הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפוח אדמה פחמימה פשוטה או מורכבת ?

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
התפוח האדמה הוא פחמימה פשוטה או מורכבת מה הערך גליקמי שלה ? גבוה נמוך או בנינו ? ,תודה 😃

http://nrglife.co.il/sitePage.aspx?pageID=292

תפו"א מכיל בעיקר עמילן שנחשב לפחמימה מורכבת, אבל משום מה יש לו ערך גליקמי גבוה (העמילן מתפרק מהר לגלוקוזה. למה זה קורה דוקא לתפו"א אין לי מושג) כך שהרבה פעמים מחשיבים אותו כפחמימה פשוטה כדי לפשט את התמונה למשוואה שקל לזכור: פחמימה פשוטה = ערך גליקמי גבוה.

אגב, אם מקררים את תפוח האדמה לאחר הבישול הערך הגליקמי שלו יורד (אפשר לחמם אותו שוב לפני האכילה, הערך נשאר נמוך).

• פותח/ת השרשור
תוכל בטטה יותר טעים [לפי דעתי] וערך גלוקמי נמוך ...
אוקי תודה אני בכל מקרה כניראה אחליף את התפוח אדמה בשיבולת שועל

יש לי עוד שאלה אני אוכל טונה בשמן עכשיו אני לוקח 3 כפיות מהשמן וכל השאר מסנן השמן שאני לוקח מהקופסא הוא בריא יש בו אומגה 3 ? בשמן עצמו לא בדג אחרי זה אני מוסיף אותו לטונה ,תודה 😃

אני לא יודע מאיפה ומה הם עושים לשמן הזה אני אוכל טונה במים ומוסיף שמן זית רגיל כנ''ל בקוטג'

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מאיפה ומה הם עושים לשמן הזה אני אוכל טונה במים ומוסיף שמן זית רגיל כנ''ל בקוטג'
אוקי תודה אחי רק שאלה קטנה וזהו

אני על 2000 קל' בחיטוב
205 גרם חלבון
170 גרם פחמימה
50-60 גרם שומן

שוקל 83
גובה 1.70

נראלי עומד בסביבות ה18 אחוז שומן

התפריט הנ''ל בסדר

והאם 75 קילו בנץ' פרס לילד בן 16 שעדיין לא עשה מסה זה טוב ? ,תודה רבה לך אחי 😃

לערף גליקמי אין כלכך משמעות, מה שחשוב יותר זה העומס הגליקמי(לפחות לפי אנשי הפליאו), בכל מקרה עדיף תפוח אדמה על שיבולת שועל ותאכל את זה עם שומן וחלבונים ואז זה בכל מקרה יוריד לך את הערך הגליקמי.

• פותח/ת השרשור
לפי משאני מבין אתה קונה קוטג 1-3% ומוסיף שלם שמן זית. למה לא לקנות פשוט קוטג עם יותר אחוז שומן וזהו?

אני מצדיק את אריאל במה שהוא עושה אני גם יחשוב על דבר כזה לקנות קוטג' 1% ולהוסיף שמן זית מסיבה פשוטה
ה1% אין שם יותר מ4 גרם שומן הרוב שם הוא שומן רווי

אז הוא מוסיף שומן בריא וקונה קוטג' עם אחוז שומן נמוך חכם ביותר =]

לפי משאני מבין אתה קונה קוטג 1-3% ומוסיף שלם שמן זית. למה לא לקנות פשוט קוטג עם יותר אחוז שומן וזהו?

אני עושה את זה בדיוק בגלל מה שהבחור למעלה רשם ...
זה יוצאה אותו דבר מבחינת מחיר [טוב אוי ו..כמה עולה כבר כף שמן זית?]

אני עושה את זה בדיוק בגלל מה שהבחור למעלה רשם ...
זה יוצאה אותו דבר מבחינת מחיר [טוב אוי ו..כמה עולה כבר כף שמן זית?]

כן אני יודע שכל הקוטגים זה אותו מחיר, אני לא מצליח להבין איזה יתרון אתה מקבל כשאתה מקבל שומן מי שמן זית מאשר שתקבל את אותה כמות שומן מי קוטג רווי בשומן...אתה נמסה להוסיף שומן בלתי רווי או מה?

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שכל הקוטגים זה אותו מחיר, אני לא מצליח להבין איזה יתרון אתה מקבל כשאתה מקבל שומן מי שמן זית מאשר שתקבל את אותה כמות שומן מי קוטג רווי בשומן...אתה נמסה להוסיף שומן בלתי רווי או מה?

השמן זית הוא שומן בריא שומן של חלב לא הכי בריא מומלץ לא לצרוך הרבה שומן מין החי כי שומן רווי גם פוגע בלב בכבד לפי מה שהבנתי בכללי
אז שומן מין הצומח הוא הכי טוב (תקנו אותי אם אני טועה! )

שומנים בריאים הם
אבוקדו
שמן זית
שמן דגים
שמן קנולה
אגוזים
שקדים
וכד'

ושוב אני מצדיק את הדרך של אריאל לצרוך שומן פשוט לקנות 1% להוסיף כפית -2 כמה שאתה רוצה לפי הצורך וזהו אתה מקבל שומן איכותי ולא קקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית