הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט שלי

ron667604

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
הי תקשיבו אני בן 13 וחצי
גובה:165
משקל:60 קילו
אני צריך לדעת אם התפריט הזה טוב בשבילי, ראיתי אותו באתר אחד ואני ממש חושב שהוא טוב בבקשה תגיבו:
תפריט דיאטה לנוער (גיל 15-18)

תפריט דיאטה 1800 קלוריות:

ארוחת בוקר
1 מנת פחמימה : 1 כוס ברנפלקס/ 2 פרוסות לחם קל/ חטיף דגנים 80 קלוריות
2 מנות חלבון חלב: כוס חלב 3% + שוקו בשקית/ 4 כפות גבינה 5% / 1 גביע יוגורט 3%
ירקות : לפחות 2 סוגים שונים – עגבניות שרי ומלפפון

ארוחת הפסקה ראשונה
1 מנת פחמימה : חטיף אנרגיה 80 קלוריות

1 חלבון חלב: יוגורט
1 פרי: 2 קלמנטינות

או - סנדוויץ טוסט מ- 2 פרוסות לחם קל + פרוסת גבינה צהובה עמק לייט קל ופרי.

ארוחת הפסקה שנייה:
1 מנת פרי: תפוח עץ
1 מנת חלב: גביע אשל

ארוחת צהריים
1.5 מנת חלבון בשר: 3 שיפודי עוף/ שניצל עוף מטוגן (עד פעמיים בשבוע)/ קופסת טונה בשמן (ללא השמן)/ 200 גרם סטייק בקר
1 מנת פחמימה: 3 כפות פירה/ חצי כוס פסטה/ חצי כוס מג'דרה
2 מנות שומן
ירקות

ארוחת ביניים
1 מנת פחמימה: 2 פתי בר/ 2 פרוסות לחם קל/ 10 פריכיות ביס טבעי
1 מנת חלבון חלב: כוס שוקו על בסיס חלב 1%, קקאו וממתיק/ 3 עיגולי עמק ביס/ גבינה 3%
פרי: בננה

[h=1]ארוחת ערב[/h]1.5 מנות פחמימה: 3 פרוסות לחם קל
1.5 מנת חלבון: חביתה + 2 משולשי נעמה לייט
1 מנת שומן: אבוקדו/ שמן זית
ירקות: יש לשים לב לגיוון בצבעים ובסוגי הירקות

או - צלחת עשירה של נודלס וירקות מוקפצים עם עוף או - 2 נקנקיות תבעול.

ארוחת לילה
1 מנת פחמימה: 2 כוסות פופקורן ללא שמן/ 12 בייגלה/ 2 פרוסות לחם קל
1 מנת חלבון חלב: ביצה קשה/ מטבל גבינה עם תבלינים/ 4 פרוסות פסטרמה או כף חומוס
פרי

* במידה וקמים בסביבות שבע בבוקר והולכים לישון אחרי חצות יש להוסיף ארוחה נוספת (לא מומלץ לבני נוער לישון פחות מ9 שעות שינה ליליות עקב הגברת הסיכון להשמנה ובעיות ריכוז (מוכח!!!)

[h=2]ארוחת חצות[/h]1 מנת פחמימה
1 מנת חלבון חלב
ירקות

כמה דברים לשיפו
הי תקשיבו אני בן 13 וחצי
גובה:165
משקל:60 קילו
אני צריך לדעת אם התפריט הזה טוב בשבילי, ראיתי אותו באתר אחד ואני ממש חושב שהוא טוב בבקשה תגיבו:
תפריט דיאטה לנוער (גיל 15-18)

תפריט דיאטה 1800 קלוריות:

ארוחת בוקר
1 מנת פחמימה : 1 כוס ברנפלקס/ 2 פרוסות לחם קל ( ממליץ לך להחליף ללחם מחיטה מלאה 7 דגנים זה פשוט הרבה יותר טוב בערך 34 קלוריות לפרוסה והערכים התזונתיים שלו טובים יותר/ חטיף דגנים 80 קלוריות (זה די ידוע שארוחת בוקר היא הארוחה החשובה ביום אי אפשר לקרוא לזה ארוחה זאת אפילו לא אופציה תעיף את זה )
2 מנות חלבון חלב: כוס חלב 3% + שוקו בשקית/ 4 כפות גבינה 5% (למה 5% ? גם ל3% יש טעם לא רע) / 1 גביע יוגורט 3%
ירקות : לפחות 2 סוגים שונים – עגבניות שרי ומלפפון

ארוחת הפסקה ראשונה
1 מנת פחמימה : חטיף אנרגיה 80 קלוריות

1 חלבון חלב: יוגורט
1 פרי: 2 קלמנטינות

או - סנדוויץ טוסט מ- 2 פרוסות לחם קל + פרוסת גבינה צהובה עמק לייט קל ופרי. אתה גם יכול לעשות טוסט טונה להוסיף יותר חלבון לתפריט

ארוחת הפסקה שנייה:
1 מנת פרי: תפוח עץ
1 מנת חלב: גביע אשל\ פה יכול להיכנס חטיף דגנים

ארוחת צהריים
1.5 מנת חלבון בשר: 3 שיפודי עוף/ שניצל עוף מטוגן (עד פעמיים בשבוע)לדאוג לטגן עם שמן קנולה / קופסת טונה בשמן (ללא השמן) אז למה שלא תקנה כבר במים?/ 200 גרם סטייק בקר
1 מנת פחמימה: 3 כפות פירה/ חצי כוס פסטה/ חצי כוס מג'דרה
2 מנות שומן למה הכוונה בשתי מנות שומן ?
ירקות ממליץ לך על סלט פשוט של עגבניה ומלפפון עם קצת לימון , פלפל שחור וטיפה מלח אם אתה אוהב אתה יכול גם להוסיף בצל אדום זה מוסיף מתיקות לסלט זה מאוד טעים וגם משאיר תחושת שובע

ארוחת ביניים
1 מנת פחמימה: 2 פתי בר/ 2 פרוסות לחם קל/ 10 פריכיות ביס טבעי
1 מנת חלבון חלב: כוס שוקו על בסיס חלב 1%, קקאו וממתיק/ 3 עיגולי עמק ביס/ גבינה 3% לפי דעתי אתה יכול להעיף את כל השורה הזאת יותר מידי חלב יעשה לך בלגן בבטן
פרי: בננה

ארוחת ערב

1.5 מנות פחמימה: 3 פרוסות לחם קל כמו שרשמתי למעלה תחליף בחיטה מלאה ממליץ לך להוריד בכמות הזאת של הלחם והלחליף בתפו"א
1.5 מנת חלבון: חביתה + 2 משולשי נעמה לייט אולי במקום שני משולשי נעמה תחליף בשתי ביצים קשות ?
1 מנת שומן: אבוקדו/ שמן זית
ירקות: יש לשים לב לגיוון בצבעים ובסוגי הירקות

או - צלחת עשירה של נודלס וירקות מוקפצים עם עוף או - 2 נקנקיות תבעול.

לפי דעתי לא צריך ארוחת לילה ובטח שלא חצות , שעה לפני השינה ממליץ לך לאכל יוגורט או 3% או 0% יתן לך תחושת שובע די טובה עד הבוקר
וכמובן משהו חשוב לשתות הרבה הרבה מים במהלך היום !

ארוחת לילה
1 מנת פחמימה: 2 כוסות פופקורן ללא שמן/ 12 בייגלה/ 2 פרוסות לחם קל
1 מנת חלבון חלב: ביצה קשה/ מטבל גבינה עם תבלינים/ 4 פרוסות פסטרמה או כף חומוס
פרי

* במידה וקמים בסביבות שבע בבוקר והולכים לישון אחרי חצות יש להוסיף ארוחה נוספת (לא מומלץ לבני נוער לישון פחות מ9 שעות שינה ליליות עקב הגברת הסיכון להשמנה ובעיות ריכוז (מוכח!!!)

ארוחת חצות

1 מנת פחמימה
1 מנת חלבון חלב

ירקות

הי תקשיבו אני בן 13 וחצי
בטח עוד לא הגעתם לפרק הזה בביצפר, אבל "הי תקשיבו..." זאת לא הפתיחה הכי אדיבה שאפשר להעלות על הדעת. הרבה יותר סביר שתקבל עזרה אם תתחיל עם משהו יותר מנומס כמו "שלום" או משהו דומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית