הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

Oshrat Afriat

משתמש מתחיל
157
0
נק' מוניטין:
0
157
0
הולמספלייס
היי
רציתי לדעת אם לחיצות רגלים על מכשיר (שכל הרגל נלחצת עם משקולות עגולות בצדדים) בעצימות די גבוהה וחזרה של לפחות 3 סטים של 10-12
מספיק או כדאי גם את התרגיל עם המוט על הגב וירידה לישיבה ?
אני די חדשה בעולם הזה אז סליחה עם אנילא ממש מכירה את כל השמות והמושגים ..
תודה

אם אתה עושה סקוואטים או איך שאת קוראת לזה התרגיל עם המוט על הגב וירידה לישיבה זה עדיף על הלחיצת רגליים , והוא אמור להיות התרגיל המרכזי שלך לא הלחיצת רגליים

היי
רציתי לדעת אם לחיצות רגלים על מכשיר (שכל הרגל נלחצת עם משקולות עגולות בצדדים) בעצימות די גבוהה וחזרה של לפחות 3 סטים של 10-12
מספיק או כדאי גם את התרגיל עם המוט על הגב וירידה לישיבה ?
תודה
שלום אושרת,

בעיקרון זה תלוי בשאר תוכנית האימונים שלך, אך ההמלצה היא לעשות סקוואט. אם הטכניקה שלך מספיק טובה בסקוואט, אפשר להפסיק עם הלחיצות רגליים, אין באמת צורך לעשות את שניהם יחד. גישה שנייה תגיד לעשות סקוואט מבלי להתקרב כלל ללחיצת הרגליים, גם אם הטכניקה טובה או לא, אני קצת יותר רך בעניין.

היי,
קצת מצחיק שבגוף ההודעה את כותבת "התרגיל עם המוט על הגב וירידה לישיבה" ובכותרת את יודעת שהוא נקרא "סקוואט". כאן ימליצו עליו בלי שום הסתייגות, אבל בגילך הייתי מציע לך לקבל הדרכה צמודה ממדריך מוסמך לפני שאת מתחילה להעלות משקלים. בכלל, בלי לדעת מה המטרה שלך קשה להציע תרגילים.

היי,
קצת מצחיק שבגוף ההודעה את כותבת "התרגיל עם המוט על הגב וירידה לישיבה" ובכותרת את יודעת שהוא נקרא "סקוואט". כאן ימליצו עליו בלי שום הסתייגות, אבל בגילך הייתי מציע לך לקבל הדרכה צמודה ממדריך מוסמך לפני שאת מתחילה להעלות משקלים. בכלל, בלי לדעת מה המטרה שלך קשה להציע תרגילים.
רוב המדריכים לא יודעים לבצע סקוואט, ככה שהייתי נזהר מלהפנות אותה למדריכים לשם ביצוע סקוואט. רובם יגידו לרדת ל-90 מעלות, מה שיוצר עומס הרבה יותר גדול על הבירכיים ולא מייעל עבודה של שרירים כגון האמסטרינג. בנוסף, יש כל מיני מיתוסים נפוצים בחדר הכושר לא לעבור את קו האצבעות ושאר הירקות.
אז איך כן לעשות נכון ולא לעבוד בטכניקה לקוייה? פה נדרשת למידה אקטיבית או לפנות לאיש מקצוע שבאמת יודע כיצד לעשות את התרגילים הללו לפי הספר.

עדיף סקוואט הוא עובד כמעט על כל הגוף אני חושב אבל אם יש לך רק סקוואט בסמית' אני חושב שעדיף כבר לג פרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית