ייעוץ הרכבת תפריט לחיטוב

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
פעלתי בדיוק לפי המדריך של משה לחיטוב, וכדאי להיות על גרעון של 600 אני צריך לאכול 2000 קל' והערכים:
פחמימה: 256 גרם.
שומן: 45 גרם.
חלבון: 144 גרם.

כמה שאלות:
1. זה לא יותר מידי פחמימה בחיטוב?
2. אם אני חורג ועוקף את ה-140~ גרם חלבון יש לזה משמעות?

אחי אתה נסחף בטירוף...

התחלת את המסה על 65 ק"ג ו-9% שומן זאת אומרת שהיה לך בגוף - 6 ק"ג שומן ו-59 ק"ג מסה נקייה

עכשיו אתה 80 ק"ג וטוען שאתה 14% שומן זאת אומרת שיש לך בגוף 11 ק"ג שומן ו-69 ק"ג מסה נקייה , נראה לך הגיוני שעלית 10 ק"ג שריר ?! בוא נניח שיש גם נוזלים אז עליתי 5 ק"ג שריר ב-3 חודשים ? 😳
למה לא?

לפי מה שקראתי ההמלצה היא על 0.7 גרם פחמימה לכל ק"ג גוף אבל בחיטוב אני מניח שזה משתנה כי מכניסים פחות קלוריות.
בתמר מג'הול (25 גרם) יש 16 גרם פחמימה ,61 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאסתפק בתמר אחד.
תודה על הכל, סוף סוף הקפאין הגיע מחו"ל, חיטוב מתחיל ברשמיות ביום ראשון. לפתוח לוג? 😃

• פותח/ת השרשור
תגידו, את ה-FBW שאני מתחיל עכשיו, צריך לעשות שלוש פעמים בשבוע שבינהם יום מנוחה?
נגיד: שני אימון, רביעי אימון, שישי / שבת אימון.

אני מניח שאסתפק בתמר אחד.
תודה על הכל, סוף סוף הקפאין הגיע מחו"ל, חיטוב מתחיל ברשמיות ביום ראשון. לפתוח לוג? 😃
לא מספיק הייתי הולך על 3-4 תמרים ומוריד את ה2 פרוסות לחם בארוחת ערב או לחילופין מוריד את ה4 פרוסות לחם בבוקר (או לפחות משאיר רק 2)

• פותח/ת השרשור
אזולאי, אני אשתמש בתוכנית שמשה רשם במדריך, ככה שאין טעם לעלות אותה שוב.

משה, גם במסה הייתי לוקח 2 תמרים מג'הול לאחר אימון עם השייק. למה צריך 3-4 תמרים? מזה נותן?

התאוששות אחרי אימון, אני לא אגיד לך שיש כזה הבדל בין 2 ל3 תמרים או 4 אבל לדעתי האישית 2 זה מעט מידי לנתונים הפיזיולוגים שלך.

• פותח/ת השרשור
אבל זה התאוששות רגעית, שובע שהוא רגעי, וזה בא מקום אוכל שישביע אותי אחר כך, בזמן יותר קריטי. 3 תמרים זה 180~ קל', לא חבל?

אבל זה התאוששות רגעית, שובע שהוא רגעי, וזה בא מקום אוכל שישביע אותי אחר כך, בזמן יותר קריטי. 3 תמרים זה 180~ קל', לא חבל?
אין קשר בין התאוששות לשובע, העניין הוא לסתור הורמונים "קאטבולים" כמו קורטיזול בינהם ולעלות את רמות האינסולין (בשביל מישל, "להקפיץ אינסולין" )

בתמר יש 8-9 גרם פחמימות = כ-35 קל' לתמר
תלוי בגודל שלו.
אני קונה את התמר מג'הול שכל תמר כזה הוא 25 גרם אז יש בו 16 גרם פחמימה ו61 קלוריות (לפי מחשבון תזונה).
Omrif אתה לא חייב לאכול תמרים אם זה לא משביע אותך, אפשר גם לחם , פסטה או כל פחמימה אחרת בעלת ערך גליקמי גבוהה.

נערך לאחרונה:
אין קשר בין התאוששות לשובע, העניין הוא לסתור הורמונים "קאטבולים" כמו קורטיזול בינהם ולעלות את רמות האינסולין (בשביל מישל, "להקפיץ אינסולין" )
סתם משהו שמעניין אותי בקשר לזה, אם המטרה אחרי אימון היא להקפיץ אינסולין מה הופך סוכר ענבים\תפו"א\תמר ליותר אפקטיבי מחלב עם סקופ חלבון אם בכלל? התגובה האינסולינית צריכה להיות פחות או יותר שווה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית