הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעייה באוברהד סקוואט

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
שלום,
בעקבות נסיונות כושלים לאוברהד סקוואט אני כותב פוסט זה בתקווה לקבלת תרגילי גמישות לכתפיים/לגב.
הבעיה נמצאת אצלי בסנאץ' כאשר אני מכריח את עצמי לרדת לבור עם המשקל מעל הראש מעל משקל מסוים(40 במקרה שלי),ניסיתי לרדת באיטיות והבנתי שככל שאני יורד מהנק' שבה המוט נעול כבר מעל הראש כלומר בירידה של 1/8~ אוברהד סקוואט ומטה המוט מתקדם מעבר לכתפיים ונופל.

המאמן אומר שעם הזמן אני אצליח לרדת נמוך אבל אני באמת מרגיש שהגמישות מגבילה אותי ולכן ארצה לשפר אותה.
כמו כן הייתי רוצה לציין שאני משתמש כרגע באולסטאר עד שנארגן הזמנה מסודרת של נעליים,האם זה יכול להיות עוד גורם מגביל?
תודה לעוזרים ומצטער על החפירה 🚬🤪🚬

לא הבנת איפה הגמישות נכנסת פה עם אתה מצליח לרדת לסקוואט רגיל?
תצלם את הסקוואט מעל הראש שלך ותעלה לפה

כי בד"כ אנשים לא מגיעים לעומק מספיק בלי לאבד את המוט קדימה. בגלל גמישות של הכתפיים.

זובי קואורדינציה. לא מסוגלים לשמור טורסו מספיק זקוף בגלל אגן סגור, ולא מצליחים לשמור מוט מעל האוזניים בגלל כתפיים וגב עליון.

מה שהגדרת פה זו קוארדינציה בין שרירית
אבל אין ספק שאם אין למשהו מספיק גמישות יהיה לו יותר קשה אבל ברגע שיש את הגמישות של הפרס והדיפ סקוואט טובים
אז הבעיה משם היא רק של קוארדינציה

נערך לאחרונה:
אני אומר שמשם אין שום בעייה. ברגע שתהיה הגמישות המספיקה במקומות שדיברתי עליהם, זה יעוף.

• פותח/ת השרשור
מה שהגדרת פה זו קוארדינציה בין שרירית
אבל אין ספק שאם אין למשהו מספיק גמישות יהיה לו יותר קשה אבל ברגע שיש את הגמישות של הפרס והדיפ סקוואט טובים
אז הבעיה משם היא רק של קוארדינציה

רגע אחד,לאוברהד סקוואט צריך קורדינציה בין שרירית יותר גבוהה מלסנאץ'? וואלה.....

קצת מטאטא לפני כל אימון ויהיה בסדר, תודה חבר'ה!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית