הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע רטבים דלי קלוריות וטעמים

מצב
השרשור נעול

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
נתקלתי באתר הזה שמוכר את הרטבים הללו , אומנם יקר קצת אבל שווה בעיקר לאלו שבחיטוב זה יכול להוסיף המון טעם
http://www.waldenfarms.co.il/
אני חייב לציין שזה לא פרסומת , ואני עושה בתום לב

אני משתמש עם הסירופ מייפל והשוקולד
הם בסדר גמור , אבל קצת יקרים (25 שקל לבקבוק)

נתקלתי באתר הזה שמוכר את הרטבים הללו , אומנם יקר קצת אבל שווה בעיקר לאלו שבחיטוב זה יכול להוסיף המון טעם
http://www.waldenfarms.co.il/
אני חייב לציין שזה לא פרסומת , ואני עושה בתום לב

יצא לי לאכול את רוב הרטבים שלהם

זו חוות דעתי:
אלף האיים- מעולה! באמת, נותן המון טעם לסלט בלי טעם לוואי.
ברביקיו חריף עדין- ממש טעים!, משדרג את החזה עוף וגם מוסיף טעם לסלט.
(אלה שני הרטבים הקבועים שלי, את האלם האיים אני מערבב עם הסלט ואת הברביקיו אני מוזג על החזה עוף)
קיסר- נחמד.
אסייתי- נחמד, כמו סויה כזה...
חרדל ודבש- לא משהו
ברביקיו בטעם דבש- לא משהו
(הבנתי שהניסיונות שלהם לדמות את טעם הדבש לא כל כך מצליח, זה מלווה בהרבה טעם לוואי)
מיונז- לא אהבתי

מייפל- ממש טעים! הוא טוב להמתקה של כל דבר כמעט, כולל העוגת חלבון הספוגית והיבשה שמכינים במיקרו.
שוקולד- גם נחמד אם כי מלווה בטעם לוואי, כדאי לשלב אותו עם המייפל ואז טעם הלוואי די זניח.
תות- את האמת לא כל כך אהבתי, טעם לוואי חריף

• פותח/ת השרשור
מישהו פה יודע אם זה עם ממתיקים מלאכותיים ?

בוא נגיד שתתרחק מכל הרטבים לסלט ולפסטה וכל אלה...
הכי טובים שלהם זה הסירופ שוקולד,סירופ מייפל וכל הריבות פירות למיניהם (גם ה chocolate dip, caramel dip, marshamllow dio טובים)
ניסיתי כמעט את כל המוצרים שהם מוכרים וכל החמאת בוטנים,רטבים לסלט ולפסטה ממש לא טעימים בעיניי

• פותח/ת השרשור
אני יקנה מחר את הסירופ מייפל זה הולך טוב עם הפנקיק חלבון :hoel

בוא נגיד שתתרחק מכל הרטבים לסלט ולפסטה וכל אלה...
הכי טובים שלהם זה הסירופ שוקולד,סירופ מייפל וכל הריבות פירות למיניהם (גם ה chocolate dip, caramel dip, marshamllow dio טובים)
ניסיתי כמעט את כל המוצרים שהם מוכרים וכל החמאת בוטנים,רטבים לסלט ולפסטה ממש לא טעימים בעיניי

עד כמה הטעם של החמאת בוטנים שלהם רחוק מלהיות כמו של חמאת בוטנים רגילה?

כל כך רחוק עד כדי כך שזרקתי את כל האריזה לפח.. גועל נפש וטעם כימי בצורה לא נורמלית, תתרחק גם מהמיונז שלהם

• פותח/ת השרשור
אריאל אפשר מתכון טעים לפנקייק חלבון?

בכיף למה לא ,
לוקחים : 50גרם שיבולת שועל
סקופ חלבון
2 חלבוני ביצה
כפית סודה לשתייה
4גרם סטיביה
אבקת קקאו טבעית 10 גרם [לא חובה]

אופן ההכנה
שמים הכל בבלנדר מערבבים דקה ,
באותו הזמן לרסס ספרי שמן על המחבט .
ברגע שעבר דקה שהתערובת בבלנדר שופכים את הכל לתוך המחבט ,
מחכים 3 דקות בערך והופכים ומטגנים את הצד השני עד שזה מוכן.

דרך אגב אפשר לשים פחות ש''ש אבל אל תשים קצת מידי כי אז הפנקיק יתפרק לך קצת.
ואם אתה רוצה יותר\פחות פנקיק פשוט תשחק עם הכמויות .

הכמויות שרשמתי הם לפנקיק אחד גדול.

נשמע טוב, נראה לי שאני אלך לחפש את זה בחנויות מחר.. תודה ;)

אפשר לברר פה נקודות מכירה:
http://www.waldenfarms.co.il/115947/%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94

אני טעמתי את כל המוצרים שלהם, אהבתי רק את המייפל והאלף האיים. כל השאר ממש לא ואת רובם זרקתי אחרי ניסיון אחד, במיוחד הממרחים.
זרקת? ואוו, זה עד כדי כך גרוע? אולי במחשבה שניה לא שווה לקנות?.. נואש לקצת טעם בחיטוב

זרקת? ואוו, זה עד כדי כך גרוע? אולי במחשבה שניה לא שווה לקנות?.. נואש לקצת טעם בחיטוב
על טעם ועל ריח אין ממש על מה להתווכח, אבל הממרחים בעלי טעם לוואי מאוד חזק וחלק גדול מהרטבים פשוט לא טעימים ולא דומים לטעם שרשום על הבקבוק.

יש בעדן טבע ובכל מיני חנויות טבע קטנות כאלה...
תקנה את האלף האיים והברביקיו חריף עדין, אני גם בדל פחמימה והרטבים האלה מצילים אותי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית