הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תוכנית תזונה שלי(PHONIX כנס)

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
תוכנית התזונה שלי, PHONIX אני יודע שאמרת שבמסה לא חובה לאכול בתוכנית מסודרת ואפשר לאכול מה שבא לך ובכמויות, אבל אני חשבתי על זה ואני חושב שזה לא יהיה לי נוח...
אם יש לי תוכנית מסודרת אני לא יסתבך, אז חשבתי אולי אני יכין תוכנית תזונה עם בערך 2900 קלוריות ואני ירשה לעצמי לעשות צ'טים לעיתים קרובות(בגלל שאני במסה,חיטוב זה משהו אחר)
אז הנה היא :

ארוחת בוקר-
4 משמשים מיובשים
2 כוסות צ'ריוס
1.5 כוס חלב 3%
ארוחת ביניים-
4 פרוסות לחם מלא
4 פרוסות פסטרמה הודו
2 כפיות חומוס
2 כפיות צ'ילי מתוק
ארוחת צהריים-
200 גרם חזה עוף
2 כוסות אורז לבן
ארוחת 4-
נס קפה
2 כפיות סוכר לבן
שליש כוס חלב 3%
בננה
ארוחת 5-
אריזת טונה במים
מקושקשת מ-2 ביצים
כף שמן זית
2 כפות קוטג 9%
2 לחם מחיטה מלאה.
ארוחת ערב-
2 כפות קוטג 9%
1 מלפפון
1 עגבניה
טונה בשמן
ארוחה לפני שינה-
יוגורט דנונה 3%
2 כפיות דבש
בננה

ערכים
קלוריות- 2971 קלוריות
פחמימות- 292 גרם
חלבונים- 193 גרם
שומנים- 102 גרם
סיבים תזונתיים- 33.4 גרם

תודה רבה לכולם ואל תשכחו שאני במסה אין צורך להגיד לי להוריד באחוזים של הקוטג או דברים כאלה..
PHONIX מחכה גם לתשובה ממך.

🥷

זה לא קשור מסה או לא, בקוטג' 9% יש יחסית הרבה שומן רווי וזה סתם מיותר כי לדעתי 3% או 5% יהיה אותו הטעם, אבל החלטה שלך.
אני לא יודע איך הגעת ל100 גרם שומן בתפריט הזה, זה לא מסתדר לי, במקום החומוס הייתי מחליף את זה בטחינה.
ד"א אל תחשוב שאם אתה במסה אתה סופרמן ואפשר הכל, אפשר זה נכון אבל עניין של מינון, גם בחיטוב אפשר הכל אם תתחיל ללכלך יותר מדי ותגיד כל פעם "אני במסה מותר לי הכל" זה יגמר לא ממש טוב בלי שתשים הרבה לב.
בהצלחה.

חוץ מזה שלקוטג' 9 אחוז יש טעם לוואי של חרא
תאמת הייתי מעדיף כבר 1% (מבחינת הטעם), ביום יום אני אוכל בד"כ 5 אחוז.
הייתי מחליף את הצ'יריוס בש"ש (אם היא טעימה לך) כי זה יוצא יותר משתלם
ואוכל פחות ארוחות, מטעמי נוחות.
ובאמת אל תחשוב שאתה יכול סתם לדחוף כי אתה יכול סתם להעלות בכמויות של שומן. תהיה בדרך אמצע- אל תהיה יותר מידי קפדן ומצד שני אל תטחן סתם מעל מה שאתה צריך ותגיד מותר לי אני במסה....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הורדתי את האחוזים בקוט'ג ל-5%
עכשיו הערכים נראים ככה:

קלוריות- 2948 קלוריות
פחמימות- 301 גרם
חלבונים- 195 גרם
שומנים- 95 גרם
סיבים תזונתיים- 33.4 גרם

יותר טוב?
תודה..

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בהתאם יש לי כל מה שאני צריך לרגע זה:
מוט אולימפי
ספה
93.5 קילו של פלטות
פולי
ועוד מכשיר לרגליים

אבל אני לא משתמש בפולי ובמכשיר לרגליים, כי אני עושה SS, שאני יתחיל לגרד את ה93.5 קילו(ייקח זמן) אז אני יקנה עוד פלטות..
עוד חוות דעת על התוכנית בבקשה..

אני לאדע, קראתי רק את ההתחלה אבל בכל הדברים בקשר לתפריטים כאלה אין לי מושג כי זה התעסקות עם סוגי שומן, סידן, סוגי חלבון ואין לי מושג מה עושים בדברים כאלה...
מה שאני יודע זה שהדבר הכי כיף במסה זה שאתה צריך לאכול, ואין לך גבולות בקלוריות (אני לא מאמין במסה נקייה), ומה שעושים זה אוכלים כל דבר שאפשר, חמאת בוטנים, שוקולד, כל הדברים שבחיטוב היית רוצה לאכול, פה אתה דוחף אותם כמו גדול D: שלא נתחיל לדבר בכלל על כמה פיצות אכלתי

במסה שלי הייתי פשוט הייתי אוכל מספיק חלבון, ואז הייתי אוכל הרבה שוקולד, מלא פסטה עם כל מני רטבים, פשוט דוחף מכל הבא ליד P: והייתה לי אחלה עלייה במשקלי העבודה (אתה יכול להסתכל בלוג) ואחלה עלייה במשקל 😃
אם אתה לא חושב שהדרך שלי טובה לך, תלך על מה שמשה אומר, הוא מבין הרבה יותר ממני 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שיהיה לי יותר נוח תוכנית מסודרת כי אני יידע מה אני צריך לאכול, אני לא יתחיל לחפש אוכל במקרר.
אני גם לא יצטרך לחפש דברים שונים בכלבו, אני פשוט יידע מה לקנות.
מה אתה אומר שאני ישמור על התוכנית תזונה הנ"ל.
ובימי שישי שבת שבימים האלו אני מרשה לעצמי לאכול דברים לא לפי התוכנית תזונה, אז בימים ההאלו אני יאכל מה שבא.
ויום ראשון עד יום חמישי ישמור על התוכנית תזונה..
נשמע בסדר?

אני חושב שיהיה לי יותר נוח תוכנית מסודרת כי אני יידע מה אני צריך לאכול, אני לא יתחיל לחפש אוכל במקרר.
אני גם לא יצטרך לחפש דברים שונים בכלבו, אני פשוט יידע מה לקנות.
מה אתה אומר שאני ישמור על התוכנית תזונה הנ"ל.
ובימי שישי שבת שבימים האלו אני מרשה לעצמי לאכול דברים לא לפי התוכנית תזונה, אז בימים ההאלו אני יאכל מה שבא.
ויום ראשון עד יום חמישי ישמור על התוכנית תזונה..
נשמע בסדר?
כל עוד זה על מאזן חיובי זה בסדר...
אבל לדעתי מיותר לאכול כל פעם אותו דבר במסה :S
תלך לסופר, קנה שוקולד, חמאת בוטנים, כל מיני דברים כאלה שמכינים בתנור פיצות, ציפס, וכל דבר שאתה רואה שנראה טעים כנראה גם מפוצץ בקלוריות D:
אפילו לך תקנה עוגת יום הולדת כזו ותתפנק לך 🤘

ונאאאא אין על משה :120ag:

• פותח/ת השרשור
מה שאני אומר שמיום ראשון עד יום חמישי אני יאכל לפי התוכנית ומיום שישי עד שבת אני ירשה לעצמי ל"התפרע"
ולאכול מה שבא לי, גם חלק מהדברים שהזכרת למעלה..
זה יהיה שני ימים בשבוע של צ'יט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית