הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Deadlift

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
אתמול עשיתי בפעם הראשונה deadlift בהתחלה עשיתי סט עם מוט ריק והקפדתי על הקטע של לשמור על הגב ישר, שמתי לב שאני עולה הוא טיפה מתגעל.
עשיתי אחרי זה עוד סט עם 5 קילו בכל צד והשתדלתי שהוא לא יתעגל ורק בחזרה האחרונה הוא התעגל לי והמשקל עף בכלל לא התאמצתי.
אחרי זה עשיתי עוד סט עם 10 קילו בכל צד, גם פה לא התאמצתי ושמרתי על טכניקה דיי טובה.
היום קמתי בבוקר שכל הגב התחתון שלי תפוס:

Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/833/spinal.jpg/
זה נורמלי ?

נערך לאחרונה:
תן לי להבין, אתה עושה תרגיל מסויים בפעם הראשונה, אחד מהשרירים שפועלים בתרגילים נתפס כצפוי, ואתה חושב שזה רעיון טוב להספים את הפורום עם שטויות? תשתמש באשכול השאלות המפגרות ואל תהיה ליצן.

• פותח/ת השרשור
תן לי להבין, אתה עושה תרגיל מסויים בפעם הראשונה, אחד מהשרירים שפועלים בתרגילים נתפס כצפוי, ואתה חושב שזה רעיון טוב להספים את הפורום עם שטויות? תשתמש באשכול השאלות המפגרות ואל תהיה ליצן.

תודה.........

אתה צודק
אבל טיפה כבוד לא יזיק..

• פותח/ת השרשור
נכון, טיפה כבוד לפורום ולהשקעה של הצוות בו, בלי להתעלם מהנעוצים, עשרות המאמרים, החוקים, והאשכולום הייעודיים. טיפה כבוד.
הדבר האחרון שהעלמתי ממנו זה מהנעוצים והמאמרים...
קראתי את המאמר על SS איזה 10 פעמים...
קראתי פה בהרבה אשכולות....
כולה שאלתי אם זה נורמלי שנתפס לי הגב תראה איזה סיפור עשית מזה.

זה נורמלי אחי זוקפי הגב שלך לא רגילים כנראה לזה אל תדאג לאט לאט אתה תתרגל גם לי היה ככה אני זוכר שהפסקתי וראיתי שעבר לי אחרי שלושה ימים פשוט אתה צריך לחזק אותם אל תתרגש בגלל שזה גב באותה מדה היה יכול להתפס לך הארבע ראשי בסקוואט או הכתפף בפרס

• פותח/ת השרשור
זה נורמלי אחי זוקפי הגב שלך לא רגילים כנראה לזה אל תדאג לאט לאט אתה תתרגל גם לי היה ככה אני זוכר שהפסקתי וראיתי שעבר לי אחרי שלושה ימים פשוט אתה צריך לחזק אותם אל תתרגש בגלל שזה גב באותה מדה היה יכול להתפס לך הארבע ראשי בסקוואט או הכתפף בפרס
כן את זה כבר הבנתי...
הכאבים עברו תודה בכל מקרה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית