הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב, שאלה בפנים.

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
צהריים טובים.
התחלתי חיטוב מיום ראשון הזה.
המשקלים שלי בדדליפט וסקוואט הם על הפנים כיוון שהתחלתי אותם לא מזמן. הסקוואט מכמה סיבות לא אפשר לי להעלות משקל.
דדליפט 130.
סקוואט הגעתי ל80 לו באר, התחלתי הי באר ל50.
בנץ' 107.5 אימון הבא סוגר 110 לשלישיה לפחות.
בנט אובר 80.
פרס- הפסקתי לעשות ב72 וחצי, עברתי ללחיצת חזה בשיפוע חיובי, 90.

אני ממשיך להתקדם יפה מאוד בסקוואט ודדליפט, אך התחלתי חיטוב. מה שאומר שצריך להחליף תוכנית.
עכשיו השאלה היא כזאת:
האם אני יכול להתקדם בתוכנית הלינארית של ביל סטאר ולהשאר במתכונת SS רק בסקוואט ודדליפט( כיוון שאני לא בכיוון של להתקע)? או להצמד לתוכנית ולא להתעסק בקאקה.
תודה.

המטרה של החיטוב היא לא להעלות משקלים ולהתחזק מכיוון שבשביל זה צריך להיות במאזן קלורי חיובי , המטרה של החיטוב היא לשמור על הכוח כמה שאפשר ולא להיפצע ולכן להעלות משקלים ועוד במתכונת של ss היא לא אפשרית בחיטוב ואתה תתקע בזה מהר מאוד

• פותח/ת השרשור
המטרה של החיטוב היא לא להעלות משקלים ולהתחזק מכיוון שבשביל זה צריך להיות במאזן קלורי חיובי , המטרה של החיטוב היא לשמור על הכוח כמה שאפשר ולא להיפצע ולכן להעלות משקלים ועוד במתכונת של ss היא לא אפשרית בחיטוב ואתה תתקע בזה מהר מאוד
קודם כל תודה על התגובה.
שנית, את כל זה אני יודע, אבל למרות זאת, לא כדאי להמשיך להעלות משקלים גם אם אני יתקע מהר מאוד? גם אם זה יהיה 10 קילו דדליפט.

אתה יכול לעשות לינארית רגילה לעשות ריסט של 4 שבועות מהמשקלי עבודה המקסימלים ומאז להתחייל להעלות משקלים עד שתיתקע , אבל אל תשכח לשמור על טכניקה טובה חיטוב זה מאוד מאוד חשוב

• פותח/ת השרשור
נראה לי שלא הבנת אותי.
אני רוצה להמשיך להתקדם מאימון לאימון בדדליפט וסקוואט כיוון שהם נמוכים ואני מרגיש שהתקיעה עוד רחוקה.

נראה לי שלא הבנת אותי.
אני רוצה להמשיך להתקדם מאימון לאימון בדדליפט וסקוואט כיוון שהם נמוכים ואני מרגיש שהתקיעה עוד רחוקה.

תמשיך עד שתתקע.
יכול להיות שזה יהיה מהר מאוד ויכול להיות שלא...אבל תקפיד כמו שאמרו כבר לפני תשמור על תנועה בתרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית