ייעוץ מאזן קלורי חיובי משפיע פחות, התקדמות איטית

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
אני מתאמן קצת יותר משנה שבמהלכה עליתי סביבות 19 ק"ג אבל בשלושה חודשיים האחרונים אני תקוע, ליתר דיוק על המשקל 75, אני על מאזן קלורי חיובי של 800-1200 וזה פשוט לא עוזר
כבר שלושה חודשים רצוף אני על 75 קילו, אני עדיין עולה במשקלי עבודה אבל הרבה יותר לאט (מן הסתם)

אני לא יודע מה לעשות אני פשוט לא עולה יותר אני תקוע על 75 ולפעמים יורד ל 74.5 אפילו שאני על חיובי (חשוב לציין שהמערכת המטאבולית שלי מהירה מאד)

מה עושים בשלב כזה של אי התקדמות?

משנים תזונה, משנים תוכנית אימונים, יוצאים לשבועיים חופש, יש כל מיני דרכים לתקוף את זה. למרות שקשה לי להאמין שאתה לא מצליח לעלות בכלל בפלוס של 1200 קלוריות, גם בתוכניות התובעניות ביותר (שאתה בטח לא עושה).

• פותח/ת השרשור
איך התוכנית אימונים שלך נראית?

3X5 דומה ל SS עם קצת התאמות ותרגילי עזר לא משהו מיוחד

יש מצב שאתה לא אוכל באמת מספיק ואתה חושב שכן ???

הגעתי למצב שאני מכניס הכל למחשבוני תזונה ואני מודד כל דבר שאני אוכל במשקל של גרמים...

משנים תזונה, משנים תוכנית אימונים, יוצאים לשבועיים חופש, יש כל מיני דרכים לתקוף את זה. למרות שקשה לי להאמין שאתה לא מצליח לעלות בכלל בפלוס של 1200 קלוריות, גם בתוכניות התובעניות ביותר (שאתה בטח לא עושה).

חופש ניסיתי לא עזר, תזונה אני לא יודע מה יש לשנות שאני פשוט אוכל ביום אימון 3000+ קלוריות שה RMR שלי הוא 1850 וביום בלי אימון בין 2700-3000 ואני מקפיד על כל גרם וגרם של חלבון, אני יודע שקשה להאמין בגלל זה פתחתי את האשכול כי אני פשוט לא מבין למה עם מאזן חיובי כלכך גדול אני לא מצליח לעלות ועוד אפילו יורד לפעמים ויש לי תוכנית די קלאסית 3X5 עם קצת תרגילי עזר אני אנסה להחליף אבל אני לא חושב שפה שורש הבעיה.

חישבת מחדש את הBMR שלך מאז שעלית 19 קילו ???
ברור ה רBMR שלי כרגע הוא 1850

אשמח שמישהו יגיד לי לנסות דברים חדשים אני כבר לא יודע מה לעשות

בסדר אבל אולי המחשבון לא הכי מדויק ...
תרשום את התפריט שלא יקרה כמו איזה מישו שרשם שאם הוא לא אוכל 2 פרוסות חזה עוף הוא אוכל במקום שלוש חלבוני ביצה[שזה ממש לא אותו הדבר]

אין לי תפריט קבוע, אני פשוט שומר על 3000-3500 קלוריות עם 150 גרם חלבון ושם במחשבון תזונה לראות שאני בכיוון

"אין לי תפריט קבוע" ממש בגלל זה אל תצפה לעלייה קבועה.
תמיד מגיעים למצב תקיעה לבסוף מתי שאוכלים ללא תפריט, גם לי זה קרה ועשיתי לי תפריט מסודר ולאחר מכן המשכתי לעלות.

• פותח/ת השרשור
בסדר אבל אולי המחשבון לא הכי מדויק ...
תרשום את התפריט שלא יקרה כמו איזה מישו שרשם שאם הוא לא אוכל 2 פרוסות חזה עוף הוא אוכל במקום שלוש חלבוני ביצה[שזה ממש לא אותו הדבר]

תמיד מגיעים למצב תקיעה לבסוף מתי שאוכלים ללא תפריט, גם לי זה קרה ועשיתי לי תפריט מסודר ולאחר מכן המשכתי לעלות.

אני באמת לא מבין איך אפשר להיצמד לתפריט אני פשוט מקפיד לאכול המון ואם אני רואה לקראת אחרי צהריים שאין לי מספיק קלוריות אני עושה עוד ארוחה...
אני יכול לכתוב תפריט בערך של מה שאכלתי בימים האחרונים...

בוקר:
ג'בטה 100-120 גרם עם 3 פרוסות גבינה צהובה 22 אחוז שכל פרוסה 30 גרם + 3 כוסות חלב בנתיים 884 קלוריות ו 50 גרם חלבון

ארוחת צהריים: מנה בשרית 300 גרם (לפעמים פילה, לפעמים אנטריקוט לפעמים פרגיות לפעמים המבורגר) הכל זה בין 400-500 אז נגיד 450 תוספת צ'יפס 100 גרם זה עוד 537 קלוריות עד כה יש לנו 1907 קלוריות

אחר הצהריים סביבות 5-6 : טחינה 100 גרם זה 615 גרם בנתיים 2522 קלוריות ו 150 גרם חלבון

ארוחת ערב : לאחר אימון
שתי ביצים + לחמנייה 100 גרם + שקית שוקו 3133 קלוריות זה למשל מה שאכלתי אתמול...

לפעמים המנה בשרית קצת קטנה יותר אז אני משלים חלבון בסקופ ...
אז ה BMR שלי 1850 נוסיף אימון נגיד 500 זה 2300 קלוריות אז יוצא שביום ממוצע מינוס אני ב 800 מעל ה BMR שלי
אז אני באמת לא מבין מה הבעיה

תוסיף חלב זה קל לשתות את זה ויש בזה אחלה קלוריות אני אישית בבוקר חצי ליטר עם קוואקר 100 גרם גבינה צהובה ו 2 פרוסות לחם וגביע קוטג' ואז בלילה שוב חלב בסהכ ליטר שאני יתקע אני יוסיף עוד זה קל חלב

אני באמת לא מבין איך אפשר להיצמד לתפריט אני פשוט מקפיד לאכול המון ואם אני רואה לקראת אחרי צהריים שאין לי מספיק קלוריות אני עושה עוד ארוחה...
אני יכול לכתוב תפריט בערך של מה שאכלתי בימים האחרונים...

בוקר:
ג'בטה 100-120 גרם עם 3 פרוסות גבינה צהובה 22 אחוז שכל פרוסה 30 גרם + 3 כוסות חלב בנתיים 884 קלוריות ו 50 גרם חלבון

ארוחת צהריים: מנה בשרית 300 גרם (לפעמים פילה, לפעמים אנטריקוט לפעמים פרגיות לפעמים המבורגר) הכל זה בין 400-500 אז נגיד 450 תוספת צ'יפס 100 גרם זה עוד 537 קלוריות עד כה יש לנו 1907 קלוריות

אחר הצהריים סביבות 5-6 : טחינה 100 גרם זה 615 גרם בנתיים 2522 קלוריות ו 150 גרם חלבון

ארוחת ערב : לאחר אימון
שתי ביצים + לחמנייה 100 גרם + שקית שוקו 3133 קלוריות זה למשל מה שאכלתי אתמול...

לפעמים המנה בשרית קצת קטנה יותר אז אני משלים חלבון בסקופ ...
אז ה BMR שלי 1850 נוסיף אימון נגיד 500 זה 2300 קלוריות אז יוצא שביום ממוצע מינוס אני ב 800 מעל ה BMR שלי
אז אני באמת לא מבין מה הבעיה

תגיד אתה שוקל את המזון או שאתה "משער" את הכמות ?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה צריך להוסיף עוד חלבון
משהו בסגנון של 2.5-3 גרם על כל קילו.
תנסה אולי זה יעבוד

איך זה יעזור ? הרי בתכלס מה שמשנה זה כמות הקלוריות הסופית
הדבר היחיד שאני חושב זה אולי שאני לא שותה מספיק מים אז אולי אני קצת יבש (גם לוקח קריאטין)
אני אנסה להעלות ל 3500-4000 אני לא רואה פיתרון אחר =/

בולשיט.

טחינה 100 גרם זה 615 גרם

תמיד סקרן אותי , איך אתם אוכלים את הטחינה שלכם 100 גר זו כמות עצומה מה אתה אוכל את זה נקי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית