הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי חיטוב (תיסוף/יומיבין/תפריט)

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
אני 14% שומן(לפי המכשיר אלקטרוני) נירא פחות אפילו, משקל 64. מטרה שלי לעשות חיטוב רק 5-4 שבועות להוריד אחוז שומן לפחות ל10% ובעיקר להיפתר מי שומן העיקש. אחרי חיטוב אני רוצה לקחת חודש ניטרלי ולהתרכז אך ורק באמנויות לחימה ואימונים עם משקל גוף שלי. אחרי זה בתחילת ספטמבר להתחיל לצבור מסה עם SS בגלל זה חשוב לי להגיע לSS עם אחוז שומן מאוד נמוך וזאת הסיבה בעצם שאני רוצה לעשות חיטוב מהיר כזה. עכשיו שאלות:

1) יומיהין אני רוצה לקחת כבר מי התחלה למראות שאני ב14% זה יזרז את התהליך נכון?

2) יש לי שתי קופסאות של חומצות אמינו בבית עכשיו חשבתי שיהיה להם שימוש טוב עם אני יקח כמה טבליות אחרי אירובי, עכשיו אם אני לוקח יומיבין 60 דקות לפני אירובי אני צריך להיות בצום שעתיים נוספות אחרי האירובי. כמה טבליות של חומצות אמינו יכולות לשבור את הצום ולהפריע להשפעה של החומר הנפלאה הזה שנקרא יומיבין?

3)לא לאכול אחרי 40 דקות של אירובי שעתיים שלוש וגם 4 שעות לפני, כל זה לא גורם לפירוק שריר? רציני עכשיו...אחרי אירובי אני מרגיש בן אדם רק אם אני אוכל משהו, ואני תמיד מקפיד לאכול משהו גם שעה שעה וחצי לפני הריצה...זה נשמע לי מאוד קיצוני...

4) לפי החישובים אני נמצא בגרעון 500 קלוריות אם אני צורך 1900-1850 קלוריות אני אוכל בצורה כזאת:
חלבון 180ג = 720 קל 37% מסך כל קלוריות
פחממות 138ג = 550 קל 28% מסך כל קלוריות
שומן 70ג = 630 קל 33% מסך כל קלוריות

א) היחס בין פחממות לשומן סביר? או שאם אני רוצה למקסס את התוצאה של החיטוב (הרי הוא דיי קצר) כדאי להוריד פחממות ולהוסיף שומן?
ב) לעשות העמסות אם כמות פחממות כזו? או שפשוט לצאת לניטרלי כל 14 יום עם אותם יחסים?
ג) מה עדיף לצאת לניטרלי או חיובי? ליום או ליומיים? כל 14 יום זה בסדר (משאומר שאני יצטרך לעשות את זה פעם אחד-פעמיים) או שלעשות כל שבוע?

5) קריאטין מונו - יפריע לי לראות את התוצאה בזמן החיטוב? כלומר אני יראה פחות יבש בגלל הנוזלים שהוא סופח או שזה לא קריטי?

6) הייתה לי אפשרות לקנות שורף שומן חוקי כמעט בחינם, זה תוסף שיש בו רשימה מאוד ארוכה של כל מיני מרכיבים , עכשיו אני יכול לקחת אותו בבוקר יחד עם יומיבין? זה לא יפריע להשפעה של האחרון?

7) נתרן - להימנע ממנו בגלל עניין ספיחת הנוזלים או שזה לא מפריע למראה היבש?

תודה לכל העוזרים!

אני 14% שומן(לפי המכשיר אלקטרוני) נירא פחות אפילו, משקל 64. מטרה שלי לעשות חיטוב רק 5-4 שבועות להוריד אחוז שומן לפחות ל10% ובעיקר להיפתר מי שומן העיקש. אחרי חיטוב אני רוצה לקחת חודש ניטרלי ולהתרכז אך ורק באמנויות לחימה ואימונים עם משקל גוף שלי. אחרי זה בתחילת ספטמבר להתחיל לצבור מסה עם SS בגלל זה חשוב לי להגיע לSS עם אחוז שומן מאוד נמוך וזאת הסיבה בעצם שאני רוצה לעשות חיטוב מהיר כזה. עכשיו שאלות:

1) יומיהין אני רוצה לקחת כבר מי התחלה למראות שאני ב14% זה יזרז את התהליך נכון?

2) יש לי שתי קופסאות של חומצות אמינו בבית עכשיו חשבתי שיהיה להם שימוש טוב עם אני יקח כמה טבליות אחרי אירובי, עכשיו אם אני לוקח יומיבין 60 דקות לפני אירובי אני צריך להיות בצום שעתיים נוספות אחרי האירובי. כמה טבליות של חומצות אמינו יכולות לשבור את הצום ולהפריע להשפעה של החומר הנפלאה הזה שנקרא יומיבין?

3)לא לאכול אחרי 40 דקות של אירובי שעתיים שלוש וגם 4 שעות לפני, כל זה לא גורם לפירוק שריר? רציני עכשיו...אחרי אירובי אני מרגיש בן אדם רק אם אני אוכל משהו, ואני תמיד מקפיד לאכול משהו גם שעה שעה וחצי לפני הריצה...זה נשמע לי מאוד קיצוני...

4) לפי החישובים אני נמצא בגרעון 500 קלוריות אם אני צורך 1900-1850 קלוריות אני אוכל בצורה כזאת:
חלבון 180ג = 720 קל 37% מסך כל קלוריות
פחממות 138ג = 550 קל 28% מסך כל קלוריות
שומן 70ג = 630 קל 33% מסך כל קלוריות

א) היחס בין פחממות לשומן סביר? או שאם אני רוצה למקסס את התוצאה של החיטוב (הרי הוא דיי קצר) כדאי להוריד פחממות ולהוסיף שומן?
ב) לעשות העמסות אם כמות פחממות כזו? או שפשוט לצאת לניטרלי כל 14 יום עם אותם יחסים?
ג) מה עדיף לצאת לניטרלי או חיובי? ליום או ליומיים? כל 14 יום זה בסדר (משאומר שאני יצטרך לעשות את זה פעם אחד-פעמיים) או שלעשות כל שבוע?

5) קריאטין מונו - יפריע לי לראות את התוצאה בזמן החיטוב? כלומר אני יראה פחות יבש בגלל הנוזלים שהוא סופח או שזה לא קריטי?

6) הייתה לי אפשרות לקנות שורף שומן חוקי כמעט בחינם, זה תוסף שיש בו רשימה מאוד ארוכה של כל מיני מרכיבים , עכשיו אני יכול לקחת אותו בבוקר יחד עם יומיבין? זה לא יפריע להשפעה של האחרון?

7) נתרן - להימנע ממנו בגלל עניין ספיחת הנוזלים או שזה לא מפריע למראה היבש?

תודה לכל העוזרים!

1.יוהמבין יכול לעזור לך
2. אני לא ממש חושב שיש טעם בתיסוף חומצות אמינו בכל מקרה לא לשלב יחד עם היוהמבין
3. אני בדרך כלל עושה אימון אירובי בבוקר בצום ואחרי האימון שותה שייק חלבון ואוכל בערך חצי שעה אחרי
4. קודם כל אולי לא שמתה לב אבל אין לך פה 100 אחוז של תזונה חחחאתה מגיע ל98% מאיפה מגיע שני האחוז הנותרים LOLLOL
א. ברצינות הייתי ממליץ להוריד פחמימה ולהוסיף לשומן למקסום תוצאות בזמן הקצוב (שאגב אני בספק עם תגיע ל10 אחוז אבל אתה יכול לנסות)
ב. עם הגירעון הזה מומלץ לצאת לגירעון חיובי פעם בשבועיים או ניטרלי פעם בשבוע עם דגש על פחמימות זאת אומרת לא אותו יחס

5. קריאטין מונו יכול לעזור לך עם התחלתה כבר להשתמש מקסימום תפסיק שבועיים לפני זה בשביל ייבוש אני לא הייתי מפחד מהנוזלים שיעלו בגללו הם לא מתנחלים קבועים בגוף

6. שורפי שומן חוקיים לא שווים לכלוב חוץ מזה אם אתה לוקח את היוהמבין עם קפאין ולטירוזין אז אין צורך בתוסף נוסף לשריפת שומן מאחר ורוב הסיכוי שהוא מכיל קפאין ולא צריך להיסחף עם הקפאין

7. כמו שאמרתי לגביי המונו אני חושב ששבועיים לפני פשוט תתחיל להימנע ואז תגיע למראה רצוי (אני לא ממש מבין בכל הנוגע לנתרן אז אני אשאיר למנוסים לדבר)

בהצלחה בחיטוב
😃

• פותח/ת השרשור
1
2. אני לא ממש חושב שיש טעם בתיסוף חומצות אמינו בכל מקרה לא לשלב יחד עם היוהמבין
3. אני בדרך כלל עושה אימון אירובי בבוקר בצום ואחרי האימון שותה שייק חלבון ואוכל בערך חצי שעה אחרי
4. קודם כל אולי לא שמתה לב אבל אין לך פה 100 אחוז של תזונה חחחאתה מגיע ל98% מאיפה מגיע שני האחוז הנותרים LOLLOL

קודם כל תודה שהקדשתה זמן כבר!

את ה2% הנותרים זה משמופיע אחרי הנקודה כלומר 33.72727818% לדוגמה...

לגבי התשובות שלך ל2 ו3: לפי משהבנתי אתה שותה חלבון ישר אחרי אירובי. אבל לפי ההמלצות אתה צריך לא לאכול לפחות שעתיים אחרי אירובי כי אתה צריך לא לאכול 4 שעות לאחר נטילת כדור...אז בעצם משאתה עושה לא מומלץ, על סמך מה החלטתה לעשות ככה?

וכנרא לא הבנתה לגבי ח"א אני לא רוצה לשלב יחד אלא נגיד: לקחתי יומיבין לפני אירובי...אחרי שסיימתי אני יקח 10 גרם ח"א כדי לספק קצת חלבון לגוף (הרי לא אכלתי גם 4 שעות לפני)...זה יכול לגרום להפרשת אינסולין והפרעה שהשפעה של יומיבין?

ולגבי שורפי שומן, אם כבר יש לי אותו אפשר לקחת אותו יחד עם יומיבין (נגיד במקום קופאין) או שלא מומלץ?

לפי החשיבה שלי אני לוקח את היוהמבין לאחר צום כך שהוא יכול לעשות את העבודה שלו ללא הפרעת האינסולין מבחינתי לאחר אימון הבוקר היוהמבין יכול "לסיים את תפקידו" כך שאני מרשה לעצמי לשתות שייק חלבון מה גם שההוכחה שהתיסוף ביוהמבין יעיל קרי המחקר שעליו האתר מתבסס עם שחקני הכדורגל לא ציינה במפורש את הרגלי האכילה של הכדורגלנים שהשתמשו ביוהמבין רק בדקו את ההשפעה שלו מול החוסר כך שהוא יעיל גם עם תיקח אותו פעמיים ביום ותתאמן רגיל הסיבה שלוקחים אותו בצום היא בשביל להגדיל את ההשפעה שלו כי הוא משפיע יותר כאשר רמת האינסולין נמוכה אבל כמו שאמרתי אני נותן לו להשפיע ולאחר מכן מאפשר לו להוריד הילוך זה החישבה שלי אם אתה רוצה להיות יותר קפדן מזה תבורך

לגבי החומצות אמינו אני חושב שאתה מקבל מספיק ביחד עם החלבון שאתה צורך ולכן רואה את התיסוף כבזבוז כסף מאחר וכבר קניתה את התוסף אני מניח שאתה יכול להשתמש בו ביחד עם השייק חלבון שוב אין לי שום ניסיון עם התוסף ואני לא מדבר מניסיון זה החשיבה שלי בלבד

לגבי שורף שומן אם כבר יש לך אז אותו הדבר חל גם כאן אתה יכול להשתמש בו ובלבד שאתה לא עולה על כמות הקפאין היומית המומלצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית