סרטון easy deadlift 265kg

• פותח/ת השרשור
חחח בגיל שלו עניינו אותי דברים אחרים אבל לא משנה (=

גם אותי מעניינים הדברים שאתה מדבר עליהם אני בטוח 😃 צריך לשלב בין חיים לספורט שאתה מתעסק בו. אני נהנה משניהם על הצד הכי טוב שאפשר כמו שצריך לא חחח ?

חזק מאוד כל הכבוד מתי מתחיל חיטוב?

ודרך אגב עם אתה הולך לתחום של הכוח אתה צריך גם לחיצת חזה חזקה תשקיע בה הרבה מסה הבאה וגם בסקוואט הדדליפט שלך כבר קיבל את ההשקעה שלו חחח

• פותח/ת השרשור
חזק מאוד כל הכבוד מתי מתחיל חיטוב?

ודרך אגב עם אתה הולך לתחום של הכוח אתה צריך גם לחיצת חזה חזקה תשקיע בה הרבה מסה הבאה וגם בסקוואט הדדליפט שלך כבר קיבל את ההשקעה שלו חחח

תודה 😃 לצערי אני מתחיל חיטוב רק אחרי שאני יחזור מהgpc, אני בטוח שאני יסע לשם בגלל זה אני לא מתחיל חיטוב. התחרות תתקיים עוד 4 חודשים ,אז 3 חודשים חיטוב ידפקו לי את התחרות, מה שאני כן יעשה זה לא להעלות במשקל שלי. סופ''ש הבא אני מקבל תכנית חדשה לעוד חודשיים ואז אני יעבור לחודשיים על מערכת עצבית. לגבי הדדליפט, המטרה שלי אתו זה להעלות אותו עד גיל 17 ל300קילו. ולגבי הב'נצ אני לא מבין למה אף אחד לא מאמין לי S: אני מתאמץ להעלות את המשקלים שלי אבל כנראה אני לא בנוי לזה, אבל זה לא אומר שאני יוותר על זה. המטרה שלי בב'נצ זה להגיע ל130קילו עד גיל 17 אני חושב שאני יצליח.

תודה 😃

את כל המחמאות כבר קיבלת אז שאלה

בדקת מי מתחרה באליפות העולם לנערים? הכוונה איך זה הולך לפי קטג' משקל גוף? או רק גיל?
ראית מישהו בגילך שמושך יותר (נכון לעכשיו) ?

את כל המחמאות כבר קיבלת אז שאלה

בדקת מי מתחרה באליפות העולם לנערים? הכוונה איך זה הולך לפי קטג' משקל גוף? או רק גיל?
ראית מישהו בגילך שמושך יותר (נכון לעכשיו) ?
אני יודע שיש חן אחד שוקל פחות ממנו ומושך גם סביבות אותו משקל

• פותח/ת השרשור
270 הוא משך בתחרות האחרונה

הוא גדול מימני ב6-5 חודש בתחרות האחרונה הוא משך 270.
התחרות באליפות העולם מתחלקת גם לפי קטוגריות גיל ומשקל
חן משך 270בתחרות האחרונה ואני משכתי 250 (התחרות היתה לפני 41 יום אם אני זוכר טוב) עכשיו אני מושך 265 בקלות אין לי מושג כמה חן מושך.

הוא גדול מימני ב6-5 חודש בתחרות האחרונה הוא משך 270.
התחרות באליפות העולם מתחלקת גם לפי קטוגריות גיל ומשקל
חן משך 270בתחרות האחרונה ואני משכתי 250 (התחרות היתה לפני 41 יום אם אני זוכר טוב) עכשיו אני מושך 265 בקלות אין לי מושג כמה חן מושך.
זה לא מוריד מההישג שלך אחי, תמשיך להפציץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית