הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי זמן העמסה - מופנה ל-MOSHE

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
התחלתי חיטוב כמעט לפני חודשיים, הדרך הייתה- דל-פחמימות והעמסה..
אני לא מכניס יותר מ50 גרם פחמימות ולגבי חלבון מגיע ל-180-210 ביום.
משקל התחלת חיטוב 96
משקל כרגע 87
למרות הירידה הזאת אני לא רואה הבדל מטורף שציפיתי לו לאחר חודשיים, בכל מקרה אין לי כרגע תמונה אבל אני מעריך את עצמי בין 14 ל16 אחוזי שומן (הפרדה אחת ברגל, שומן עיקש במתניים עדיין יש מעט, תבנית קלה של ריבועים בבטן, יידים חטובות, עצמות כסל בולטות וגם אלכסונים בולטים מעט)
ביצעתי העמסה כל 14 יום והשאלה היא האם אני יכול אחרי תקופה כזאת ארוכה יחסית לשנות את זמן העמסה ל10 ימים לדוגמה ?
אני פשוט מרגיש שאני מתחיל להתקע והעמסה נותנת לי מין הרגשה של יום אחד שכאילו מאזן הכל ואחרי אני ממשיך עם הדל-פחמימות ומתחילה ירידה מחדש..
כמובן שאם יש עוד אנשים שיודעים לענות על זה בצורה מדוייקת אני אשמח...

לפי מה שאני יודע רק ב14 יום הראשונים בדל עושים אחת ל14 יום העמסה ואחר כך זה אחת ל7-10 יום תלוי בכמות הפחממה

אם כמות חלבון כזו נמוכה תעבור כבר לAD ותהנה מהעמסה פעמיים בשבוע.
אני מאוד אהבתי את הדיאטה הזו

מה ההבדל בין AD לדל פחממה רגיל?

1. הדגש ב AD לא לעבור יותר מ 30- 50 גרם פחמימה ליום במהלך השבוע , שגם זה מגיע רק מירקות אלא אם כן אתה אוכל חלבון ושומן שבהן מסתתרות פחמימות .
2. ההעמסה היא יומיים ב AD וכל 5 יום
3. לא בטוח מה מותר לשחק בדל פחמימה רגיל מבחינת יחס של חלבון שומן פחמימה, אבל ב AD חובה לאכול מספיק שומן לפחות 60% מהחלוקה, אחרת היעילות של הדיאטה ממש פוחתת

אתה יכול גם לבצע העמסות אחת לשבוע בדיאטת דלת פחמימה (קטוג'נית עם העמסות)

לא הבנתם? זה מופנה ל MOSHE! כיוון שמשה יכול להגיב גם באשכול נעול, אני חושב שאני אנעל את זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית