U UBDead משתמש מתחיל 92 0 נק' מוניטין: -9 0 92 0 8/6/12 #1 עם הזמן כנראה שלא הקפדתי מספיק על פיתוח הכפתיים ונוצר לי הבדל ענק בין הכתפיים ליד אחורית\יד קדמית. הכתף שלי קטנה בצורה משמעותית ביחס להמשך היד. איך אני יכול לתקן את זה ולהגיע לאיזון, שזה יראה נורמלי?
עם הזמן כנראה שלא הקפדתי מספיק על פיתוח הכפתיים ונוצר לי הבדל ענק בין הכתפיים ליד אחורית\יד קדמית. הכתף שלי קטנה בצורה משמעותית ביחס להמשך היד. איך אני יכול לתקן את זה ולהגיע לאיזון, שזה יראה נורמלי?
S shanidaniel משתמש פעיל 999 4 נק' מוניטין: 437 0 999 4 8/6/12 #2 תרשום את המשקלי עבודה שלך פה ואני יתן לך המלצה... תצטט את ההודעה שלי מתי שאתה מגיב בשביל שאני יראה את זה. Upvote 0 Downvote
תרשום את המשקלי עבודה שלך פה ואני יתן לך המלצה... תצטט את ההודעה שלי מתי שאתה מגיב בשביל שאני יראה את זה.
U UBDead משתמש מתחיל 92 0 נק' מוניטין: -9 0 92 0 9/6/12 פותח/ת השרשור #4 אני לא ממש יודע את המשקלי עבודה שלי... בעיקר במכונות אני עושה, אבל בעיקרון אם יש לי חלק לא פורפוציונלי ואני רוצה לפתח אותו מהר יותר מהחלקים האחרים כדי להגיע לאיזון. איך אני עושה את זה? Upvote 0 Downvote
אני לא ממש יודע את המשקלי עבודה שלי... בעיקר במכונות אני עושה, אבל בעיקרון אם יש לי חלק לא פורפוציונלי ואני רוצה לפתח אותו מהר יותר מהחלקים האחרים כדי להגיע לאיזון. איך אני עושה את זה?
D DORON_DORON משתמש מתחיל 13 0 נק' מוניטין: 0 0 13 0 13/6/12 #5 תעבוד פחות על הידים ויותר על הכתפיים Upvote 0 Downvote