הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה, חיטוב.

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
היי 😃

בכל מקרה, אני אתחיל בקצת פרטים.

לפני תחילת החיטוב:
גובה: 1.82
משקל : 81
משקלים זהים לאחרי.

אחרי חיטוב:
גובה : 1.82...
משקל : 71.5 בשקילת בוקר עם תחתונים (לא יודע אם זה בסדר לבדוק ככה... אני מניח שבערב אני שוקל יותר).

כמו שאמרתי, המשקלים שלי כרגע הם בערך אותו דבר כמו לפני תחילת החיטוב, אולי אפילו יותר טובים.

בנץ : 100*6*3
כתפיים : 70*6*3
רגליים לא עושה כרגע...

בכל מקרה, אני מרגיש שהפסקתי להתקדם בחיטוב... אני לא רוצה להתחטב עוד יותר מדי , רק כשאני מתיישב וכאלו יש קצת כרס וזה מה שאני רוצה להעלים.

תפריט (בערך, זה לא יותר מדי קבוע).

בוקר:
2 ביצים, קופסת קוטג'/טונה, 3 ירקות.

צהריים:
איזה 5-6 שניצלים/חזה עוף, 5 ירקות.

ערב:
2 ביצים, קופסת קוטג'/טונה, 3 ירקות.

ביום של שניצלים (יותר פחממות) :

אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כוללסידן
2554 קלוריות127 גרם218 גרם124 גרם868 מ"ג

ויותר מאוחר גם שייק חלבון על בסיס מים אם אני לא שוכח.

לפעמים אוכל יותר ירקות... ביום של אירובי אני לפעמים גם מפרגן לעצמי בקערת קורנפלקס ^_^

דעתכם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וואלה... אין לי מושג 😳

אני פשוט הנחתי שקופסת קוטג' + השניצלים/חזה עוף... משלים לי את החלבון שאני צריך, יותר מזה לא עניין אותי יותר מדי.

אני אבדוק באיזה מחשבון ואעדכן.

עריכה:

העלתי ערכים, אני מקווה שלא טעיתי.

נערך לאחרונה:
די בטוח שטעית אחי
הערכים שלך גבוהים, אין מצב שבכאלה ערכים הגעת למשקל הזה אלא אם יש פה כמויות רציניות של אירובי שלא פירטת

• פותח/ת השרשור
מתאמן AB, ארבע פעמים בשבוע.

כל יום שאין אימון אני רץ (3 פעמים בשבוע), 10 קילומטר בקצב 5.5 בערך.

עכשיו אני משנה ל:

2 פעמים בשבוע ריצת נפח - 10 קילומטר.
פעם בשבוע ספרינטים בעלייה.
ועוד פעם בשבוע, ריצת נפח קצרה - 5 קילומטר.

אתה רציני שהערכים גבוהים ? ><", זה נראה כמו כלום אוכל, במאסה אכלתי את כל זה בארוחה אחת בערך :D

אין פה בעיה של ארובי או משהו,
תנסה לקחת שבועיים על מאזן נטרלי ותחזור שוב לדיאטה (תנסה לשנות מאכלים או לגוון)
אם אתה שוב רואה שהחיטוב שלך נעצר סביר להניח שהגעת לסט פוינט שלך, סט פוינט בקצרה הוא מצב שהגוף לא נותן לרדת עוד בשומן כי הוא מרגיש לנכון שהוא נמצא על האידאל בישבילו.
בישביל לעקוף את מצב הסט פוינט אתה תצתרך לעשות דיאטה דלת פחמימות שעובדת על מניפולציות על הגוף שיגרמו לך לרדת עוד בשומן (אני ממליץ על דיאטת Ultimate Diet 2.0 של ליל מקדולנד) או שיש לך אפשרות לעשות אימון להורדת שומן עיקש שלמען האמת עוד לא נסתי ככה שאינני יכול להגיד לך בוודאות שהיא עובדת.
אבל במידה ובחרת לעשות את הדיאטה, אני מזהיר! א-ל תעשה את הדיאטה הזאת אם לא ווידאת שאתה בסט פוינט! כלומר, אם לא לקחת שבועיים נטרלי ובדקת שבאמת הירידה שלך למרות השבועיים נטרלי עדיין תקועה! אם בכול זאת תעשה את הדיאטה ud2 אתה לא תרד כי היא מיועדת רק לאנשים שהגיעו לסט פוינט שלהם.

את המאמרים על הדיאטה תוכל למצוא באתר kilogram
או שפשוט תרשום אתזה בגוגל:
The Ultimate Diet 2.0 – הדיאטה האולטימטיבית
(תכנס לקישור הראשון שתראה זה שייך לקילוגרם)

את המאמר על האימון להורדת שומן עיקש תוכל למצוא גם כן באתר kilogram
תרשום בגוגל: פרוטוקולי השומן העיקש
(וכמובן ללינק הראשון)

שיהיה לך בהצלחה 😉🚬🤪🚬;susss

ודרך אגב,
כשאתה עושה חיטוב אני ממליץ בחום על משקל מטבח זה פשוט פותר המון בעיות!
לפעמים מה שנראה לעין זה לא מה שבאמת וזה גורם לטעויות... כי נגיד בארוחת בוקר פספסת חישוב של איזה 20 קלוריות וגם בצהריים איזה 50 על השניצלים ופתאום בארוחות בין לבין עוד איזה 10 כול אחד וגם בערב (סתם דוגמאות לא מחייב) וכשאתה מחבר הכול יוצא לך איזה 200 קלוריות (קרה לי כבר חחח)
אני אישית מצאתי את עצמי במצב שהייתי צריך לאכול 200 גר' חזה עוף אבל בטעות אכלתי 400 חח אותו דבר בסלט...
כשאתה מגיע למצבים שאתה קרוב לסיום החיטוב זה נעשה יותר קשה ודורש יותר דיוק ולכן משקל מטבח יכול ליהיות הפתרון,

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך על התגובה המפורטת ! 😃

אני לא חושב שהגעתי ל SET-POINT, מהסיבה שאני כן יורד, אבל פשוט לאט... דבר שהוא הגיוני, ככל שמתקדמים הקצב יורד.

אבל הסיבה שפתחתי את האשכול, היא אם אני צריך להוריד את כמות הקלוריות שאני צורך, או שזה בסדר להשאר במצב הזה?? (לפני המעבר לדל פחמימה).

תודה רבה! 😃

תודה רבה לך על התגובה המפורטת ! 😃

אני לא חושב שהגעתי ל SET-POINT, מהסיבה שאני כן יורד, אבל פשוט לאט... דבר שהוא הגיוני, ככל שמתקדמים הקצב יורד.

אבל הסיבה שפתחתי את האשכול, היא אם אני צריך להוריד את כמות הקלוריות שאני צורך, או שזה בסדר להשאר במצב הזה?? (לפני המעבר לדל פחמימה).

תודה רבה! 😃
בדרך כלל מורידים 500-700 (בערך) קלוריות ממה שהגוף שלך שורף לבד, הכל שאלה של כמה מהר אתה רוצה להוריד, אתה יכול גם לאכול 100 קלוריות פחות, אבל יקח לך הרבה מאוד זמן לרדת.

יכול להיות שהגוף שלך יגיב יותר טוב לדל פחמימה או כדאי לך כבר לעבור, לי זה עזר להמשיך להוריד

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת, שמבחינת התפריט שלי... אני פשוט צריך לוותר לגמרי על השניצלים ולעבור לחזה עוף, אני צודק?

ואז פעם בשבוע לעשות העמסה (שזה פשוט לדפוק 400 גרם פחמימה)?

תודה על העזרה 😃

סליחה הרשה לי לתקן את עצמי, כשאני אמרתי לא יורד זה לא באמת לא יורד... אם תעשה גירעון קלורי אתה תרד בכול מצב.. הקטע שזה יהיה הרוב משריר מאשר שומן חח! וזה מצב של סט פוינט..
כשאתה בסט פוינט אתה אכן יורד אבל בקצב איתי וזה מפרק לך הרבה שריר לטובת אנרגיה במקום שומן.
ולגבי מי שרשם למעלה על שיש מצב שהגוף יגיב טוב יותר לדל פחמימה, עוד פעם.. זה מתבטא רק בדיאטות דלות פחמימה וגם לא, כול עוד אתה לא בסט פוינט שלך אתה לא צריך לגעת בכלום, אבל כדי לא למהר להחליט החלטות פזיזות קודם כול תבדוק במדויק את התפריט שלך ואת ערכיו ולוודא שהוא באמת מדויק ואז תעבור לדיאטה דלת פחמימה אם יש צורך ורצון, כידוע, ככול שאתה יורד במשקל ככה הצריכה הקלורית שלך יורדת אז צריך לשנות את התפריט שוב..
לדוגמא: אם פעם הגוף צרך 2000 קלוריות ליום אז הכנסת לו 1500 קלוריות (500 קלוריות ביום-כחצי קילו בשבוע), לאחר זמן מה הורדת במשקל אז הצריכה הקלורית שלך השתנתה מ 2000 ל 1700 (נגיד, לא נכנס לדייקנות) אז זה יוצר גרעון של 200 קלוריות בלבד שזה לא ממש קצב מהיר, אולי זאת הבעיה לך תדע.
במקום שתשאב מכול אחד מידע חלקי אני הייתי ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא שמפורט בוא כמעט הכול על ירידה במשקל וחיטוב הגוף
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית