הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אז גם אני 3 חודשים בחיטוב

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
קצת יותר אבל בסדר..
בן 17
1.79
75 קילו
15~ אחוז שומן אולי קצת פחות..

3 חודשים בחיטוב
התחלה: 85 קילו

עכשיו

וסתם כי אני ילד אינסטגרם ואהבתי את זאת

כל הכבוד על הירידה סחתיין גבר !!
נראה 12-13 אחוז תן עוד חודש חיטוב חזק ותתחיל מסה ..

ד''א אתה על דל פחמימה ? ואם כן כמה ?

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בניטרלי כבר שבוע וב17 אני חוזר ומוריד פחמימות לאיזור ה80-90
לא נראה 12 13 בחיים לא חחחח

כל הכבוד על הירידה סחתיין גבר !!
נראה 12-13 אחוז תן עוד חודש חיטוב חזק ותתחיל מסה ..

ד''א אתה על דל פחמימה ? ואם כן כמה ?

אל תזרוק סתם מספרים, זה הכי קל .
אתה בכיוון של 16 אחוז פלוס מינוס
אחלה ירידה אני הייתי ממשיך בחיטוב !

ואוו שינוי אדיר
בכל מקרה נשאר לך קצת עור עודף בחזה, אתה מתכוון לרדת עד שזה יעלם או פשוט לעבור על זה ובחיטוב הבא כבר פחות יראו את זה ( תהיה עליך יותר מסת שריר) ?

• פותח/ת השרשור
זה נראה שמיצית את החיטוב, לדעתי תכנס למאסה- חסר עליך בשר, והרבה
אני דווקא אוהב את המסה שיש עליי כרגע אני מתכוון לעלות כמובן עוד אבל אני לא חושב שמיציתי את החיטוב, ממש לא, לפחות לא עד שהמותניים יהיו צרות.
אל תזרוק סתם מספרים, זה הכי קל .
אתה בכיוון של 16 אחוז פלוס מינוס
אחלה ירידה אני הייתי ממשיך בחיטוב !
אני ממשיך והאמת שיערתי שאני ב15 אחוז ככה החזה יוצר אשליה ממש חרא של אחוז שומן גבוה..
ואוו שינוי אדיר
בכל מקרה נשאר לך קצת עור עודף בחזה, אתה מתכוון לרדת עד שזה יעלם או פשוט לעבור על זה ובחיטוב הבא כבר פחות יראו את זה ( תהיה עליך יותר מסת שריר) ?
זה גם עור עודף וגם גינקומסטיה אז אני עובר ניתוח ובנוגע לעור מקווה שיסתדר מסה הבאה..
תודה אחי!

נראה לי שגם לי יש קצת עורף עודף בבטן וטיפה בחזה, אבל זה לא רציני וגם אני מתכוון לחכות למסה הבאה במקום להלחם בזה עכשיו...

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד אלי, שינוי מעולה.
במקומך לא הייתי ממשיך לאזור ה-10% אלא עוצר ב-12% כדי שלפחות ישאר ממך קצת בשר

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד אלי, שינוי מעולה.
במקומך לא הייתי ממשיך לאזור ה-10% אלא עוצר ב-12% כדי שלפחות ישאר ממך קצת בשר
הרף שלי זה 12, אם אני אראה שאני מגיע לאיזור הזה ומתחיל להתקע, מתחיל להרגיש לא טוב, יורד יותר מדי במסה -אני אעצור
בכללי חשבתי לעצור באיזור ה70-72 קילו, נראה איך אני אראה כבר אז וזהו...

חיטוב מצויין אם תמשיך לא ישאר ממך כל כך הרבה תן מסה

מבחינת מסה לטווח ארוך אני מעדיף שהסט פוינט יהיה נמוך לא כמו שנה שעברה שעצרתי חיטוב ב13 אחוז והתחלתי מסה כבר על אחוז שאני אמור לסיים אותה.. זה מה שגרם לי להיראות בסוף המסה כמו שנראתי.

הרף שלי זה 12, אם אני אראה שאני מגיע לאיזור הזה ומתחיל להתקע, מתחיל להרגיש לא טוב, יורד יותר מדי במסה -אני אעצור
בכללי חשבתי לעצור באיזור ה70-72 קילו, נראה איך אני אראה כבר אז וזהו...

מבחינת מסה לטווח ארוך אני מעדיף שהסט פוינט יהיה נמוך לא כמו שנה שעברה שעצרתי חיטוב ב13 אחוז והתחלתי מסה כבר על אחוז שאני אמור לסיים אותה.. זה מה שגרם לי להיראות בסוף המסה כמו שנראתי.
אתה שואף לסיים את המסה ב13 אחוז? זה ראלי בעינך?

אני אומר תמשיך בחיטוב תשיג את המטרות שלך,
ככה אתה גם תתחיל מאסה מאחוז שומן טוב ולעתיד זה רק ישתלם לך

לפי השינוי שלך אני יכול להגיד שלא חסרה לך משמעת עצמית וגם לא רצון, לכן אני חושב שלא משנה מה תעשה, יש לך שילוב מנצח ביד ובגלל זה אתה רק צריך לבחור את הדרך הנכונה ולא לעשות טעות בהחלטה על המטרה.
אני מעריך אותך כ-15 אחוז לערך.. אני חושב שתתן עוד 3-4 שבועות חיטוב על מנת למצות את החיטוב באמת וגם להגיע ל"נקודת התחלה" טובה לפני המאסה...
אל תנסה למשוך את החיטוב יותר מזה כי באמת לא ישאר ממך כלום ויותר מזה, אפשר לראות שהגוף איבד את הצורה שלו במקצת...
אני מניח שיש לך נטייה להשמנה, לדעתי כדאי שתתחיל במאסה מבוקרת, תלביש קצת בשר עלייך ומשם תראה איך העניינים זורמים..
שיהיה לך בהצלחה וכל הכבוד כרגע אתה בדרך הנכונה !

אחלה שינוי.יש עוד תמונות?
וצלם תמונות באותה פוזה של ה"לפני" לצורך השוואה מדויקת יותר

אני מרגיש שאתה די תקוע
אתה עולה במסה מחטב ונשאר בלי הרבה שריר
ככה כבר המון זמן
אתה משקיע יותר בחיטוב שלך מאשר במסה איכותית
אפשר לדעת את זה לפי האשכול הקודם שלך שאחרי שבוע של חיטוב ראו כבר שהבטן שלך מתכווצת
מסה זה לא רק נוזלים חביבי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית