ייעוץ שורפי שומן לא חוקיים

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
הבנתי שרוב השורפים הקיימים בשוק (כלומר החוקיים) הם חרטא. למרות שלא יצא לי להתנסות, ע"פ חוות דעת וגם התרשמות מהמוצרים אני מאמין שמי שאומר את זה דיי צודק וזה באמת חרטא.
אני כרגע בחיטוב כבר שנה, חיטוב מוצלח ב"ה. אני לא מחפש קיצורי דרך.. (טוב אולי כן אבל זו ממש לא הגישה, אני מנסה לשנות את הדרך חיים ולא לקבוע מטרות) קראתי קצת על שורפים "לא חוקיים" שהם מאוד מאוד יעילים.. יש את הdnp הזה אם אני לא טועה שהבנתי שהוא הכי חזק (עד קילו שומן ביום!!) אבל גם מאוד מאוד מסוכן .. אז לא לזה אני מתכוון

בקיצור השאלה איזה שורף "לא חוקי" אתם ממליצים? משהו סביר עם הכי פחות תופעות לוואי ודברים הזויים שיכולים לקרות (זרע צהוב :S:S:S)
והאם ניתן להשיג אותם בארץ (ואם כן, איך?)..

תודה.

עריכה:
מנהלים אני לא יודע אם מותר לדבר פה על זה
בכל מקרה קראתי קצת המלצות וחוות דעת טובות על משהו שנקרא ליפו6 והוא חוקי.. אשמח לקבל את חוות דעתכם האישית האם מומלץ לנסות אותו. (והאם זה יעיל על א"ש גבוה)..

יום טוב.

נערך לאחרונה:
ליפו6 - ניסיתי. ירדתי אבל ירידה מטורפת לא ראיתי רוב הסיכויים שהייתי יורד בדיוק אותו דבר גם בלידיו. אבל אתה יודע ואני לא ציני עכשיו תמיד נחמד לדעת שאתה בולע כדורים ששורפים שומן זה נותן אולי ביטחון כלשהו שאתה בטוח מרזה. לא יודע לי אישית זה עזר יותר מנטלי.

לגבי שורפי שומן לא חוקיים - אם אתה מעל 12-10% אחוז שומן אין לך מה לדבר על זה בכלל. עד12% אתה יכול לרדת טוב מאוד גם בלי לאבד יותר מידי מסת שריר אם גרעון קלורי שלילי ובלי שורפי שומן בכלל. מ12% תוסיף יומיבין ותעבור לדל פחממה ותרד ל10% בכיף...

ליפו 6 מכיל יוהימבין במחיר מופקע וזה מתאים למי שב % שומן נמוך, לכן בשביל זה 10-12% שומן ומטה.
לגבי DNP, שכח מזה - מה גם לא תצליח להשיג את זה וגם אם כן, יש בעיה של מינונים ובד"כ קונים קפסולות ואבקה בנפרד וממלאים את הקפסולות עם משקל מיוחד (שיודע לשקול Mcg בדיוק מירבי). זה מותאם למתחרים מקצועיים ברמה עילית וגם שם לא בטוח.
לגבי דברים שהם יחסית חלשים זה אפדרין ולאחר מכן קלן (כל זה בהנחה שתה בריא ב 100%).

• פותח/ת השרשור
מאיפה אפשר להשיג תאפדירין הזה? זה חוקי בכלל?
ואני שוקל לקנות את הליפו 6 בלאק (הגרסא החדשה עם 5 מיליגרם יהומובין) אני יודע שאני על א"ש גבוה ויכול לרדת לבד אבל זה עדיין יעזור ויזרז במידה מסויימת לא?

מאיפה אפשר להשיג תאפדירין הזה? זה חוקי בכלל?
ואני שוקל לקנות את הליפו 6 בלאק (הגרסא החדשה עם 5 מיליגרם יהומובין) אני יודע שאני על א"ש גבוה ויכול לרדת לבד אבל זה עדיין יעזור ויזרז במידה מסויימת לא?
זה לא חוקי בארץ , אבל זה חוקי במדינות אחרות בעולם. בכל אופן אסור לדבר על סחר סחר בחומרים כאלה בפורום .

אם אתה באחוז שומן גבוה הייתי ממליץ לך על דיאטה רגילה עם גירעון קלורי של 500 ומספיק פחמימה שיהיה לך כוח לאימונים.
וגם אם תהייה באחוז שומן נמוך הייתי ממליץ ללכת על יוהמבין HCL הרבה יותר זול ויותר אפקטיבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית