הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוזי שומן אני

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן מכיר את זה..אני מאמין שהיה קשה לך בהעמסת פח'
בדרך כלל לאלה שאוהבים סוכר אוכלים הרבה ביום הזה

כמו שלי יש ;azban חחחחח אבל בשביל מה המציאו את פרוטוקולי השומן העיקש עם לא בשביל אנשים כמונו

אין שום טעם להיגמל מסוכר, תאכל את הערכים שלך ואתה תרד אין חוכמות

בטוח שמה שיש לך בחזה זה לא נוזלים?
תאמין לי שזה עדיף על Puffy nippls חח

מה זה אחוזים נמוכים לפי ההגדרה שלך?
כי גם אני פעם הייתי שמן ממש ונשאר לי כזה "צמיג" בין הפופיק למותן?

אתה כבר נראה טוב חוץ מהקטע מהשומן בחזה קצת, לא יודע אם זה קשור לג'ינו... ( זה קשור? )

זה שומן במותניים או מבנה עצמות?
שינוי מעולה

למה אתה רוצה להגיע לאחוז שומן מתחת ל 12 ? זה לא שיש עלייך מסה גדולה

חחח לא יודע לומר, מעולם לא הייתה לי סבלנות להגיע לשלב הזה 😵

תודה על התגובות בדקתי בקליפר אני 15.5 אחוז שומן מקווה שעם דיאטה רגילה אני אצליח לרדת עד ה12-13 ומשם כבר נפעל בדרכים אחרות

תודה על התגובות בדקתי בקליפר אני 15.5 אחוז שומן מקווה שעם דיאטה רגילה אני אצליח לרדת עד ה12-13 ומשם כבר נפעל בדרכים אחרות
אל תסמוך על הקליפר. אם זה לא אחד מקצועי (הרבה דולרים) ובודק מיומן, אז גם בזה יש סטיות גדולות. בעיני הכי אידיאלי זה להעלות תמונה באיכות טובה לפורם ולקבל הערכה טובה מהמנהלים ...

• פותח/ת השרשור
אל תסמוך על הקליפר. אם זה לא אחד מקצועי (הרבה דולרים) ובודק מיומן, אז גם בזה יש סטיות גדולות. בעיני הכי אידיאלי זה להעלות תמונה באיכות טובה לפורם ולקבל הערכה טובה מהמנהלים ...
האמת שהרבה פעמים העלתי פה והמנהלים לא התיחסו ואפילו המשתמשים ובגלל זה פתחתי נושא ספציפי בשביל זה..
אם כל כך חשוב אז הנה 3 תמונות רפויות ואחת מכווצת (הפרונט האחרונה)

קבצים מצורפים

• a58.JPG
    a58.JPG
    KB 30.5 · צפיות: 250
  • b58.JPG
    b58.JPG
    KB 36.8 · צפיות: 249
  • c58.JPG
    c58.JPG
    KB 41.9 · צפיות: 224
  • 1337463701825.jpg
    1337463701825.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 220
האמת שהרבה פעמים העלתי פה והמנהלים לא התיחסו ואפילו המשתמשים ובגלל זה פתחתי נושא ספציפי בשביל זה..
אם כל כך חשוב אז הנה 3 תמונות רפויות ואחת מכווצת (הפרונט האחרונה)
התאורה משתנה מתמונה לתמונה וזה קצת מבלבל... אני מעריך שאתה על 15-16 א.ש.
תמשיך עם החיטוב, אל תישבר, קח בקרוב איזה שבוע-שבועיים נטרלי, ותדאג לפנק את עצמך לפעמים, זה שווה את התמורה המנטלית שזה מביא בעיני (כמובן שהכל במידה).
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
התאורה משתנה מתמונה לתמונה וזה קצת מבלבל... אני מעריך שאתה על 15-16 א.ש.
תמשיך עם החיטוב, אל תישבר, קח בקרוב איזה שבוע-שבועיים נטרלי, ותדאג לפנק את עצמך לפעמים, זה שווה את התמורה המנטלית שזה מביא בעיני (כמובן שהכל במידה).
בהצלחה 😃
תאורה זה עניין מעצבן אצלי בחדר בגלל שיש 2 חלונות ובכל 10 דקות השמש במקום אחר... וקשה לצלם בלי לסדר לפחות 3 פעמים את התריסים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית