הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוצאה קלורית בפעילויות שונות

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
עשיתי חישובים בעזרת מחשבונים שיש באינטרנת:

אימון משקלות עצים במשך 80 דקות (אני עושה FBW שיש בפורטל 80 דקות) = 500 קלוריות

ריצה 11-12 קמ"ש במשך 40 דקות = גם בסביבת 500 קלוריות.

אימון אגרוף 90 דקות = 850 קלוריות (WTF?!) זה הגיוני?

עכשיו הבעיה שאני רוצה להתחיל לעשות אינטרואלים פעם בשבוע (HIIT) ואת זה אני לא מצאתי בשום מחשבון גם באנגלית.
אני רוצה לרוץ בצורה הבאה:
5 דקות חימום ריצה 10 קמ"ש
30 שניות ספרינט + 90 שניות ריצה 10 קמ"ש } *6-8
5 דקות התאוששות ריצה 10 קמ"ש

מישהו יכול להגיד לי כמה קלוריות אני ישרוף במהלך הפעילות הזאת?;asg3a
והאם מספרים שיצאו לי בשאר הפעיליות ניראים לכם הגיוניים?

זאת אומרת שאם רצתי שתי קילומטר ב10 דקות או שתי קילומטר ב5 דקות שרפתי את אותה כמות קלוריות?
בעיקרון כן.
אם נדייק אז לא, אבל ההבדלים זניחים. ואתה לא ממש יכול לדעת איך \ ממה הם מושפעים אצלך. ואתה לא יכול לכמת אותם.

בקיצור, כן.

תודה רבה על התשבוה! אני ישמח אם תקדיש עוד קצת זמן:

1) כרגע אני ב105-130 גרם פחממה ביום. אני רוצה לעשות ניטרלי עם אחוז גבוה של פחממות (כלומר כמעט ללא שומן ועם מינימום חלבון(נגיד גרם לקג)) אפשר לקרוא לזה העמסה? אני לא רוצה לצאת לחיובי בכלל כי החיטוב שלי הוא מאוד קצר 4-5 שבועות סל הכך ואני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר. זה תקין?

2) תוכנית אימונים שבועית שלי ניראת כך:
א - FBW
ב - אירובי (עצימות נמוכה)
ג - MMA
ד - אירובי (עצימות מנוחה)
ה - FBW
ו - אינטרוואלים
ז - מנוחה

זה די עמוס אני יודע אבל עוד פעם חיטוב שלי מאוד קצר ולכן אני מעמיס כמה שאפשר. זה תקין?

3) אם אתה יכול להגיד לי בהרך כמה קלוריות נשרפות בזמן HIIT(כתוב למלה איך אני עושה אותו) זה מאוד יעזור לי.

אתה מתבלבל קצת, לא הבנתי למה אתה צריך לצאת לנטרלי כשאתה עושה חיטוב של 4-5 שבועות?
בנטרלי אתה מאזן את הגוף למשך שבוע-שבועיים אחרי תקופה של חיטוב, בהעמסת פחמימות אתה ממלא מאגרי גליקוגן
ועוזר לפן המנטלי בין היתר.
תעשה העמסת פחמימות אחת (אתה יכול לעשות אותה פעם אחת ב4 שבועות, שבועיים-שלושה ראשונים אפשר בלי).

התוכנית שלך נראית עמוסה, ייחד עם זאת במידה וזה ל4-5 שבועות, אתה תסתדר עם זה.

1)בהעמסה אתה צריך לצרוך כמה שפחות שומן, את אותה כמות החלבון שהייתה לך בתפריט ולהוסיף פחמימות.

2) כמו שאמרתי לך למעלה.

3)אי אפשר לדעת, אצל כל אחד זה אינדיווידואלי, בעיקרון בHIIT.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית