עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד על הירידה סחתיין גבר !!
נראה 12-13 אחוז תן עוד חודש חיטוב חזק ותתחיל מסה ..
ד''א אתה על דל פחמימה ? ואם כן כמה ?
אני דווקא אוהב את המסה שיש עליי כרגע אני מתכוון לעלות כמובן עוד אבל אני לא חושב שמיציתי את החיטוב, ממש לא, לפחות לא עד שהמותניים יהיו צרות.זה נראה שמיצית את החיטוב, לדעתי תכנס למאסה- חסר עליך בשר, והרבה
אני ממשיך והאמת שיערתי שאני ב15 אחוז ככה החזה יוצר אשליה ממש חרא של אחוז שומן גבוה..אל תזרוק סתם מספרים, זה הכי קל .
אתה בכיוון של 16 אחוז פלוס מינוס
אחלה ירידה אני הייתי ממשיך בחיטוב !
זה גם עור עודף וגם גינקומסטיה אז אני עובר ניתוח ובנוגע לעור מקווה שיסתדר מסה הבאה..ואוו שינוי אדיר
בכל מקרה נשאר לך קצת עור עודף בחזה, אתה מתכוון לרדת עד שזה יעלם או פשוט לעבור על זה ובחיטוב הבא כבר פחות יראו את זה ( תהיה עליך יותר מסת שריר) ?
שיהיה בהצלחהנראה לי שגם לי יש קצת עורף עודף בבטן וטיפה בחזה, אבל זה לא רציני וגם אני מתכוון לחכות למסה הבאה במקום להלחם בזה עכשיו...
תודה יא אח על מלאיפה אלי בהצלחה בהמשך
הרף שלי זה 12, אם אני אראה שאני מגיע לאיזור הזה ומתחיל להתקע, מתחיל להרגיש לא טוב, יורד יותר מדי במסה -אני אעצורכל הכבוד אלי, שינוי מעולה.
במקומך לא הייתי ממשיך לאזור ה-10% אלא עוצר ב-12% כדי שלפחות ישאר ממך קצת בשר
חיטוב מצויין אם תמשיך לא ישאר ממך כל כך הרבה תן מסה
אתה שואף לסיים את המסה ב13 אחוז? זה ראלי בעינך?הרף שלי זה 12, אם אני אראה שאני מגיע לאיזור הזה ומתחיל להתקע, מתחיל להרגיש לא טוב, יורד יותר מדי במסה -אני אעצור
בכללי חשבתי לעצור באיזור ה70-72 קילו, נראה איך אני אראה כבר אז וזהו...
מבחינת מסה לטווח ארוך אני מעדיף שהסט פוינט יהיה נמוך לא כמו שנה שעברה שעצרתי חיטוב ב13 אחוז והתחלתי מסה כבר על אחוז שאני אמור לסיים אותה.. זה מה שגרם לי להיראות בסוף המסה כמו שנראתי.
אתה שואף לסיים את המסה ב13 אחוז? זה ראלי בעינך?