הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה לפני אימון.

artium1

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום, קראתי פה המון בפורום על מגוון רחב מאוד של תוספים לפני האימון ורציתי לשמוע תשובה אחת מה באמת כדאי לקחת מבין כל מגוון המוצרים האלו,

קריאטין, JACK3D, MR1 טבליות קפאין וכו' מה הכי עוזר ומה הכי כדאי והאם בכלל.

קריאטין זה בכלל להתאוששות
כל השאר שכתבת זה מרץ לפני אימון.
הייתי ממליץ לך קודם כל ללכת על קריאטין מונו לאכול טוב לישון טוב ואז לחשוב לכיוון הפורמולות .אבל תמיד אפשר לתסף בקפאין אם אתה עייף לפני אימון וכדומה

קריאטין זה לא תוסף לפני אימון. מי שלא מבין את זה לא מבין מה זה קריאטין ואיך הוא עובד והוא לא אמור להשתמש בו.

את הג'ק הורידו ממדפים
ואת כל הפורמולות שהיה בהם DMMA שזה אולי הדבר היחיד שהיה טוב בהם.
אני משתמש כבר תקופה בטבליות קפאין של פרולב..ממליץ מאוד

400 מ"ג קפאין לפני אימון יעיף לך תצורה אבל ישמור לך על הכיס, סתם רמאות כל הפורמולות האלה לדעתי- בזבוז כסף.

אם לא השתמשת בכלום קח קפאין
אתה יכול לנסות פורמולה גם זה נחמד אבל קצת יקר, להגיד שזה לא עובד וזה רמאות זה די בולשיט, כי זה כן עובד אבל יקר (עובד=ממריץ)

לא משתמש באף תוסף , אבל אני שותה מדי פעם קפה לפני אימון עם פרי,בד"כ בננה. זה אחלה בוסט לאימון. חוץ מזה אני חושב שלא כדאי לתסף את עצמך ביותר מדי כימיקלים,כבר שמעתי סיפורים , וגם הורידו אותם מהמדפים מה שקצת מחזק לי את הטענה. בכל אופן , תאכל המון , תנוח ,תישן ,תתסף בקריאטין אולי , ואתה תגיע כמו שצריך לאימונים, אין אפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית