הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW/אירובי/MMA והתאוששות

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
שבועיים הייתי בניטרלי עם FBW ועכשיו אני מתחיל חיטוב יום ראשון בעקבות זה שאלות:

1.בתקופת חיטוב אפשר לעשות אירובי יום אחרי FBW(כמו שיש בפורטל רק עם דדליפט) או שמומלץ שיהיה יום מנוחה אחרי אימון כוח כזה (אני עובד מאוד קשה באימון עצמו).

2.אני רוצה לעשות FBW רק פעמיים בשבוע כי בא לי להכניס אימון MMA אחד במקום. אפשר לשמור על משקלי עבודה רק עם שני אימוני כוח בתקופת חיטוב?

3. זה בסדר אם אני יעשה אירובי 3 פעמים בשבוע ואז יהיה לי רק יום מנוחה אחד או שעדיף לתת שתי ימים של מנוחה ולהסתפק ברק פעמיים אירובי?

תודה לכל העוזרים!

תחשיב MMA בתור אירובי אחד וכן, אפשר לשמור על המשקלים.
רק שלדעתי FBW פעמיים זה יותר מדי אם האירובי עצים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ומה עם שאלה ראשונה שלי. עדיף שיהיה יום מנוחה או שאפשר לעשות יום אחרי FBW אירבי בעצימות נמוכה?​ כלומר זה יפגע בהתאוששות מי אימון כוח או לא?

אירובי בעצימות נמוכה לא יפגע בהתאוששות מכלום, אולי רק בהתחלה עד שהגוף שלך יסתגל לריצות ארוכות (אם הוא לא מסוגל כבר).

שבועיים הייתי בניטרלי עם FBW ועכשיו אני מתחיל חיטוב יום ראשון בעקבות זה שאלות:

1.בתקופת חיטוב אפשר לעשות אירובי יום אחרי FBW(כמו שיש בפורטל רק עם דדליפט) או שמומלץ שיהיה יום מנוחה אחרי אימון כוח כזה (אני עובד מאוד קשה באימון עצמו).

2.אני רוצה לעשות FBW רק פעמיים בשבוע כי בא לי להכניס אימון MMA אחד במקום. אפשר לשמור על משקלי עבודה רק עם שני אימוני כוח בתקופת חיטוב?

3. זה בסדר אם אני יעשה אירובי 3 פעמים בשבוע ואז יהיה לי רק יום מנוחה אחד או שעדיף לתת שתי ימים של מנוחה ולהסתפק ברק פעמיים אירובי?

תודה לכל העוזרים!

סה"כ נשמע בסדר, אני רק הייתי דואג שיהיה לי יום מנוחה אחרי אירובי עצים.

• פותח/ת השרשור
סה"כ נשמע בסדר, אני רק הייתי דואג שיהיה לי יום מנוחה אחרי אירובי עצים.

אירובי עצים הכוונה אינטרולים?

אני דווקא התכוונתי לאירובי בעצימות נמוכה כי הבנתי שאינטרולים יכולים לפגוע לי בהתאוששות...

אירובי בעצימות נמוכה לא יפגע בהתאוששות מכלום, אולי רק בהתחלה עד שהגוף שלך יסתגל לריצות ארוכות (אם הוא לא מסוגל כבר).

סבבה הבנתי תודה

אירובי עצים הכוונה אינטרולים?

אני דווקא התכוונתי לאירובי בעצימות נמוכה כי הבנתי שאינטרולים יכולים לפגוע לי בהתאוששות...

סבבה הבנתי תודה

כשאני אומר עצים אני מתכוון לעצימות בינונית ומעלה. אפשר אפילו לשלב אינטרוואלים אם תנוח יום למחרת.

• פותח/ת השרשור
כשאני אומר עצים אני מתכוון לעצימות בינונית ומעלה. אפשר אפילו לשלב אינטרוואלים אם תנוח יום למחרת.

אז בוא נסכם את זה:
א - FBW
ב - אירובי (עצימות נמוכה)
ג - MMA
ד - אירובי (עצימות מנוחה)
ה - FBW
ו - אינטרוואלים
ז - מנוחה

הכל תקין?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית