ייעוץ Preworkout supplement

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
שלום חברה, הרבה זמן לא הייתי פה, התמקדתי בעבודה ולימודים והפסקתי להתאמן,
בכל זאת חזרתי לפני חודשיים שלושה להתאמן, ואני לאחרונה מרגיש סחרחורת באימונים, שאין לי כוח, אין אנרגיה,
והייתי מעוניין לקנות תוסף לפני אימון למרץ, איך שהבנתי הורידו את JACK3D, ואותו תמיד רציתי לנסות אך לא יצא לי לפני שהפסקתי להתאמן,
ועכשיו אני לא בדיוק יודע מה לקנות, אפשר עצה בבקשה?

תודה 😃

BCAA:RockOn:

ואם ברצינות אז יש אפשרות להרכיב Jack בעצמך זה משאני בדיוק עושה עכשיו כל המרכיבים כבר בדרך. אמור לצאת חזק וגם התרונות: יש יתרון של מחיר וגם יתרון של מינונים(אתה בוחר מהם). אם אתה מחפש פורמולה מוכנה מנסיון ממליץ לך על Ripped Freak של Pharma Freak. מכל הפורמולות הרגשתי אותו הכי חזק(כולל הג'ק).

Con-Cert בטעם של FRUIT PUNCH פצצה!!נותן פוקוס מטורף ופאמפ אדיר

כנרא שהתכונתה לCon-Cret של Promera Sports אז צר לי לאכזב אותך זה אפילו לא פורמולה לפני אימון זה פשוט גרסה נקייה ומחודשת של קריאטין. אני בספק אם זה נותן יתרון כלשהו כתוסף לפני אימון ואם נותן אז בטוח לא פוקוס. כנרא משאתה מרגיש זה יותר מי הצבע המאיים של הקופסה ולא מי החומר עצמו.

ה1MR אפשרי עדיין לקנייה בגלל שהוציאו ממנו את המרכיב DMAA , וזה אומר שכנראה המוצר חלש יותר אני הבנתי שהCRAZE יותר חזק מה1MR החדש
זה הכל קפאין בטעם פשוט תבחר אם זה חשוב לך שיהיה בPREWORKOUT או שתלך על קפאין נקי, הכי משתלם בעיני.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, אז CRAZE סיכמתם חברה 😃 ? (אני ממש לא בעניינים אם לא הבנתם אז זה רק התשובה שלכם!)

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית