הראק מוכן:

knIG1.jpg

ספה חדשה, בלי קרש וריפוד:

jQuKJ.jpg

עבודה על ה-prowler:

AORk9.jpg

ה-prowler הכי מכוער בעולם:

YkqIX.jpg

אחרי ניקיון וסידור, הערב (עדיין חושבים על המיקומים של הראק/כלוב):

QZxms.jpg

j7B9v.jpg

N0DdG.jpg

hbHju.jpg

ZMv6t.jpg

לדעתי הראק יצא הרבה יותר טוב מהכלוב. הכלוב מסיבי ומאולתר מדי. אחרי שהכנו את השלד של הראק הבאנו אותו לקידוח חורים במסגריה, שמנו תושבות המוחזקות במקום ע"י פיני בטחון, וזה עובד מעולה.

ה-prowler יצא מטורף. הוא די מסיבי, קצת יותר גדול מהמידות של המקור. המוטות העגולים שדרכם משחילים את הפלטות מרותכים למזחלת, אבל לא נורא. עדיין לא ניסינו אותו על משטח ראוי, אבל אני אעדכן לגבי זה. ניסינו אותו על כמה עשרות מטרים של בטון ואנחנו עדיין צריכים לשייף אותו קצת. הרגליות הן סה"כ פלטות שחתכנו ממדרגת מתכת ועצבנו במכות פטיש.

כל חלקי הברזל הפעם הם סה"כ קורות ופרופילים שמצאנו פה ושם, לא קנינו חומרים במיוחד.

🙌.
מלא קנאה.
כל הכבוד על היוזמה.

איך אתה יודע איך זה מחזיק משקל לפני שזה יתמוטט? כאילו איך אתה יודע כמה ק"ג יכולים להחזיק הסטנדים האלה?

אני ינצל את הפוסט הזה לשאול אם מישהו פה אולי קנה כלוב מוכן אצל מסגר/רתח בבקשה זה מאוד חשוב לי
Cygnus אמרת שחבר שלך מסגר במקצועו אולי הוא יכול לדעת כמה מסגר/ רתח יכול לקחת על כלוב כזה ?

אני ינצל את הפוסט הזה לשאול אם מישהו פה אולי קנה כלוב מוכן אצל מסגר/רתח בבקשה זה מאוד חשוב לי
Cygnus אמרת שחבר שלך מסגר במקצועו אולי הוא יכול לדעת כמה מסגר/ רתח יכול לקחת על כלוב כזה ?
למה אתה שואל אותו דבר 100 פעם? פשוט תחייג למסגר..
http://www.d.co.il/h-c30120-e0-p0-l0/
נ.ב "אתה רציני?" שאלתי לגבי מספר האנשים בקבוצה שלכם, אני מקנא ברמות

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע איך זה מחזיק משקל לפני שזה יתמוטט? כאילו איך אתה יודע כמה ק"ג יכולים להחזיק הסטנדים האלה?

לא יודעים, אבל עשינו לזה בדיקות עומס. הריתוכים שלנו הם תפרים כפולים ומשולשים. כל החומרים כאן עבים וחזקים פי 2 מכל מה שתמצא בשוק.

לא יודעים, אבל עשינו לזה בדיקות עומס. הריתוכים שלנו הם תפרים כפולים ומשולשים. כל החומרים כאן עבים וחזקים פי 2 מכל מה שתמצא בשוק.

אגב כדאי גם שתגיד לכל מי שעוד מתכנן לבנות דבר כזה בעצמו שצריך רתכת רצינית ולא תצעצועים שמוכרים בהום סנטר

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
נו באמת מה זה השאלה הזו. אתה לא יודע מה צריך להיות בכל חדר כושר? בוסו, פיטבול, TRX, מזרונים לבטן - אם אין לך את כל אלו, המכון שלך לא נחשב!

יתאים לנו גם מד אחוזי שומן אלקטרוני!

נו באמת מה זה השאלה הזו. אתה לא יודע מה צריך להיות בכל חדר כושר? בוסו, פיטבול, TRX, מזרונים לבטן - אם אין לך את כל אלו, המכון שלך לא נחשב!

איך יכולת לשכוח את המכונה plate loaded של הטרפזים ואת המכונה של הכתף אחורית בלחץ אוויר ?

אגב כדאי גם שתגיד לכל מי שעוד מתכנן לבנות דבר כזה בעצמו שצריך רתכת רצינית ולא תצעצועים שמוכרים בהום סנטר

מה הקשר? כל רתכת שמרתכת 3.25 (ולעיתים אף מספיק 2.5) יכולה לשמש לבנייה כזאת, הדיוטי-סייקל שלה יכול לעצבן, אבל היא בהחלט יכולה לעשות את העבודה.

יותר חשוב לי לחדד את נושא הבטיחות בעבודה, לחתוך עם דיסק 9' בלי כפפות ובלי מיגון עיניים זאת טיפשות, וחוסר אחריות. נא להעביר למי שנראה שם בתמונות.

לגבי השאר, כמו מקודם, שאפו שאפו שאפו....כל הכבוד.
הפראולר לא מכוער, פראולר בלי חלודה לא שווה כלום.
אפשר לחשוב להוסיף לו וו כדי שיוכל לתפקד גם כSLED ( למרות שאפשר גם פשוט לקשור שרשרת/כבל סביב העמוד המרכזי וזהו), זה מוסיף המון.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר? כל רתכת שמרתכת 3.25 (ולעיתים אף מספיק 2.5) יכולה לשמש לבנייה כזאת, הדיוטי-סייקל שלה יכול לעצבן, אבל היא בהחלט יכולה לעשות את העבודה.

יותר חשוב לי לחדד את נושא הבטיחות בעבודה, לחתוך עם דיסק 9' בלי כפפות ובלי מיגון עיניים זאת טיפשות, וחוסר אחריות. נא להעביר למי שנראה שם בתמונות.

לגבי השאר, כמו מקודם, שאפו שאפו שאפו....כל הכבוד.
הפראולר לא מכוער, פראולר בלי חלודה לא שווה כלום.
אפשר לחשוב להוסיף לו וו כדי שיוכל לתפקד גם כSLED ( למרות שאפשר גם פשוט לקשור שרשרת/כבל סביב העמוד המרכזי וזהו), זה מוסיף המון.

מי שנראה שם בתמונות זה אני ועוד חבר 😃 לגבי המיגון, אין ספק שאתה צודק. לפרוולר נוסיף וו. תודה על ההערכה 😃

פאק אתה אלוף, מעריץ אנשים כמוך.
אני 20 דקות נסיעה ממך חח, יש מצב אני בא לאימון? 😃
תתחדש גבר.

את המוט בטחון בסקוואט אני מציע לך לקדוח חורים בברזל עצמו (בעמודי גובה) ולהשחיל שם את המוט בטחון, לא נראה לי שהריתוך ככה יחזיק מוט נופל
גם מה שאתה מוציא ממנו את המוט לסקוואט הייתי מציע לך לקדוח ולהשחיל שם מוט ברזל
images

חוץ מזה נראה אחלה עבודה
איך קוראים לתופס הזה? חיפשתי את זה בכל האינטרנט לא מצאתי יש לך שם באנגלית\עברית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית