Alfa Pump Set - preworkout

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
מה נשמע חברים?
אני עד היום הייתי משתמש בC4 אבל המחיר שלו מאוד יקר וקצת נהיה לי כבד כלכלית…רציתי לשאול למי שניסה פה איך הפרי וורקאאוט של אלפה Pump set?

החומרים הפעילים בPRE הם קפאין בטא אלנין וקריאטין כל השאר חרטא

תקנה את הPRE הכי זול שתמצא, כולם בתכלס מיץ בטעמים, פשוט לך לפי המינון הכי טוב של קפאין (100 מג לסקופ זה מעולה, רוב האנשים יצטרכו עד 200 מג ומתחילים מ100 מג)

או: קפאין מסיס במים כי כדורים לא פועל על כולם ואני אחד מהם

בטא אלנין מסיס במים, תכלס זה סתם עושה אותך גמיש ומשוחרר באימון אבל זה כל כך סתמי, מילא לאימון רגליים זה עוד נחמד, לריצות ואירובי בכללי זה עוזר דיי הרבה

קריאטין אם באלך, לא כולם מושפעים מקריאטין ולחיטוב מסכן של כמה חודשים זה בקושי יעשה משהו

מה נשמע חברים?
אני עד היום הייתי משתמש בC4 אבל המחיר שלו מאוד יקר וקצת נהיה לי כבד כלכלית…רציתי לשאול למי שניסה פה איך הפרי וורקאאוט של אלפה Pump set?

מעניין אותך התכלס או גם הפאמפ והתחושה?

החומרים הפעילים בPRE הם קפאין בטא אלנין וקריאטין כל השאר חרטא
לא הייתי שולל ציטרולין גם כן.
תקנה את הPRE הכי זול שתמצא, כולם בתכלס מיץ בטעמים, פשוט לך לפי המינון הכי טוב של קפאין (100 מג לסקופ זה מעולה, רוב האנשים יצטרכו עד 200 מג ומתחילים מ100 מג)
100 מ"ג לסקופ זה מעט מאוד.
וזה תלוי משקל גוף והרגלי צריכה.
בטא אלנין מסיס במים, תכלס זה סתם עושה אותך גמיש ומשוחרר באימון אבל זה כל כך סתמי, מילא לאימון רגליים זה עוד נחמד, לריצות ואירובי בכללי זה עוזר דיי הרבה
עושה אותך גמיש?
קריאטין אם באלך, לא כולם מושפעים מקריאטין ולחיטוב מסכן של כמה חודשים זה בקושי יעשה משהו
קיראטין בפרה בדרך כלל מגיע במינון נמוך מידי מה גם שלא לוקחים פרה כל יום וקיראטין יש היגיון לצרוך על בסיס יום יומי.
וגם לכמה חודשים הוא יכול לעשות רק טוב.

עושה אותך גמיש?

קיראטין בפרה בדרך כלל מגיע במינון נמוך מידי מה גם שלא לוקחים פרה כל יום וקיראטין יש היגיון לצרוך על בסיס יום יומי.

זה בסדר גמור לי לפחות, שיוסיף עוד חצי אם הוא צריך עוד

וכן, עושה אותי גמיש כאילו עשיתי עכשיו מתיחות לרגליים, אשכרה ככה, לקחתי 4 גרם בטא אלנין

• פותח/ת השרשור

עושה אותך גמיש?

לנושא, אם יצא לך להשתמש איך האלפה פרי? כדי להזמין? חזק? מורגש? או מעפן

אני בסי פור לוקח שתיים…אז מאיך שזה נשמע האלפה יהיה לא משהו לדעתך? 🫤
תנסה ותדע, לא יודע מה הצריכת קפאין שלך.
תבדוק כמה מ״ג היה בc4 וכמה באלפא ותשווה.
כמות הקפאין זה מה שיעשה את ההבדל המהותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית