ייעוץ לחץ על הגב תחתון

Lironsd

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם הגב תחתון והצוואר,שניהם כל הזמן נתפסים לי עם אני לא מוציא קליקים(כלומר משחרר ..מתיחות וכאלה..)
הבעיה רק מחמירה עם הזמן,ולאחרונה גם נהיה לי בלי שום קשר לחץ על הגב תחתון..בלי שום קשר לקליקים ,האזור פשוט כואב..
אני עושה סקוואט ודדליפט,ובגלל הלחץ בגב תחתון אני עכשיו לוקח הפסקה משני התרגילים,
השאלה היא האם כדאי לקחת הפסקה גם משאר הדברים?כמו פרס,בנצ' ומתח?
בפרס אני מכופך ברכיים ובדרך כלל לא מרגיש את הגב,בבנצ' אני משתמש בשיטה של הPF שנעזרים בגב התחתון(מרימים אותו למעלה ויוצרים קימור)
ובמתח אני לא יודע..מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
KOKO19,אני לא אמור להעלות אותו ברגע של קושי?את התחת?
ואני יעלה סרטונים,אבל כרגע יש לי כאבים אז אני לא מתכוון לעשות סקואוט ודדליפט בזמן הקרוב..
אז אפשר תשובה בקשר לשאלה ששאלתי עם שאר התרגילים?האם לקחת מהם הספקה?

KOKO19,אני לא אמור להעלות אותו ברגע של קושי?את התחת?
ואני יעלה סרטונים,אבל כרגע יש לי כאבים אז אני לא מתכוון לעשות סקואוט ודדליפט בזמן הקרוב..
אז אפשר תשובה בקשר לשאלה ששאלתי עם שאר התרגילים?האם לקחת מהם הספקה?
אסור להרים את התחת בשום אופן.
פשוט תשמור את הרגליים לחוצות על הרצפה.
ולדעתי אף פעם הפסקה לא מזיקה.
חוץ מזה יש סיכוי שזה קשור לטכניקה באמת בלי סרטונים לא נוכל לעזור לך

הגב תחתון שלך לא סתם כואב זה כתוצאה מעומס בדרך כלל ,לדעתי הדדליפט גורם לזה , מניסיון אישי וגם בגלל העובדה שאתה מבצע כפיפה של הגו התחתון יש עומס מטורף על החוליות l4 l5 ,בקיצור אני אישית לא ממליץ על התרגיל אפשרי לעשות סופרמן וכאלה.

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה..עוד בעיה שהחמירה אצלי זה שלפני כל פעילות שאני עושה אני צריך לעשות מתיחות כי השרירים "משדרים" לי שאני צריך למתוח אותם ולהוציא מהם קליקים..
הקטע הוא שאני לא יכול לעשות כלום בגלל זה..כי למשל אני רוצה לעבוד בעבודה קצת פיזית כמו מלצרות ואני לא יכול כי כל הזמן השרירים שלי צריכים מתיחות וגם שאני מותח לפני זה לא ממש עוזר ומתחילים לי כל מיני כאבים..

ועוד שאלה..עוד בעיה שהחמירה אצלי זה שלפני כל פעילות שאני עושה אני צריך לעשות מתיחות כי השרירים "משדרים" לי שאני צריך למתוח אותם ולהוציא מהם קליקים..
הקטע הוא שאני לא יכול לעשות כלום בגלל זה..כי למשל אני רוצה לעבוד בעבודה קצת פיזית כמו מלצרות ואני לא יכול כי כל הזמן השרירים שלי צריכים מתיחות וגם שאני מותח לפני זה לא ממש עוזר ומתחילים לי כל מיני כאבים..
אני יודע על מה אתה מדבר, גם לי יש את זה לפעמים.
זה לא בהכרח בגלל שלא התחממת רוב הסיכויים שזה פשוט מעומס גבוה על הגוף וחוסר שינה/תזונה ואתה פשוט לא מצליח להתאושש כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל טוב..במאזן חיובי כל יום,ובזמן האחרון אני יושן יותר מדי..מעל 12 שעות ביום.
ומתאמן סה"כ 3 פעמים בשבוע .לפעמים מוסיף גם ריצות בים.
זה בעיה שהיה לי אותה גם כשלא התאמנתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית