עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ללא ירקות.סה"כ התפריט לא רע. אני אישית לא רואה סיבה לרדת מתחת מ 150 גרם פחמימה, פחות פחמימה יותר עייפות יותר סבל ובסופו של דבר אותם תוצאות (בהנחה שסה"כ קלורי זהה). קיצוץ גדול בפחמימות רלוונטי כשעושים מחזורים כמו UD2 או CC. אתה יכול להוסיף עוד תמרים / לחם/ או להחליף את הלחם באורז או פסטה. למשל: 150 גרם לפני אימון 150 אחרי. אני אישית מעדיף לעשות יותר אירובי וכמה שפחות לגעת בתפריט. לא צריך ללכת לגרעון המקסמלי, תעמוד סביב ה - 500 ~ .
Johnston CS et. al. Ketogenic low-carbohydrate diets have no metabolic advantage over nonketogenic low-carbohydrate diets. American Journal of Clinical Nutrition. (2006) 83: 1055-1061
א. אופס. זה טעות בסידור של התפריט. זה אמור להיות בארוחת ערב.אחרי אימון
2 תמרים מג'הול
2 אומגה 3 – 20 קל'
תשנה את זה:
א. מה קשור האומגה 3 הזה אחרי האימון
ב. תוסיף חלבון אחרי אימון
ג. תאכל עוד 2-3 תמרים.
לקנות במיוחד לחם לבן? כמה תמרים שווים ללחם לבן?הייתי עושה ככה:
אחרי אימון
תמרים : הייתי מחליף בלחם לבן- יותר ישביע אותך
+טונה במיים
ערב: טונה, אומגה 3 ושאר ירקות
כרגע הלחם הוא לחם קל מחיטה מלאה. אני יכול לעבור ללחם קל כהה שזה מקמח לבן ואז זה יוכל גם לשמש אותי לאימון.1) למה במיוחד? בתפריט שלך יש לחם לפי מה שראיתי
2) לא אמרתי להוריד. "שאר ירקות"= כל שאר המאכלים בארוחת ערב חוץ מהטונה והאומגה 3 , כלומר טחינה, לחם והכל- כמו בתפריט שלך.
http://www.angel.co.il/?catid={F769D59F-B5F9-48D4-99E1-A06E8116A3A7}אם נוח לך עם לחם קל אז תאכל לחם קל. גם אחרי אימון.
1) לא חושב שזה כזה משנה איזה לחם... קצת התעסקות בקקי. העיקר שתאכל.
2) תאכל אחרי שתסיים את האירובי .
אוקי, טעות שלי, צדקת:אין הבדל משמעותי בין א"ג של לחם לבן ללחם מלא
וזה כן להתעסק בקקי לדעתי, העיקר שתאכל.
עדיף אחרי שני האימונים.
אוקיי היה לי לחם קל מלא טעים ביותר עם מלא סיבים ועוד מלא ויטמנים טובים (אמא שלי קנתה בשבילה) אז אכלתי היום בסוף האימון 2 פרוסות וקופסת טונה. זה עושה קצת צרבת... 😵תלוי בשאר התפריט,
הייתי אוכל איזה 2-3 פרוסות לחם לבן עם טונה, אם זה לחם קל (של 40 קלוריות לפרוסה) אז 4-6 פרוסות.
אוקיי היה לי לחם קל מלא טעים ביותר עם מלא סיבים ועוד מלא ויטמנים טובים (אמא שלי קנתה בשבילה) אז אכלתי היום בסוף האימון 2 פרוסות וקופסת טונה. זה עושה קצת צרבת... 😵