הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחמים במסה ?

OrGeron

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
ספייס
יש הרבה דעות לגבי לחמים הרבה מהתפריט שלי מורכב מלחם אני אוכל כל יום 2 פיתות לפחות ו4-8 פרוסות לחם ביום ..
יש דעות בעניין ? זה משלים אחלה את התפריט..

השמנה = קלוריות לא מנוצלות => מאזן קלורי חיובי . 100 קלוריות מלחם לא יעלו אותך במשקל יותר מהר מ100 קלוריות של גבינה לבנה או כל דבר אחר

שאלה לא קשורה אני אנצל את הנושא, כמה גרם זה פרוסת לחם? (כי כל הסימון התזונתי על האריזה זה ל100 גרם ואין לי מושג כמה זה בפרוסות)

קצת חשבון

שאלה לא קשורה אני אנצל את הנושא, כמה גרם זה פרוסת לחם? (כי כל הסימון התזונתי על האריזה זה ל100 גרם ואין לי מושג כמה זה בפרוסות)
אם אתה יודע את משקל הלחם ואת מספר הפרוסות, המחשבון שלך יחלק את הראשון בשני ויגיד לך כמה שוקלת פרוסה אחת (תעשה קיזוז קטן עבור שני הקצוות של כיכר הלחם). אני מקוה שאתה לא לפני בגרות חמש יחידות במתמטיקה.

פיתות זה אחד הדברים שהייתי אוכל כל הזמן במאסה..עכשיו אני כבר מקיא את זה
איןבעיה.תאכל בשקט כמו שאמרו
אבל רק שים לב.אותי אישית לחם מאוד משביע (פרט לפיתות) ביחד לקלוריות שלו..ככה שאם תגיע למצב שתצטרך לאכול כמו מטורף כדי להתאושש מאימונים..אולי כדאי שתשים את הפרוסות בצד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית