הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסת השריר והמרץ הכללי

dudubitn

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,

אני מקיים תוכנית אימונים מזה 3 חודשים, שכוללת בשלב הראשון הורדה במשקל, בשלב השני שריפת השומן ובשלב השלישי חיטוב.
ירדתי במשקל מ91 ל81 ק"ג, גובהי 1.90 ואני בגיל 35. אני אוכל ארוחות מאוזנות קלורית עם אחוזי חלבון ופחמימות גבוהים מופחתות קלוריות סוכרים ושומנים..
ארוחות שכוללות אורז, קטניות, ירקות, בשרים, אומגה 3, לחם קל, גבינות מופחתות שומן, ביצים ופירות בודדים במהלך היום. השתייה היא אך ורק מים.

המטרה שלי היתה בעיקרון הורדת אחוזי שומן באיזור הבטן ששם היתה לי כרס קטנה. אני מקיים אימוני כושר ביתיים עם משקולות בשיטת הafter burn ובחודש וחצי האחרונים הוספתי גם הליכה מהירה של 3 קילומטר ביום (2 סטים של 1.5 קילומטר ביום) הירידה במשקל התבצעה אך מסת השריר לא עלתה. אני חטוב יותר באיזור הכתפיים והידיים אך ללא מסה. בשבוע האחרון אני מרגיש חולשה כללית בגוף ועצלות בגוף במהלך האימונים. בניגוד לעבר.

אני מעוניין להעלות במסת השריר ולהעלות את המרץ, האם מומלץ לי לקחת קראטין טהור מונוהדרייט?

תודה רבה,
דודו

קודם כל אתה לא יכול לרדת ולעלות בו זמנית,אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות וללכת על זה.
אם אתה רוצה לעלות במסה אז פשוט תתחיל לאכול יותר- לא יודע עד כמה אתה תגדל בלי אימונים בחדר כושר.
לגבי התפריט שלך זה לא חכם במיוחד לוותר על שומן, הגוף שלך צריך שומן בעיקר מהחי-בשר,גבינות וביצים(יש בפורטל מאמרים שיסבירו לך על החשיבות של שומן)
לוותר על סוכרים זה תמיד טוב, תצמד לאורז, תפוחי אדמה וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית