הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חיטוב הקרוב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ

1. יש כאן מישהו שעושה פרוטוקולים לשומן עיקש? , אם כן , על איזה אחוז שומן התחלתם אותם ?

2. למתספים ביוהמיבין בחיטוב , על איזה אחוז שומן התחלתם ?

3. מסקרן אותי עניין אחד לגבי האירובי. בתחילת החיטוב הייתי עושה איזה חודשיים של אירובי בעצימות גבוהה מאוד של 20-30 דקות (שרפתי X קלוריות) וסיימתי אימון. וראיתי ירידה גדולה יחסית בנפח בפלג גוף תחתון (לעומת חיטובים קודמים) , כאשר התחלתי לעשות אירובי בעצימות נמוכה לכיוון של 50-70 דקות הירידה לא הייתה כזאת דרסטית לעומת החודש-חודשיים הראשונים , יש מצב קשור לאירובי ? (ד"א , קראתי במקום מסויים שאירובי בעצימות גבוהה מאוד בחיטוב שורפת גם שריר,זה מיתוס או משהו בסגנון? )

תודה לעונים
🙌

1. אני לא התחלתי אבל ממליץ לך מתחת ל12-11
2. כנ"ל
3. אירובי רק נועד להגדלת גרעון קלורי ובכללי הוא מייבש לך הרבה נוזלים מהגוף

• פותח/ת השרשור
כן , חשבתי על 1,2 כמו שאמרת.
לגבי האירובי ידוע, פשוט חשבתי שיש כאן משהו מעבר לזה.

ממליץ לך להתחיל חיטוב על גירעון של 400 -500 וכשנתקעים במקום לקצץ עוד פשוט תוסיף אירובי בהדרגה וזה יעשה תעבודה וכמובן לקראת סיום החיטוב בשביל השומן העיקש לעשות אימוני אינטרוולים זה מצויין

• פותח/ת השרשור
כן אחי , אני אעבוד עם תפריט 500 קל' גרעון ובהדרגה יוסיף עוד ועוד אימונים

1. יש כאן מישהו שעושה פרוטוקולים לשומן עיקש? , אם כן , על איזה אחוז שומן התחלתם אותם ?

2. למתספים ביוהמיבין בחיטוב , על איזה אחוז שומן התחלתם ?

3. מסקרן אותי עניין אחד לגבי האירובי. בתחילת החיטוב הייתי עושה איזה חודשיים של אירובי בעצימות גבוהה מאוד של 20-30 דקות (שרפתי X קלוריות) וסיימתי אימון. וראיתי ירידה גדולה יחסית בנפח בפלג גוף תחתון (לעומת חיטובים קודמים) , כאשר התחלתי לעשות אירובי בעצימות נמוכה לכיוון של 50-70 דקות הירידה לא הייתה כזאת דרסטית לעומת החודש-חודשיים הראשונים , יש מצב קשור לאירובי ? (ד"א , קראתי במקום מסויים שאירובי בעצימות גבוהה מאוד בחיטוב שורפת גם שריר,זה מיתוס או משהו בסגנון? )

תודה לעונים
🙌

1)11%
2)11%
3)אירובי נועד בשביל שאתה תוכל לאכול יותר מה שאירובי עושה זה שורף קלוריות מבחינתך לגבי האירובי בעצימות גבוהה כנראה שהעצימות של האירובי הייתי כזאת גבוהה שהפריע להתאוששות של הרגליים והורידה מהעצימות של אימוני הרגליים. לגבי השריפת שריר של אירובי העצימות גובהה שמעתי את קריס גטין אומר את זה אבל אני לא מוצא שום ביסוס מדעי או הגיוני לטענה הזאת אז אני יגיד שזה מיתוס

1)11%
2)11%
3)אירובי נועד בשביל שאתה תוכל לאכול יותר .
מה שאירובי עושה זה שורף קלוריות, מבחינתך לגבי האירובי בעצימות גבוהה- כנראה שהעצימות של האירובי הייתי כזאת גבוהה שהפריע להתאוששות של הרגליים והורידה מהעצימות של אימוני הרגליים.
לגבי השריפת שריר של אירובי העצימות גובהה- שמעתי את קריס גטין אומר את זה אבל אני לא מוצא שום ביסוס מדעי או הגיוני לטענה הזאת , אז אני יגיד שזה מיתוס

תתחיל לפסק, פיסקתי במקומך, זה משגע
לפחות תרד שורות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית