עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוסיף פחממה אחרי אימון, ותפסיק לאכול לחם קל זה כמו לאכול אוויר במחיר של נחושת.
למה לא?אחי אתה נסחף בטירוף...
התחלת את המסה על 65 ק"ג ו-9% שומן זאת אומרת שהיה לך בגוף - 6 ק"ג שומן ו-59 ק"ג מסה נקייה
עכשיו אתה 80 ק"ג וטוען שאתה 14% שומן זאת אומרת שיש לך בגוף 11 ק"ג שומן ו-69 ק"ג מסה נקייה , נראה לך הגיוני שעלית 10 ק"ג שריר ?! בוא נניח שיש גם נוזלים אז עליתי 5 ק"ג שריר ב-3 חודשים ? 😳
אתה יכול גם פרוסת לחם לבן, זה יותר משביע מתמרעל מה אתה ממליץ לפחמימה לאחר אימון? תמר אחד?
אני מעדיף את הכמות...
אתה יכול גם פרוסת לחם לבן, זה יותר משביע מתמר
כן.תגידו, את ה-FBW שאני מתחיל עכשיו, צריך לעשות שלוש פעמים בשבוע שבינהם יום מנוחה?
נגיד: שני אימון, רביעי אימון, שישי / שבת אימון.
לא מספיק הייתי הולך על 3-4 תמרים ומוריד את ה2 פרוסות לחם בארוחת ערב או לחילופין מוריד את ה4 פרוסות לחם בבוקר (או לפחות משאיר רק 2)אני מניח שאסתפק בתמר אחד.
תודה על הכל, סוף סוף הקפאין הגיע מחו"ל, חיטוב מתחיל ברשמיות ביום ראשון. לפתוח לוג? 😃
ממתי 3 תמרים זה 180 קל ?אבל זה התאוששות רגעית, שובע שהוא רגעי, וזה בא מקום אוכל שישביע אותי אחר כך, בזמן יותר קריטי. 3 תמרים זה 180~ קל', לא חבל?
אין קשר בין התאוששות לשובע, העניין הוא לסתור הורמונים "קאטבולים" כמו קורטיזול בינהם ולעלות את רמות האינסולין (בשביל מישל, "להקפיץ אינסולין" )אבל זה התאוששות רגעית, שובע שהוא רגעי, וזה בא מקום אוכל שישביע אותי אחר כך, בזמן יותר קריטי. 3 תמרים זה 180~ קל', לא חבל?
לפי מה שקראתי ההמלצה היא על 0.7 גרם פחמימה לכל ק"ג גוף אבל בחיטוב אני מניח שזה משתנה כי מכניסים פחות קלוריות.
בתמר מג'הול (25 גרם) יש 16 גרם פחמימה ,61 קלוריות.
בתמר יש 8-9 גרם פחמימות = כ-35 קל' לתמרהאמ האמ.
תלוי בגודל שלו.בתמר יש 8-9 גרם פחמימות = כ-35 קל' לתמר
סתם משהו שמעניין אותי בקשר לזה, אם המטרה אחרי אימון היא להקפיץ אינסולין מה הופך סוכר ענבים\תפו"א\תמר ליותר אפקטיבי מחלב עם סקופ חלבון אם בכלל? התגובה האינסולינית צריכה להיות פחות או יותר שווה לא?אין קשר בין התאוששות לשובע, העניין הוא לסתור הורמונים "קאטבולים" כמו קורטיזול בינהם ולעלות את רמות האינסולין (בשביל מישל, "להקפיץ אינסולין" )