הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה: מתי לעשות?

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
- יום מנוחה
- יום של אירובי 40 דקות
- יום של אירובי עצים (פרוטוקול3)
- יום של אימון משקולות FBW

תודה לעונים

כי המטרה של העמסה זה למלא את מאגרי הגליקוגן ואם אתה נגיד עושה העמסה ביום של אירובי זה פוגע באיכות שלה

ממליץ להישאר בנטרלי בהעמסה .
בכמות פחמימה כמו שלך אין טעם במאזן חיובי אלא אם כן זה נפשי מה שלא אמור להיות לך כי החיטוב שלך די קל .

בכמות פחמימה כמו שלך אין טעם במאזן חיובי אלא אם כן זה נפשי מה שלא אמור להיות לך כי החיטוב שלך די קל .

אני גם תומך בהעמסה על ניטרלי אבל תלוי כמה זמן הוא לא עשה העמסה אם זה יותר משבועיים לך על חיובי

• פותח/ת השרשור

אני גם חשבתי לכוון הניטרלי זה נירא לי משאני יעשה. ד"א לא ישנתי בכלל בלילה (כנרא בגלל קפאין) ובגלל זה היום אני מעדיף לא לככת לאימון אז אני כבר שאני יעשה תעמסה היום, חוסר שינה מוחלט יכול לפגוע באיכות העמסה? או שזה לא קריטי?

אני גם תומך בהעמסה על ניטרלי אבל תלוי כמה זמן הוא לא עשה העמסה אם זה יותר משבועיים לך על חיובי

שבועיים וחצי אבל אני כבר לקראת הסוף אז אני יעשה ככה על ניטרלי בעיקר כדי לתת לעצמי קצת מנוחה מי דיאטה הזאת ואז עוד 10 ימים אני יצא לניטרי בכלל אז זה לא קריטי.

לא קריטי בכלל הוא לא חייב לעשות העמסה בכלל , אתה יכול למשוך עוד שבוע וחצי ככה בלי העמסה בכיף.
קח בחשבון שהוא נמצא על כמות פחמימה יחסית גבוהה.
אני לצורך העיניין על דל פחמימה (20 גר' ליום) גרעון יומי של 700 קל' ועושה העמסה שבת כן שבת לא ובהעמה אני משתדל להישאר נטרלי .
עובד לי מצויין בינתיים .

לא קריטי בכלל הוא לא חייב לעשות העמסה בכלל , אתה יכול למשוך עוד שבוע וחצי ככה בלי העמסה בכיף.
אני לצורך העיניין על דל פחמימה (20 גר' ליום) גרעון יומי של 700 קל' ועושה העמסה שבת כן שבת לא ובהעמה אני משתדל להישאר נטרלי .
עובד לי מצויין בינתיים .

אתה יודע שאתה אמור לתת פעם בשבוע העמסה ?

על 20 גרם פחמימה אתה יכול בשקט לעשות כול שבוע עשרה ימים ואתה עוד עושה את זה על ניטרלי אז בכלל
80-100 זה לא כמות כזאת גבוהה והוא עוד עושה את זה פעם בשבועיים

• פותח/ת השרשור

צודק 100% היציאה לניטרלי הזה זה יותר כי נמאס קצת מי דיאטה בכללי, וגם אימון משקולות אחרון הייתי מה זה חלש אני מקווה זה גם יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית