הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה: מתי לעשות?

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
- יום מנוחה
- יום של אירובי 40 דקות
- יום של אירובי עצים (פרוטוקול3)
- יום של אימון משקולות FBW

תודה לעונים

אתה יודע שאתה אמור לתת פעם בשבוע העמסה ?
מודע

אם הוא לא יעשה כל שבוע הוא יכול לאבד יותר כוח ומסת שריר אבל דעתי הוא יאבד גם יותר שומן.
הסיבה שאני עושה את זה מכיוון שניסיתי על עצמי כל כך הרבה דברים אני בשבלים של ניסוי וטעייה הגעתי למצב די קיצוני בדיאטה שלי ומאוד קשה פיזית ונפשית אבל זה עובד לי כרגע . מה שלא הלך לי לפי הספר. בינתיים אני יורד ולא מרגיש ירידה במסת שריר so far so good /..
על 20 גרם פחמימה אתה יכול בשקט לעשות כול שבוע עשרה ימים ואתה עוד עושה את זה על ניטרלי אז בכלל
80-100 זה לא כמות כזאת גבוהה והוא עוד עושה את זה פעם בשבועיים

עם 20 גר' ליום אני יכול לעשות פעם בשבוע עשרה ימים אז על 80-10 גר' ליום פעם בשבועיים זה לא הרבה ? תסתכל על היחס בין הפחמימה לזמן ביצוע העמסה. זה הרבה
צודק 100% היציאה לניטרלי הזה זה יותר כי נמאס קצת מי דיאטה בכללי, וגם אימון משקולות אחרון הייתי מה זה חלש אני מקווה זה גם יעזור.

לפי הכתיבה שלך זה היה נשמע כמו העמסה ''נפשית'' מכיר את ההרגשה ,
אבל באמת ממליץ לך להישאר על ניטרלי ולפי תפריט מסודר למרות שבהעמסה ''נפשית'' לא יזיק צ'טים פה ושם
אבל זה לא שווה את הרגשות אשם שלאחר מכן 😉

• פותח/ת השרשור
לפי הכתיבה שלך זה היה נשמע כמו העמסה ''נפשית'' מכיר את ההרגשה ,
אבל באמת ממליץ לך להישאר על ניטרלי ולפי תפריט מסודר למרות שבהעמסה ''נפשית'' לא יזיק צ'טים פה ושם
אבל זה לא שווה את הרגשות אשם שלאחר מכן 😉

הגדרתה בול: העמסה נפשית. ולא אני יותר צנוע אני אני לא צריך גלידות ופיצות כדי להרגיש טוב. סך כל משהייתי צריך זה יום מנוחה ,300 גרם פסטה ולחמנייה שתיים עם קוטג'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית