שלום לכולם!
לא מזמן פתחתי כמה נושאים שבלבלו אותי נורא בקשר ללימודים בחו"ל.
ובכן, החלטתי מה אני באמת רוצה.
בקשר למקצוע-הנדסת מכונות.
להתחיל להתקבל לאוניברסיטה זה ממש כאב ראש וסיכוי קטן כי בתיכון לא השקעתי בלימודים ועכשיו ללכת לשפר בגרויות זה באמת סיפור.:(
מצאתי משהו מאוד נחמד במקום!
במכללת ספיר יש מסלול ללימודי הנדסה שנותן לך את האפשרות לעבור לשנה ב' והלאה לאוניברסיטת בן גוריון למי שעונה על דרישות הקבלה לשם במהלך שנה א'.
להתקבל לשם לא ממש בעיה:
לא מזמן פתחתי כמה נושאים שבלבלו אותי נורא בקשר ללימודים בחו"ל.
ובכן, החלטתי מה אני באמת רוצה.
בקשר למקצוע-הנדסת מכונות.
להתחיל להתקבל לאוניברסיטה זה ממש כאב ראש וסיכוי קטן כי בתיכון לא השקעתי בלימודים ועכשיו ללכת לשפר בגרויות זה באמת סיפור.:(
מצאתי משהו מאוד נחמד במקום!
במכללת ספיר יש מסלול ללימודי הנדסה שנותן לך את האפשרות לעבור לשנה ב' והלאה לאוניברסיטת בן גוריון למי שעונה על דרישות הקבלה לשם במהלך שנה א'.
להתקבל לשם לא ממש בעיה:
| < | זכאות לתעודת בגרות מלאה. |
| < | 4 יח'ל באנגלית בציון 56 ומעלה. |
| < | 5 יח'ל במתמטיקה בציון 70 ומעלה או ציון מינימלי 70 בקורס ההכנה במתמטיקה אשר נערך במשך הקיץ. קורסי מתמטיקה במוסדות אקדמיים שונים יכולים לשמש תחליף לדרישה זו כתלות בסילבוס ובציון שהושג. כל מקרה יישקל לגופו |
| < | ציון מבחן פסיכומטרי 550 ומעלה. |
| < | ציון מבחן אמי'ר או ציון מבחן פסיכומטרי לסיווג רמת האנגלית עד תחילת שנה'ל. |
| < | מועמדים שאינם עומדים בתנאי הקבלה יוכלו לפנות לועדת חריגים. |
| < | ניתן ללמוד קורסי קדם במהלך הקיץ במטרה להשלים רקע במקצועות פיזיקה ותכנות, פתיחת הקורסים מותנה במספר הנרשמים. *****רמת אנגלית מעבר לאוניברסיטה, ללא קשר להישגים, מותנה ברמת אנגלית 'מתקדמים 1' לפחות (כלומר, לסיים רמה בינונית במכללה או להשיג ציון 100 לפחות בפסיכומטרי). ועכשיו כמה שאלות אליכם: 1.אני צריך לעשות 5 יח"ל במתמטיקה כי יש לי רק 3. אני כרגע מחפש מורה פרטי. עד כמה זה מציאותי להיות מוכן ברמה טובה למועדי החורף ולעשות ישר במכה את כל השאלונים שאני צריך בישביל שיהיו לי 5 יחידות? כמובן לקחת בחשבון שאני ממשיך לעבוד כרגיל 12 שעות ביממה ולא מפנה את ה-100% מהזמן שלי ללימודים להשלמת בגרות. 2.ציון של 550 בפסיכו זה לא ממש בעיה עד כמה שהבנתי. אפשר לקבל המלצות לספרים או לדרכים טובות ללמוד ולהתכונן לפסיכו בעצמי בלי שום קורסים? 3.בקשר לרמת האנגלית יש בעיה קטנה. בגדול הרמה סבבה ויש בסיס מעולה, אני רואה סרטים ומבין כמעט הכל. יש רק בעיה עיקרית אחת-אוצר המילים שלי על הפנים. יש לכם דרכים מומלצות לתרגל את אוצר המילים שלי באנגלית?? אולי אפליקציות כלשהן באייפון שאוכל לדפדף בהן בעבודה? תודה רבה לכם מראש ושיהיה שבוע מצויין!🤩 |