עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל בטטה יותר טעים [לפי דעתי] וערך גלוקמי נמוך ...אפשרי אז לאכול תפוח אדמה אחד בחיטוב ?
אוקי תודה אני בכל מקרה כניראה אחליף את התפוח אדמה בשיבולת שועלתוכל בטטה יותר טעים [לפי דעתי] וערך גלוקמי נמוך ...
אוקי תודה אחי רק שאלה קטנה וזהואני לא יודע מאיפה ומה הם עושים לשמן הזה אני אוכל טונה במים ומוסיף שמן זית רגיל כנ''ל בקוטג'
facepalm אתה בטח צוחק.אני לא יודע מאיפה ומה הם עושים לשמן הזה אני אוכל טונה במים ומוסיף שמן זית רגיל כנ''ל בקוטג'
מה כלכך לא הגיוני שהוא רוצה לבחור כמה שומן יהיה בטונה שלו..facepalm אתה בטח צוחק.
..
מה כלכך לא הגיוני שהוא רוצה לבחור כמה שומן יהיה בטונה שלו..
זה עוד בסדר, אבל לקנות קוטג דל שומן ולהוסיף לשם שמן זית זה כבר...🙄
אני לא מבין מה הבעיה בזה זה אותו מחיר ויש לי בקרה יותר טובה
מה עם קוטג' 5-9%?
בקשר למה [למחיר?]
לפי משאני מבין אתה קונה קוטג 1-3% ומוסיף שלם שמן זית. למה לא לקנות פשוט קוטג עם יותר אחוז שומן וזהו?
לפי משאני מבין אתה קונה קוטג 1-3% ומוסיף שלם שמן זית. למה לא לקנות פשוט קוטג עם יותר אחוז שומן וזהו?
יש בעדן טבע מרקט קוטג' ב4 שקל !אני עושה את זה בדיוק בגלל מה שהבחור למעלה רשם ...
זה יוצאה אותו דבר מבחינת מחיר [טוב אוי ו..כמה עולה כבר כף שמן זית?]
אני עושה את זה בדיוק בגלל מה שהבחור למעלה רשם ...
זה יוצאה אותו דבר מבחינת מחיר [טוב אוי ו..כמה עולה כבר כף שמן זית?]
כן אני יודע שכל הקוטגים זה אותו מחיר, אני לא מצליח להבין איזה יתרון אתה מקבל כשאתה מקבל שומן מי שמן זית מאשר שתקבל את אותה כמות שומן מי קוטג רווי בשומן...אתה נמסה להוסיף שומן בלתי רווי או מה?