עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפילו עדיף חלב מאשר כל הדברים הנ"ל בדיוק בגלל מה שאמרת. בחלב א"ג נמוך אך תגובה אינסולינית גבוהה ביחוד עם אבקת חלבון שעוזרת לעניין.סתם משהו שמעניין אותי בקשר לזה, אם המטרה אחרי אימון היא להקפיץ אינסולין מה הופך סוכר ענבים\תפו"א\תמר ליותר אפקטיבי מחלב עם סקופ חלבון אם בכלל? התגובה האינסולינית צריכה להיות פחות או יותר שווה לא?
סתם משהו שמעניין אותי בקשר לזה, אם המטרה אחרי אימון היא להקפיץ אינסולין מה הופך סוכר ענבים\תפו"א\תמר ליותר אפקטיבי מחלב עם סקופ חלבון אם בכלל? התגובה האינסולינית צריכה להיות פחות או יותר שווה לא?
נשמע מעניין רועי, אפשר לקבל קצת פרטים בקצרה?
מנסים לשכנע אותי ממש לא לעשות עכשיו את החיטוב בטענה שאני נראה מעולה ושלא כדאי שאני אחטב ובהחלט גורם לי להשאר עוד במסה. אני רוצה למסור מפה כבר תודה לחברה שעזרו לי והמליצו לי בתחילת המסה לבחור את התוכנית של לייל מקדולנד, היא עזרה לי לגדול ברמה שלא האמנתי.
בעיקרון פחממות בעלות אינדקס גליקמי גבוה לרוב יגררו תגובה גליקמית גבוהה (אמרתי לרוב כי יש יוצאי דופן ויש עוד מדד שהוא עומס גליקמי), בכל מקרה זה להתעסק בקקה תאכל מה שזמין, נוח ומשתלם לך מבחינה כלכלית.למה צריך גם תגובה גליקמית חזקה? הקפצת האינסולין לא תספיק להתאוששות (ומעבר מ"פירוק" ל"בנייה")?
על כמה קל' אתה עומד ביום ?משה, פחות 3 קילו בערך, 77 ק"ג, ואני רוצה לתת גז בחיטוב, מה הערכים שצריכים להיות בתפריט אצלי? להוריד 250 קל' ככה?
אני עושה אימון FBW של שעה ובסיומו עוד שלוש פעמיים אירובי 25 דק' ופעם בשבוע ריצה של שעה על מהירות 10 בחוץ.
שלך פשוט מלא אושראיזה תפריט באסה
מה רע בו?איזה תפריט באסה
אין בעיה. תודה.תפריט טוב.
תוריד ת20 גרם שקדים לפני אימון די מיותר וגם יחסוך לך 120 קל'