הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין תאבון! צריך עזרה.

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
שששלום,
אני עכשיו בתקופת מסה, אני מנסה לעלות כמה שיותר במשקל, התחלתי סבבה עליתי 5 קילו בערך בחודש, אבל אני כבר כמעט חודש לא עולה,
אני מרגיש שאני לא אוכל מספיק, אבל זה רק בגלל שאין לי תאבון בכללל, אני לא חושב על אוכל בכלל, ושכן יש אוכל, לא משנה כמה טעים לי, אני אוכל קצת ועוזב,
אני אין לי תאבון פתאום, הייתי אוכל 2 קופסאות טונה ושייק אחרי אימון, עכשיו אני בקושי אוכל חצי קופסה בלי שייק (אין),

מישהו עבר את זה חברה ?, אני לא יודע מה לעשות!

תודה לעוזרים!!

שתחרר קצת אם יש לך תפריט תחרוג ממנו תתפרע קצת על דברים לא טובים
במאכלים שאפשר תוסיף שמן, אפשר גם לעשות שייק טעים בבלנדר עם חלב שיבולת שועל אבקת חלבון ועוד פירות, יוצא הרבה קלוריות, ובכללי תנסה לדחוף יותר אוכל.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה אני לא מצליח, ואין לי תפריט אני אוכל מה שבא לי כויכול, אבל אין תאבון, מדבר על פיצה שווארמה המוברגר דברים כאלה שהייתי אוכל כמו לא יודע מה,
עכשיו פיצה נגיד אני בקושי מסיים משולש, הייתי אוכל 3-4, שווארמה חצי בגט בקושי, וכו' אין תאבון לא יודע למה

אולי אתה בדיכי??
יש תקופות כאלה, אין מה לעשות. אנשים חושבים שכיף לטחון כאילו אין מחר אבל גם את זה צריך לעשות בצורה חכמה אחרת אתה רוצה להקיא אחרי חודש וחצי.

אני מנסה אני לא מצליח, ואין לי תפריט אני אוכל מה שבא לי כויכול, אבל אין תאבון, מדבר על פיצה שווארמה המוברגר דברים כאלה שהייתי אוכל כמו לא יודע מה,
עכשיו פיצה נגיד אני בקושי מסיים משולש, הייתי אוכל 3-4, שווארמה חצי בגט בקושי, וכו' אין תאבון לא יודע למה
נשבע לך שכרגע אכלתי ושראיתי את ההודעה שלך הבטן התחילה לקרקר לי.
באמת יכול להיות שזה יותר פסיכולוגי מאשר קיבולת,
יש מצב אתה לא מרגיש טוב?
אני לעיתים קרובות כשאני חולה גם אם זה וירוס קטן אני מאבד את תחושת התאבון שלי לכמה ימים,
אבל בעקרון שוב- כמו שהמלצתי, תוסיף שמן למאכלים שאתה מבשל, תנסה את השייקר הזה אם יש לך אבקת חלבון- זה גם טעים גם מפוצץ בקלוריות וגם לא כבד.
מקווה שהתאבון יחזור לך =]

לא יודע מה אתך,אבל הרבה פעמים התיאבון שלי תלוי במצב רוח שלי.
למרות שתמיד יש לי מצב רוח למגש פיצה 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע, הייתי מזמימן מגש פיצה כל יום בלילה, כל יום, פתאום הזמנו פעם אחת אכלתי חצי משולש, אותו דבר פעם אחרי זה ואותו דבר לפני יומיים,
עכשיו לפני 10 דקות קיבלתי משלוח של גיינר של DYMATIZE ELITE, קרם עוגיות, נקווה לטוב, כי אני גם ככה קשה לי מאוד לעלות במשקלף אז איך זה בלי תאבון,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית