הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון easy deadlift 265kg

• פותח/ת השרשור
חתיכת מפלצת אני רוצה גם גנטיקה כמו שלך!!!
מה עם החיטוב? החלטת לוותר?

לא חס וחלילה אני חייב לחטב, אני מחכה לתשובה ממאור זרדז הוא בונה לי תכנית אם עזרא רג'ואן לגבי חיטוב שהוא יהיה מהיר ואני לא יאבד הרבה ממשקלי העבודה שלי
אני יחטב וזה בטוח.

• פותח/ת השרשור
אתה עולה עם גב עגול לגמרי
אתה לא מצליח טכניקה רגילה נורמלית או שזה ביגלל RM1 ?

אני שיפרתי אותה מאז הפעם האחרונה שהעליתי וידאו, אפילו ניסיתי לעבור לsumo אבל ויתרתי על זה. היא השתפרה אבל היא לא מושלמת, במשקלים יותר נמוכים היא טובה.
בגלל שזה rm1 אז מאוד קשה לשמור על טכניקה ובעיקר על טכניקה כמו שלי שהיא לא הכי טובה אז אני מנסה להחזיק את הגב כמה שיותר והסתכלתי על הסרטון
שהעליתי אז של ה250קילו ואני מסתכל על הסרטון הנוכחי ואני רואה שאני כן מחזיק את הגב.

זה שאתה עכשיו לא מרגיש כאבים זה סבבה, אבל תאמין לי שאתה לא רוצה שיגיע היום (חס וחלילה, לא מאחל לך שום דבר כזה) שאתה תיפצע.
ממליץ לך לשפר את הטכניקה שלך בסקוואט ובדדליפט, ואתה תראה גם שיהיה לך יותר קל לעלות את המשקלים, יותר מעכשיו, תעבוד על זה בחיטוב, ומסה הבאה תפציץ

• פותח/ת השרשור
זה שאתה עכשיו לא מרגיש כאבים זה סבבה, אבל תאמין לי שאתה לא רוצה שיגיע היום (חס וחלילה, לא מאחל לך שום דבר כזה) שאתה תיפצע.
ממליץ לך לשפר את הטכניקה שלך בסקוואט ובדדליפט, ואתה תראה גם שיהיה לך יותר קל לעלות את המשקלים, יותר מעכשיו, תעבוד על זה בחיטוב, ומסה הבאה תפציץ

כן גם אני לא מאחל לעצמי או לאף אחד פציעה, בסקוואט לפי מה שאומרים לי פה רק לרדת יותר עמוק. ובדדליפט אני מנסה להחזיק ולשפר את הטכניקה תאמין לי
באמת !

אם הוא ישפר את הטכניקה זה לא מחייב להעלות במשקלים זה יכול אפילו להוריד לו מישקל מהמוט

• פותח/ת השרשור
אם הוא ישפר את הטכניקה זה לא מחייב להעלות במשקלים זה יכול אפילו להוריד לו מישקל מהמוט

לא לא אני מרגיש שינוי באמת ! מאז שאמרו לי שהטכניקה שלי פח שהעליתי את ה250קילו שיפרתי אותה לפחות ב50אחוז אפילו יותר זה שבסרטון הזה לא רואים אותה
בגלל שהמשקל גבוהה וזה rm1. אבל אני בטוח ששיפרתי אותה, היא לא מושלמת כן אבל היא טובה ואני מרגיש שינוי מאז ששיפרתי אותה.

• פותח/ת השרשור
אם כבר עשית משקל כזה, קשה להעלות את הסרטון למשהו נורמלי (יוטיוב?) ככה שגם מאותגרי הפייסבוק יוכלו לראות אותו?

אתה לא באמת מצפה שכל אחד ייצרף אותך כחבר בפפיסבוק בשביל לראות את הסרטון, נכון?

העלה את הסרטון ליוטיוב כך שכל אחד יוכל לראות את זה בפורום ואז האשכול ייפתח שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית