הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ועייפות

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
בזמן האחרון אני ממש עייף באימונים, גם כשניסיתי לישון יותר מהרגיל שלי, אז סבבה במהלך היום הייתי בסדר אבל לקרעת האימון שוב התחילה עייפות באוטובוס בדרך לאימון למשל מתחיל להירדם ובאימון עצמו כמובן מרגיש עייף, במקום להיות באטרף (כמו שכן היה לפני חודשיים) אני יכול לשכב על הרצפה ולהירדם...
וזה עם זה שאני לוקח קפאין לפני אימון ולא מרגיש כלום...

קיצר אז זה יכול להיות בגלל תזונה ? לא מתאושש מהאימונים ?
כי אני שומר על תפריט ממש גבולי יחסית למסה, בחודש האחרון ניראה לי לא עליתי אפילו גרם...

אולי תקח הפסקה של כמה ימים? תאכל בימם האלה קצת יותר פחמימה- אל תדאג לא תשמין.. מנוחה מוחלטת תן לגוף להתמלא חזרה רק יעשה טוב..

אתה פשוט יכול לישון קצת צהריים לפני האימון
אני קבוע נח לפני אימון חצי שעה-שעה מינימום

קח יותר הפסקה בין אימון לאימון (תכניס עוד יום מנוחה באמצע למשל) / שנה תוכנית אימונים / שנה קצת תזונה (הרבה פחממות עם החום הנוראי של הארץ = מוות) / צא לשבוע הפסקה. בתכלס חוסר עליה במשקל לאורך תקופה ארוכה (שלושה שבועות - חודש) לא תמיד מעיד שאתה לא אוכל מספיק, בייחוד אם יש לך כבר "מידה" ואתה יודע כמה אתה צריך לאכול בשביל לעלות.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט יכול לישון קצת צהריים לפני האימון
אני קבוע נח לפני אימון חצי שעה-שעה מינימום
לפעמים אני עושה את זה, זה מאוד עוזר, אין כמו לבוא לאימון אחרי שינה.

קח יותר הפסקה בין אימון לאימון (תכניס עוד יום מנוחה באמצע למשל) / שנה תוכנית אימונים / שנה קצת תזונה (הרבה פחממות עם החום הנוראי של הארץ = מוות) / צא לשבוע הפסקה. בתכלס חוסר עליה במשקל לאורך תקופה ארוכה (שלושה שבועות - חודש) לא תמיד מעיד שאתה לא אוכל מספיק, בייחוד אם יש לך כבר "מידה" ואתה יודע כמה אתה צריך לאכול בשביל לעלות.
ימי מנוחה אין לי איפה להכניס, עושה AB.
אני באמת חשוב שזה התזונה, כי אני עושה דבר כזה:
ה RMR שלי סביבות ה 2000-2100, אני מגיע בממוצע ל 2000 קלוריות מדברים עיקריים, דברים שאני לא סופר זה 1-2 שקיות שוקו, סלטים בארוחה, חומוס, נישנושים קטנים, שתייה מתוקה. אז כל הדברים האלה ביחד אמורים להיות עוד איזה 400-600 קלוריות...
אבל זה הכל די גבולי... במיוחד כשחישובים של קלוריות זה תמיד +/-, וגם הגוף לא סופג הכל ב 100%...
גם יש קטעים שאני כבר סוגר משקל מסוים, ואימון אחרי זה פיתאום עושה פחות חזרות...

ולמה אמרו פה שפחמימות דווקה יכולות לגרום יותר לעייפות ? מה קשור ?

נערך לאחרונה:
בטח שיש לך, במקום יום מנוחה בין B ל-A תעשה יומיים, כלומר ABXXABXX
פחמימות גורמות לתחושת כבדות ולעייפות בגלל רמות אינסולין/סרטונין/בלה בלה.

שמת לב שענית לעצמך? אתה כביכול ב"מסה" ואתה לא עולה במשקל גוף, אתה לא אוכל מספיק ואתה מתחיל להרגיש את זה. תאכל יותר, תוודא שאתה מקבל מספיק חלבון ותוסיף לזה עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית