הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי חיובי משפיע פחות, התקדמות איטית

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
אני מתאמן קצת יותר משנה שבמהלכה עליתי סביבות 19 ק"ג אבל בשלושה חודשיים האחרונים אני תקוע, ליתר דיוק על המשקל 75, אני על מאזן קלורי חיובי של 800-1200 וזה פשוט לא עוזר
כבר שלושה חודשים רצוף אני על 75 קילו, אני עדיין עולה במשקלי עבודה אבל הרבה יותר לאט (מן הסתם)

אני לא יודע מה לעשות אני פשוט לא עולה יותר אני תקוע על 75 ולפעמים יורד ל 74.5 אפילו שאני על חיובי (חשוב לציין שהמערכת המטאבולית שלי מהירה מאד)

מה עושים בשלב כזה של אי התקדמות?

שוקל בשני משקלים שונים לוודא שאין טעויות ב 100 אחוז

אני באמת לא מבין מה אני עושה לא בסדר

תאמת אחי אני מרגיש שאתה מחרטט אותי , גם אם יש לך חילוף חומרים מהיר עדיין הייתה עולה במשקל עם כל האוכל הזה אלה אם אתה עושה המון פעילות ביומיום,עבודה ואז מן הסתם הקלוריות האלה לא מספיקות .

• פותח/ת השרשור
בולשיט.

תמיד סקרן אותי , איך אתם אוכלים את הטחינה שלכם 100 גר זו כמות עצומה מה אתה אוכל את זה נקי ?

חחח טחינה 100 גרם זה ממש לא עצום זה נכנס בצלוחית ומסיימים את זה ב 2-3 דקות...
וכן נקי זה הכי טעים.

תאמת אחי אני מרגיש שאתה מחרטט אותי , גם אם יש לך חילוף חומרים מהיר עדיין הייתה עולה במשקל עם כל האוכל הזה אלה אם אתה עושה המון פעילות ביומיום,עבודה ואז מן הסתם הקלוריות האלה לא מספיקות .

איזה סיבה בעולם יש לי לחרטט אותך? אני פתחתי את האשכול בשביל לקבל עזרה, מה יתן לי לחרטט אותך?
ולא אני לא עובד.

לפותח האשכול: אתה עובד בעבודה פיזית כלשהי? (המב אתה עובד בקיצור??)
אני לא עובד (לפחות לא עכשיו)
אני הולך פעם בשבוע לבית ספר ואני לא עושה שם כלום מן הסתם
לפעמים אני מסתובב קצת בשכונה עם חברים אבל לא משהו רציני חוץ מלהתאמן אני לא עושה שום פעילות מאומצת

זה משגע אותי אני כל הזמן מגדיל את המאזן ואני תקוע בין 74.5-75 וזה מפריע להתקדמות שלי!

הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה פשוט לאכול יותר... תכין שייקים עשירים בקלוריות (+1000 קלוריות לשייק) זה יביא אותך למאזן חיובי אפילו עוד יותר... תאכל בנוסף לתפריט שלך ג'אנק ומכל הבא ליד, זה בטוח יביא לעלייה במשקל.

• פותח/ת השרשור
הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה פשוט לאכול יותר... תכין שייקים עשירים בקלוריות (+1000 קלוריות לשייק) זה יביא אותך למאזן חיובי אפילו עוד יותר... תאכל בנוסף לתפריט שלך ג'אנק ומכל הבא ליד, זה בטוח יביא לעלייה במשקל.

אני כל הזמן במאזן חיובי! אתמול דפקתי 6 משולשים של פיצה בלי קשר למנה בשרית של 250 שאכלתי בצהריים ואני לא עולה כלום!

חחח איך אתה לא עולה אז?
אני מציע שתנסה שבוע ללכת לכיוון של נייטרלי ואז תחזור שוב, בהדרגה לפלוס קלורי בכל יום. אצלי זה תמיד עובד כשאני נתקע,זה מאזן אותי כמו שצריך ואז חוזר לתקופה (חיטוב/מסה)

חחח איך אתה לא עולה אז?
אני מציע שתנסה שבוע ללכת לכיוון של נייטרלי ואז תחזור שוב, בהדרגה לפלוס קלורי בכל יום. אצלי זה תמיד עובד כשאני נתקע,זה מאזן אותי כמו שצריך ואז חוזר לתקופה (חיטוב/מסה)
LOL הוא בטח ירד 4 קילו במאזן נייטרלי

אני מציע לך לבדוק כשאתה אוכל את האוכל הוא לא נופל לך מאיזה מקום שאתה בולע
תאכלס... תנסה להיות צמוד לתפריט במשך שבוע... משהו מדוייק (הכוונה עם סטיות כלפי מעלה) של בערך 1000 קלוריות מעל הנייטרלי. אם אז אתה לא עולה אז: משהו דפוק באיך שאתה מחשב את ההוצאה הקלורית שלך/את ההכנסה הקלורית שלך. תנסה להיות פדנט בתזונה לשבוע ותראה מה קורה.

• פותח/ת השרשור
חחח איך אתה לא עולה אז?

ניסיתי ניטרלי ירדתי 2 קילו בשבוע

2 קילו בשבוע ירדתי
תאכלס... תנסה להיות צמוד לתפריט במשך שבוע... משהו מדוייק (הכוונה עם סטיות כלפי מעלה) של בערך 1000 קלוריות מעל הנייטרלי. אם אז אתה לא עולה אז: משהו דפוק באיך שאתה מחשב את ההוצאה הקלורית שלך/את ההכנסה הקלורית שלך. תנסה להיות פדנט בתזונה לשבוע ותראה מה קורה.

אני פדנט כבר חצי שנה, אבל יש שני חידושים שקראו בימים האחרונים

1. אני הולך לעשות בדיקה בקיבה (בלי קשר יש לי תחושה מעצבנת בבטן) ויכול להיות שיש לי חיידק שאחת התופעות שלו זה ירידה במשקל

2. אני אנסה להיות יותר פדנט ממה שאני תמיד בכך שאני אשתמש במחשבון הוצאה קלורית גם ביום מנוחה

חח צדקת חלקית
פותח הפוסט- אחי אני מציע לך שתרכיב תפריט אחרי שתבדוק את העניניים האחרים כמו החיידק הזה וכו'.. תתחיל להיות מדוייק בערכים,כמויות וכו'..לך על גישה כזאת שבועיים שלוש ותראה אם יש שיפור.

אם אתה אומר שאתה לא עולה במשקל כשאתה במאזן חיובי, ויורד 2 קילו בשבוע כשאתה כביכול על נייטרלי, לא עלה לך מן ניצוץ כזה במוח שאולי, אבל רק אולי המאזן הנייטרלי שלך יותר גבוהה ממה שחשבת? זה לא נראה קצת הגיוני... אני לא רואה שום סיבה שתרד 2 קילו בשבוע על נייטרלי.

לא תמיד תסתמך על מחשבונים (BMR) אחריי הכל גם עליתה מלא שריר ולא רק שומן, ושריר שורף יותר משומן, וחוץ מזה אתה צעיר ובני נוער לפעמים שורפים קמויות ענקיות של קלוריות לגדילה של הגוף ולא רק שרירים, אישית אני מכיר מישהו צעיר ממני ב4 שנים (אני בן 21) שזולל הרבה יותר ממני ואני שוקל לפחות 20 קילו יותר ממנו כי הוא שחיף מקלון כזה וגם נמוך יותר ממני, ואם אי הייתי אוכל כמוהו הייתי נהפ לסומו בשבוע.

וחוץ מזה, על מה כל הכאב ראש?! אתה אוכל X ולא עולה במשקל זמן מה? תגדיל את הX וותמשיך הלאה... מה לעזעזל הבעיה? עזוב מחשבונים שניה... תחשוב לוגית... לא עולה מ3500 קלוריות ליום? תוסיף עוד 500 ותראה מה קורה! הרי אם המטרה שלך לעלות במשקל אז ממה כבר יש לך לפחד!? במיוחד אם אתה לא זז כרגע... y u no add calorie!?!?!?facepalm

• פותח/ת השרשור
חח צדקת חלקית
פותח הפוסט- אחי אני מציע לך שתרכיב תפריט אחרי שתבדוק את העניניים האחרים כמו החיידק הזה וכו'.. תתחיל להיות מדוייק בערכים,כמויות וכו'..לך על גישה כזאת שבועיים שלוש ותראה אם יש שיפור.

כן אני אנסה

אם אתה אומר שאתה לא עולה במשקל כשאתה במאזן חיובי, ויורד 2 קילו בשבוע כשאתה כביכול על נייטרלי, לא עלה לך מן ניצוץ כזה במוח שאולי, אבל רק אולי המאזן הנייטרלי שלך יותר גבוהה ממה שחשבת? זה לא נראה קצת הגיוני... אני לא רואה שום סיבה שתרד 2 קילו בשבוע על נייטרלי.

לא תמיד תסתמך על מחשבונים (BMR) אחריי הכל גם עליתה מלא שריר ולא רק שומן, ושריר שורף יותר משומן, וחוץ מזה אתה צעיר ובני נוער לפעמים שורפים קמויות ענקיות של קלוריות לגדילה של הגוף ולא רק שרירים, אישית אני מכיר מישהו צעיר ממני ב4 שנים (אני בן 21) שזולל הרבה יותר ממני ואני שוקל לפחות 20 קילו יותר ממנו כי הוא שחיף מקלון כזה וגם נמוך יותר ממני, ואם אי הייתי אוכל כמוהו הייתי נהפ לסומו בשבוע.

וחוץ מזה, על מה כל הכאב ראש?! אתה אוכל X ולא עולה במשקל זמן מה? תגדיל את הX וותמשיך הלאה... מה לעזעזל הבעיה? עזוב מחשבונים שניה... תחשוב לוגית... לא עולה מ3500 קלוריות ליום? תוסיף עוד 500 ותראה מה קורה! הרי אם המטרה שלך לעלות במשקל אז ממה כבר יש לך לפחד!? במיוחד אם אתה לא זז כרגע... y u no add calorie!?!?!?facepalm

אתה לא חייב להיות שמוק, וכן עשיתי ניסיתי גם 4000 וזה לא עוזר לי משמעותית...

תעלה חלבון אחי 150 זה לא מספיק.. (באופן כללי)

אוקי לקחתי לתשומת ליבי תודה =]

כן , זה באמת מעלה סימני שאלה. ^
איך עלית אחי עד אז? כלומר עם איזה תפריט/ערכים וכו'..?
אני זוכר שפרסמת את העלייה שלך במשקל גוף ועלית באמת הרבה מאוד ויפה , איך זה נעצר לך פתאום?

• פותח/ת השרשור
מה זה הדבר הזה לאכול 4000 קלוריות על מישקל 75 ולא להעלות

כן , זה באמת מעלה סימני שאלה. ^
איך עלית אחי עד אז? כלומר עם איזה תפריט/ערכים וכו'..?
אני זוכר שפרסמת את העלייה שלך במשקל גוף ועלית באמת הרבה מאוד ויפה , איך זה נעצר לך פתאום?

זה הפואנטה של כל האשכול אני פשוט לא מבין איך אני לא עולה
עליתי כמעט 20 קילו בשנה! ואז כשהגעתי ל 74-5 פשוט אני עולה ויורד בטווח הזה (כבר שלושה חודשים)
תמיד שמרתי שאני אוכל 800 קלוריות יותר ממה שאני מוציא ואם אני עובר את ה 800 זה מבורך והגישה הזאת עבדה לי עד שסיימתי בדיוק שנה באימונים, מאז אני תקוע.
יכול להיות שזה קשור לחיידק הזה, אחרת אני לא רואה מה אני עושה לא בסדר וזה גם לא הגיוני שפתאום אני נעצר שאני כל הזמן מעלה את ההפרש בין מה שאני מכניס למה שאני מוציא
יום שלישי אני הולך לבדיקה (קיבה) יכול מאד להיות שזה קשור אני אעדכן פה

20 קילו זה מכובד
אבל בעליה של שנה זה קצב סביר לחלוטין, פחות מ2 ק"ג לחודש וקח בחשבון שאתה נער מתבגר אז הגוף גדל בלי קשר לאימונים.
בכל אופן כמו שההוא למעלה אמר גם הוספת שריר אז הגוף בכל מקרה דורש יותר אנרגיה... לגבי זה שאתה אוכל 4000 זה ממש מעלה לי תהייה, אם עלית 20 קילו בשנה כשממש היית הדוק ומסור לעניין - כנראה שיש לך חילוף חומרים עצבני וקשה לך לעלות במשקל בלי קשר לדברים שמסביב.

לא מבין על מה כל החפירה.
במאזן קלורי חיובי עולים במשקל, ככה הגוף עובד ואם אתה במצב הזה אתה עולה במשקל וזהו.
אם אתה לא עולה במשקל כנראה שאתה לא במאזן חיובי וכמו שאמרו, גם אם כן היית מה שאתה צריך לעשות זה לאכול יותר (5K קלוריות על 75 קילו, שיהיה בהצחלה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית